2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN
amin..canim gözünaydin sonuna kadar yüzün gülsün insallah

Günaydın canlarım, umutlu arkadaşlarım...
günaydin canim

amin cnm kaybetmenin acısını bende tattım çok zor Allah bidaha göstermesin[/QUOTE]amin canim rabbim tekrarlarindan korusun hepimizi ins

SAOL CANIM BENİM TEST YAPTIM BUGÜN :)) HAMİLEYİMM ÇOK MUTLUYUM ÇOKKK ALLAH İSTEYEN BÜTÜN ARKADAŞLARIMA NASİP ETSİN

gözün aydın elifcim ALLaH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin[/QUOTE]

saol bi tanem amin seninde gözün aydın sağ salim sağlıkla doğsunlar inşallah

günaydın kızlar nsl gidiyo
ben rgl oldum bari var mı yok mu sıkıntısından kurtuldum herşeyin hayırlısı bu ara da var olan kilolarıma yenilerini ekledim eşimde olmadı deyince iyi olmuş biraz kilo ver dedineyse ben ikna ettim bu ayda deneyelimde dedim doğum izni çok güzel denk geliyo olmazsa yaza erteliycez yine kandırmaya çalışıcam tabi:82:

aslında çoc:82:uk delisi ben kabul etsem 5 *6*7

daha 2. yi beceremedik

olsun canim üzme kendini hayirlisi buymus demekki ,insallah bidahaki aya gelir bebegin rabbim size saglikli 2.yi 3.yü versin insallah

günaydıııııın kızlar nasılsınız bakalım,ben hasta olcak gibiyim hapşuruyorum bol bol ve uyumak istiyorum,kafamı zor topluyorum.bir ben kalmıştım hasta olmadık olayım bari de ayrımcılık olmasın değil mi

[sıze="2"] Geçmiş olsun cnm. Hastalığı neşeyle karşılamamızda ayrı bir komik

Bu arada benim :78:idrarım çok koyu ve keskin kokuyoor.
Bu durumla karşılaşan varmı aranızda ????????????[/sıze]

denizcim galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun bol bol su iç acemira sanada geçmiş olsun bende mide bulantından kalkamıyorum bir su bile içemiyorum bence bebek için bir kere daha düşünün çok zor

denizcim galiba idrar yolu enfeksiyonu geçiriyorsun bol bol su iç acemira sanada geçmiş olsun bende mide bulantından kalkamıyorum bir su bile içemiyorum bence bebek için bir kere daha düşünün çok zor

AYYYY bol bol su içiyorum cnm sağol... Elimde bardakla gezeyim en iyisi

teşekkür ederim canım.sanada geçmiş olsun,sabret canım biraz geçecek hepsi ufaklığı kucağına alıncada hiçbirşey hatırlamıyacaksıngüzel bulantılar bunlar
kızlar kızlar kızlaaaaaarrr... içimde tarifsiz hisler vaaaaarrrr..
nasıl hislermiş onlar,güzelse bize de yolla.merak ettim gerçekten
alemsiniz valla kızlar hepinizi çok seviyorum

bizde seni seviyoruz tatlım:))) takıl bize hayatını yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…