2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

gerçekten öyle deniz bir bakmışsın yolun sonu,birçok şeyi kaçırıyoruz.ben bazen kendime sırf bu bebek meselesi yüzünded bile kızıyorum onu kafaya takmaktan hayatı kaçırıyoruz.hayat kısa doğru düşünüyorsun canım maddi sıkıntın çok yoksa çocuğunu ihmal etmemen doğru galiba

3 gün önce dans yarışmasını izlerken eşim: bu kadının gözaltları nasıl olmuş öyle, uyuşturucu filan kullanıyo galiba.. dedi. bende yok canım bizim kızdan ay büyüklüğü olan çocuğu var onun dedim.

bu sabah radyoda bi duydum ki evinde ölü bulunmuş( tüylerim diken diken oldu... gencecik, hayat dolu bi kadındı... insan böyle zamansız ölümlere çok üzülüyor.. herşey bi anlık... biz ne kadar plan yapsakta, saniye sonrasının garantisi yok... ALLAH'IM SEN BÜYÜKSÜN.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 1 yılı aşkındır ikinci bir bebek istiyorum normal yolla olmuyor benim bebeğim bu ay aşılama olacağım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..isteyen herkese rabbim nasip etsin ama çok istiyorum ben bu bebeği.(

iyi akşamlar canım hoşgeldin,aşılaman hayırlı olsun inş en kısa zamanda meleğine kavuşursun....inan biz de çok istiyoruz tekrardan bebek sahibi olmayı kimsenin kucağı boş kalmasın inş

günaydin güzel anneler
elmas
canim hosgeldin tedavin hayirli olur insallah rabbim bu yolda kimseyi hüsrana ugratmasin .....

kizlar ya aklimdan atamiyorum defne joy u cok etkiledi beni allah rahmet eylesin

günaydıııııın kızlar nasılsınız bakalım bu sabah? ben internet haberlerine baktım biraz defnenin ölümü var her yerde üzülmüştüm zaten aklımdan çıkmamıştı,neyse allah rahmet eylesin,zamansız ve ani ölümler insanı bir başka etkiliyor........
güzel şeylerden bahsedelim günümüz güzel olsun değil mi

iyi akşamlar canım hoşgeldin,aşılaman hayırlı olsun inş en kısa zamanda meleğine kavuşursun....inan biz de çok istiyoruz tekrardan bebek sahibi olmayı kimsenin kucağı boş kalmasın inş

günaydin güzel anneler
elmas
canim hosgeldin tedavin hayirli olur insallah rabbim bu yolda kimseyi hüsrana ugratmasin .....

kizlar ya aklimdan atamiyorum defne joy u cok etkiledi beni allah rahmet eylesin

hepimiz için hayırlısı olsun.inşallah ikinci bebeklerimizi kucağımıza alırız.

merhaba cici anne adayları ve anneler benimde 37 aylık bir oğluşum var ve ona bir kardeş istiyoruz allahın izniyle ama ben öncelikle biraz zayıflamam gerektiğini düşünüyorum ve oğlum aralık doğumlu olduğu için 2. bebeğimde aralık ya da ocakta doğarsa çok iyi olur diye düşünürek yaklaşık olarak önümüzdeki aylarda hamile kalmayı planlıyoruz.aranızda olmak çok güzel.güzel paylaşımlar diliyorum

Cnm hoş geldin. Sana hemen bir soru aşılama falan maddi olarak nasıl ???
Anlatsana ????????

Elmas ve Ayyıldızım hoşgeldiniz aramıza... İnşallah bekletmeden gelir tüm bebişler.
hoşbulduk canım inşallah alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza..
Cnm hoş geldin. Sana hemen bir soru aşılama falan maddi olarak nasıl ???
Anlatsana ????????

hoşbulduk canım..benim ilk kızımda ankarada gatada olmuştum aşılama paporla almıştım ilaçlarımı 80 tl tutmuştu.ama ben hocaya gidiyordum 1 kere özeline gittim sonraki işlemlerim hastanede oldu yani çok tutmadı o zaman ama şimdi bulunduğum yerde hastanede rapor çıkmıyor bende ilaçlarımı özel aldım 500 ytl tutuyor doktorun parası ilaç parası aşılama ücreti hepsi ama benim bir avantajım vardı benim ilkim aşılamayla olduğu için onda bütün tahliller filmler hapsi vardı o yüzden ekstradan onlara para vermedim.

eğer aşılama yaptırmak istiyorsan ben sana detaylı anlatabilirim.çünkü ben şuanki ilaçlarım ucuz olanlardan normalde saadece ilaçlar 600 ytl tutuyor.yarın belli olacak benim yumurtalığım ne kadar büyümüş ona göre çatlatma iğnesi vuruncam.bana dua edin

hoşgeldin canım bende yeni katıldım aralarına senin normal yolla oluyormu bebeğin çünkü doğduğu aya kadar planlayabiliyorsun ne güzel.
hoşbulduk canım benim bende yeni evlendikten sonra hemen hamile kaldım tabi allah izin verirse şimdide nisanda kalmak istiyorum doktora gidicem haftasonu tahlil yapılıcakmış tiroid testi falan sanırım bir de dedi spirali çıkarttırdım 2 ay oldu gel bir kontrol ol bakalım canım inşallah sorunsuz kilo verirsem güzel haberler veririm sizlere.

Elmas ve Ayyıldızım hoşgeldiniz aramıza... İnşallah bekletmeden gelir tüm bebişler.
hoşbulduk akadaşım amin inşallah allahım tüm isteyenlere versin kalpten herkese dualarım

nerdesiniz hanımlar herkes bebek çalışmalarında herhalde hiç kimse yok..

ahhh tatlım ahhhh
bizim herifler önemli günlerde hasta olurrrr sen bilmezsinnn

ayyy inşallah yumurtaların istediğin büyüklüğe gelir ikinci bebişinde olur....

benim ilk bebeğim normal oldu doğum sezeryan
3 yıl yasmin doğum kontrol hapını kullandım
bırakalı 13 ay oldu hala bebek yok
beklemedeyiiiz yani

rabbim gönlüne göre versin canım senin avantajın var en azından.

valla hasta felan dinlemem.. hiç doktora gittinmi..

Günaydın arkadaşlar,

bi kaç gündür misafirim vardı, sabah erkenden gittiler. SEYDAMcım az önce senin için okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.

hepinize güzel, bol güneşli,bol muhabbetli günler.. öpüldünüss

naydin canim hayirli cumalar ....
amin canim cok sagol ,allah razi olsun seninde gönlunün muradini versin insallah yorgunsun desene neyse atlatmissin ,benim pek öyle yatili misafirim olmaz yurt disinda oldugum icin kimsem yok esimin ailesiylede yan yana oturuyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…