- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.841
amin..canim gözünaydin sonuna kadar yüzün gülsün insallahSAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN
günaydin canimGünaydın canlarım, umutlu arkadaşlarım...
canim benim insallah birgün diyeceksin hamileyimdiye ama suan yoksada kendini yipratma neolur ben kendimden biliyorum sürekli bebek fikri insani baska baska yerlere götürüyor birazda olsa rahatlamak gerekiyor bu konuda biz kendimizi kasdikca onlarda ya gelmiyorlar yada benim meleklerim gibi gelip sonra teker teker gidiyorlar allahim evlatlarimizin acisini göstermesin ins
sizede günaydın
bende test yaptım ama negatif regl olmadım umudum devam ediyo yani
SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN
gözün aydın elifcim ALLaH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
olsun canim üzme kendini hayirlisi buymus demekki ,insallah bidahaki aya gelir bebegin rabbim size saglikli 2.yi 3.yügünaydın kızlar nsl gidiyo
ben rgl oldum bari var mı yok mu sıkıntısından kurtuldum herşeyin hayırlısı bu ara da var olan kilolarıma yenilerini ekledim eşimde olmadı deyince iyi olmuş biraz kilo ver dedineyse ben ikna ettim bu ayda deneyelimde dedim doğum izni çok güzel denk geliyo olmazsa yaza erteliycez yine kandırmaya çalışıcam tabi:82:
aslında çoc:82:uk delisi ben kabul etsem 5 *6*7
daha 2. yi beceremedik
günaydıııııın kızlar Nasılsınız bakalım,ben hasta olcak gibiyim hapşuruyorum bol bol ve uyumak istiyorum,kafamı zor topluyorum.bir ben kalmıştım hasta olmadık olayım bari de ayrımcılık olmasın değil mi
denizcim galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun bol bol su iç acemira sanada geçmiş olsun bende mide bulantından kalkamıyorum bir su bile içemiyorum bence bebek için bir kere daha düşünün çok zor
hayirdir insllah canim :18: kötü bisey yoktur insallah yoksakızlar kızlar kızlaaaaaarrr... içimde tarifsiz hisler vaaaaarrrr..
alemsiniz valla kızlar hepinizi çok seviyorum
teşekkür ederim canım.sanada geçmiş olsun,sabret canım biraz geçecek hepsi ufaklığı kucağına alıncada hiçbirşey hatırlamıyacaksındenizcim galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun bol bol su iç acemira sanada geçmiş olsun bende mide bulantından kalkamıyorum bir su bile içemiyorum bence bebek için bir kere daha düşünün çok zor
nasıl hislermiş onlar,güzelse bize de yolla.merak ettim gerçektenkızlar kızlar kızlaaaaaarrr... içimde tarifsiz hisler vaaaaarrrr..
alemsiniz valla kızlar hepinizi çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?