2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

GÜNAYDINNN

NOT : Peygamberimiz demiş bebeğinizin güzel olmasını isterseniz bolca ayva yeyin....

hamile kalmak için destekleyici bir bitki çayı tavsiye ediyor. Hamile kalmak için bitkisel destekleyici çay tarifi şöyle:

Hamile Kalmak İçin Bitki Çayı
Malzemeler:
-5 gr aslanpençesi
-5 gr civanperçemi
-5 gr çobançantası
Ahmet Maranki hamile kalmak için bitki çayı tarifi: Yarım litre kaynar suyun içine 3 bitkimizi atıyoruz (aslanpençesi, civanperçemi ve çobançantasını beraberce). 1-2 dakika daha kaynatıp altını söndürüyoruz. 20 dakika kadar demlenmeye …

Günaydın Hanımlar

Acemicim hislerim güzel ama biraz beklememiz lazım:)) şekilde görmüş olduğunuz üzere don sallayım anlayan anlar:))))) beklenmeyen ama hiç beklenmeyen adet günüm 16 şubat...

Yeni listeyi yapanımız olmadı(

Son düzenleme:
ebru dan haberi olan varmı? kaçak kayboldu yine

en son geçen cumaya kadar adet bekliyodu yoksa doktora gidecekti

Son düzenleme:
annam hadi bakalım güzel haberler ver bizesevinelim biraz daha demi
ebrunun sesi çıkmıyor gerçekten,hamiledir inş.

deniz günaydın sen ne yaptın tatlım tedaviye devam ediyormusun veya neyle devam ediyorsun

deniz günaydın sen ne yaptın tatlım tedaviye devam ediyormusun veya neyle devam ediyorsun

Cnm ben bu iş meselesi yüzünden gidemedim doktora. Bu ay da bebek yoksa bu sefer ara vermeden doktora gideceğim. Bu ay ara ara kanama gibi akıntılar geldi yumurtlama dönemimde. Fazlada çalışamadık İlla bi aksilik olacak ya. Şu işten ayrılayım bebek olayının üstüne yoğunlaşacağım.
Ama ikinci bebek olduğu için devlet karşılamıyormuş tedavileri inşallah kendiliğinden olurrrrr

Denizcim devletin karşılamaması kötüymüş. zaten devlet bi işe yaramıyoya neyse

İnşallah tedavisiz kendiliğinden gelir bebiş.. işteki son zamanlar nasıl geçiyo.. sıkılmışsındır artık iyice

napıonuz kızlar bi tanem hadi bakalım artık bende şu beklenmeyen 16 şuba tı iple çekiom güzel haberler alırız inş
deniz cim inş gerk olmadan tedaviye bi süpriz olur

ben buay boykot ediyom çalışmıycam hanfendi beni bekletti bnde onu bekletcem şaka biryana hiç umudum yok olsada olur olmasada olur modundayım yada olmaya çalışıyorum

aslında en iyisini yapıyosun... ben kendimden korkuyorum şuan.. çok heveslenmek te istemiyorum. çünkü kafayı takınca psikoloji gidiyo( buna inanıyorum. Kısmet bekleyelim bakalım ne olacak. Rabbim hayırlısını versin hepimize.

inş kendiliğinden gelir tatlım bende aynı olay yüzünden muzdaribim maalesef,hiçbir masrafı devlet karşılamıyor ve ilaçlar pahalı.bir aylık masrafı bana 200 liraya denk geliyor yaklaşık olarak.ve daha yolun başındayız tüp falan beklemede millet evinde bedavaya çocuk yapar ben parayla hastanelerde çocuk yapmaya çalışıyorum bide olsa bari parayla onu oraya koydurcam sonra para verip yine onu ordan çıkarın dicem çok pahalıya patladı bu çocuk bana çooooook

hayırlısı diyorum canım yaa.. ovulasyon dönemine denk geldimi gelemedimi pek anlayamadım ama. kısmet.... Rabbim OL derse olur..

ben şunu anladım arkadaşlar gelcek olduktan sonra ovulasyon movilasyon dinlemiyor bu bebekler,bakmışsın çıkıp geliyortabii geleceklersegelmiyeceklerse de saatli yapsan yine olmuyor. umarım yoldadır meleğin

acemi canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. çokda heveslenmek istemiyorum aslında. bi kere olan bişey sonuçta.. Allah'ım burdaki ve isteyen herkesin yüzünü güldürür inşallah en kısa zamanda..

Son düzenleme:

inşşşşşşşşşşşşşşşş canım

bence kızlar çok taktımız için olmuyordu ben bu ay hiç takmadım hatta hiç çalışma bile olmadı hatta eşime yumurtlama döneminde olmadı olmaz diye kavga bile ettim olmayacak bu ay düğünümüz vardı hep onunla uğraştım hiç beklemediğim anda geldi

günaydin kizlar
ya ufff tv yi bi actim sok oldum defne joy foster evinde ölü bulunmus cok hayat doluydu hic konduramadim cok üzüldüm allah rahmet eylesin cok aci ....

günaydin kizlar
ya ufff tv yi bi actim sok oldum defne joy foster evinde ölü bulunmus cok hayat doluydu hic konduramadim cok üzüldüm allah rahmet eylesin cok aci ....
günaydın canım.bende senin mesajını okuyunca şok oldum hemen haberlere baktım çok üzüldüm.beklenmedik olunca insan daha fazla üzülüyor,bende seviyordum allah rahmet eylesin ne denirki...
günaydın ferhat bencede ondan olmuyor canım ama kafaya takmamak için bir neden bulmamız lazım bizi meşgul edecek birşeyler...ben bu ay düzenleyici kullanıyorum,hormonlarım yüksek,olmayacağını bile bile acaba diyorum.....bi atabilsek kafamızdan bi atabilsek

g[sıze=3]ünaydin kizlar
ya ufff tv yi bi actim sok oldum defne joy foster evinde ölü bulunmus cok hayat doluydu hic konduramadim cok üzüldüm allah rahmet eylesin cok aci ....[/sıze]

Aynen bende çok üzüldüm ....

Hayat ne kadar kısa değilmi canlarım. Bak vardı şimdi yoook.
İşten ayrılma nedenlerimi sorgularken bir kez daha haklı olduğumu anladım
Hayat çok kısa ve ben her anımı çocuğumla geçirmeliyiiim.
Bir odaya kapanıp sırf ay sonu elime para geçsin diye çocuğumun bütün güzelliklerini
kaçırdığım yeterrrrrrrrrrrrrrr artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…