- 31 Temmuz 2009
- 2.888
- 42
- 158
- 43
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.861
annam hadi bakalım güzel haberler ver bizeGünaydın Hanımlar
Acemicim hislerim güzel ama biraz beklememiz lazım:))şekilde görmüş olduğunuz üzere don sallayım anlayan anlar:))))) beklenmeyen ama hiç beklenmeyen adet günüm 16 şubat...
Yeni listeyi yapanımız olmadı(
deniz günaydınsen ne yaptın tatlım tedaviye devam ediyormusun veya neyle devam ediyorsun
Cnm ben bu iş meselesi yüzünden gidemedim doktora. Bu ay da bebek yoksa bu sefer ara vermeden doktora gideceğim. Bu ay ara ara kanama gibi akıntılar geldi yumurtlama dönemimde. Fazlada çalışamadıkİlla bi aksilik olacak ya. Şu işten ayrılayım bebek olayının üstüne yoğunlaşacağım.
Ama ikinci bebek olduğu için devlet karşılamıyormuş tedavileri inşallah kendiliğinden olurrrrr
annam hadi bakalım güzel haberler ver bizesevinelim biraz daha demi
ebrunun sesi çıkmıyor gerçekten,hamiledir inş.
napıonuz kızlar bi tanem hadi bakalım artık bende şu beklenmeyen 16 şuba tı iple çekiom güzel haberler alırız inş
deniz cim inş gerk olmadan tedaviye bi süpriz olur
ben buay boykot ediyom çalışmıycam hanfendi beni bekletti bnde onu bekletcem şaka biryana hiç umudum yok olsada olur olmasada olur modundayım yada olmaya çalışıyorum
Cnm ben bu iş meselesi yüzünden gidemedim doktora. Bu ay da bebek yoksa bu sefer ara vermeden doktora gideceğim. Bu ay ara ara kanama gibi akıntılar geldi yumurtlama dönemimde. Fazlada çalışamadıkİlla bi aksilik olacak ya. Şu işten ayrılayım bebek olayının üstüne yoğunlaşacağım.
Ama ikinci bebek olduğu için devlet karşılamıyormuş tedavileri inşallah kendiliğinden olurrrrr
hayırlısı diyorum canım yaa.. ovulasyon dönemine denk geldimi gelemedimi pek anlayamadım ama. kısmet.... Rabbim OL derse olur..
acemi canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çokda heveslenmek istemiyorum aslında. bi kere olan bişey sonuçta.. Allah'ım burdaki ve isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda..
günaydın canım.bende senin mesajını okuyunca şok oldum hemen haberlere baktım çok üzüldüm.beklenmedik olunca insan daha fazla üzülüyor,bende seviyordum allah rahmet eylesin ne denirki...günaydin kizlar
ya uffftv yi bi actim sok oldum defne joy foster evinde ölü bulunmus cok hayat doluydu hic konduramadim cok üzüldüm allah rahmet eylesin cok aci ....
günaydın ferhat bencede ondan olmuyor canım ama kafaya takmamak için bir neden bulmamız lazım bizi meşgul edecek birşeyler...ben bu ay düzenleyici kullanıyorum,hormonlarım yüksek,olmayacağını bile bile acaba diyorum.....bi atabilsek kafamızdan bi atabilsekbence kızlar çok taktımız için olmuyordu ben bu ay hiç takmadım hatta hiç çalışma bile olmadı hatta eşime yumurtlama döneminde olmadı olmaz diye kavga bile ettim olmayacak bu ay düğünümüz vardı hep onunla uğraştım hiç beklemediğim anda geldi
g[sıze=3]ünaydin kizlar
ya uffftv yi bi actim sok oldum defne joy foster evinde ölü bulunmus cok hayat doluydu hic konduramadim cok üzüldüm allah rahmet eylesin cok aci .... [/sıze]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?