2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

Günaydın canım arkadaşlarım.. Benim kız sabahları erkenci ama bu saate ancak açabiliyorum pc yi. bu ara yine geceleri cozuttu(

Dün gece rüyamda (hayır olsun inşallah) 2 yaşındaki erkek yeğenimi gördüm, kulaklarını deldirip küpe takmışlar ve altın olduğu belli olmasın die küpeye ip sarmışlar.
2.rüyamda da ev bakıyorduk. toki nin binalarına gidiyoruz ev bakıcaz ama iniyoruz çıkıyoruz bi türlü 14 numaraya gidemiyoruz.. ben duvarlara vuruyorum sağlammı, tok tok ses çıkıyor mu filan diye.. ama başka daireleri görüyorum öyle hoşuma gidiyor ki...

Hayırdır inşallah...

bazen diyorum olabilir ama kendimi kaptırmak istemiyorum ve kan testi negatif çıktı demekki yok çokt kurcalamamak gerekli heralde artık nasip bidhahaki aya

hayrolsun tatlım.bende doktora gideceğim gece kolye takıyorum boynuma,bir tane varmış ikinciyi takıyorum.netten baktım kız çocuğa işaret diyor,bi sevindim bir sevindim şi,mdi hani benim rüyam diyom iki elim başımın arasında güzel bir şeye işaret olur umarım
bazen diyorum olabilir ama kendimi kaptırmak istemiyorum ve kan testi negatif çıktı demekki yok çokt kurcalamamak gerekli heralde artık nasip bidhahaki aya
biraz bekle tatlım,karnımda ağrıyor diyorsun bazen stresten de gecikebiliyor,ben hep diyorum yeni tur yeni şans:82:denemeye devam zafer bizim olacak

kendimi tebrik ediyorum başardıııııııııım gayet güzel bir msj oldu.
bir yardım daha edin şu kardeşe,avatarın altındaki yazıyı nasıl yazıyorsunuz tamam çok oldum biliyorum ama ne yapayım
avatardaki resim benim hayalimdeki resme benziyor daha güzelini bulana kadar işimi görür lakin o kadar pejmurde değil üç çocuklu ama bakımlı.çünküm ben pratik bir kadınım:82::82:

Hadi hayırlısı bakalım Rabbim rüyalarımızı hayırlara vesile etsin.

Şimcik bacım şöööle oluyor... en yukarıda forumla ilgili kutucuklar varya hani ordan forum actions yazan yere tıklıyosun, profili düzenle yi seçiyosun.. Ordan aşağı doğru inip kişisel rütbe yazan yere ne yazmak istiyosan onu yazıyosun.. değişiklikleri kaydet diyosun bu kadar:)

kolay gelsin şekerim.. yardıma açığız, her konuda, her zaman, aklımız yettiğince:)

selam canim
hayirdir ins.. altin görmek bende hamilelige cikmisti koluma komsumuzun kizi altin bilezik getirip takmisti ins sendede öyle olur ...findik kizini benim icin bigüzel isir yanaklarindan yaramaz seniii uyukudan tatli nevar degilmi ama

günaydın kızlar bugünde gelen giden yok ama karnım ağrımaya başladı
kac gün gecmis oldu simdi canim adetin?? hayirlisi artik bir dahaki aya insallah

ayşeeee hamilemisin canım çok sevidimm sonunda olduu :) benimde adetim 3 gün geçti test yapcam biazdan olumlu olursa yazarım
selam insallah sizde güzel haberler getirirsiniz topigimize

Oyyyy ne güzel demişsin Seydammmm... inşallah bu sene doğum olmasada, yıl bitene kadar hamileliğin çoğu geçmiş olsun.. ne olur Rabbim duy sesimi AMİN

ısırırım tabi ısırmazmıyım benim küçük cadımı. babasına çekse ne vardı sanki. Eşim bi uyur bomba patlasa uyanmaz :93:

şimdi baktım; erkek çocuğun kulağında küpe görmek süs ve zinete işaretmiş... Amaaaaaan napıyım ben süs ve zineti..

Ama yeni bir ev görmekte, taşınacağımız ve iş hayatında başarılı olacağımız anlamına geliyomuş.. hayır olsun inşallah.. eşime işten ayrılması için baskı yapıyorum.. oda bi yere form vermişti. hayırlısı olsun inşallah..

Son düzenleme:
kızalr 24 günde bi adet opluyodum çocuk düşünmeye başladıktan sonra stresten heralde 29 güne kadar çıktı daha çıkarmı bilmiom ama bugün adet olmam gerekiodu karnımın ağrısı da geçti

bananeeeeeeeeee hamişim iişteeee

öfffffffffffff yani olsammm

kızlar şidi dün ile gittiğimde 2 tane test aldım eltim yanımda olsaydı 10 tanee alacaktım utandım şimdi onları verimli kullanmaam lazım çünkü burda 2 eeczane var 2sindende bisürü aldım tanıdık hepsi utanıom

ne zaman test yapayım regl olmazsam birini yarın yapsam mı ? ama bhcg 3.88 4 olsa ikiye katlasa bugün 8 yarın 16 olur gözükürmü

ve 2. yi ne zamn yapsam of

selam insallah sizde güzel haberler getirirsiniz topigimize [/QUOTE]

SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN

insallah canim ben bu sene beklemek istiyorum ve öylede olacak sanirim iyi bir doktor bulmadan yapamam artik ama rabbim sizleri teker teker sevindirsin insallah

selam insallah sizde güzel haberler getirirsiniz topigimize

SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN[/QUOTE]amin ..tebrik ederim canim gözünaydin rabbim tamamina erdirsin insallah

canim benim insallah birgün diyeceksin hamileyim diye ama suan yoksada kendini yipratma neolur ben kendimden biliyorum sürekli bebek fikri insani baska baska yerlere götürüyor birazda olsa rahatlamak gerekiyor bu konuda biz kendimizi kasdikca onlarda ya gelmiyorlar yada benim meleklerim gibi gelip sonra teker teker gidiyorlar allahim evlatlarimizin acisini göstermesin ins

canim benim insallah birgün diyeceksin hamileyim diye ama suan yoksada kendini yipratma neolur ben kendimden biliyorum sürekli bebek fikri insani baska baska yerlere götürüyor birazda olsa rahatlamak gerekiyor bu konuda biz kendimizi kasdikca onlarda ya gelmiyorlar yada benim meleklerim gibi gelip sonra teker teker gidiyorlar allahim evlatlarimizin acisini göstermesin ins [/QUOTE]

amin cnm kaybetmenin acısını bende tattım çok zor Allah bidaha göstermesin

SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN

gözün aydın elifcim ALLaH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]

umut ışıklarımız hayırlı olsun bebişlere ii bakın şimdi ekim annesimi olcaksınızmaşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…