- 6 Ekim 2010
- 1.195
- 89
- 363
- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.881
Hayat ne kadar kısa değilmi canlarım. Bak vardı şimdi yoook.
İşten ayrılma nedenlerimi sorgularken bir kez daha haklı olduğumu anladım
Hayat çok kısa ve ben her anımı çocuğumla geçirmeliyiiim.
Bir odaya kapanıp sırf ay sonu elime para geçsin diye çocuğumun bütün güzelliklerini
kaçırdığım yeterrrrrrrrrrrrrrr artık
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 1 yılı aşkındır ikinci bir bebek istiyorum normal yolla olmuyor benim bebeğim bu ay aşılama olacağım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..isteyen herkese rabbim nasip etsin ama çok istiyorum ben bu bebeği.(
iyi akşamlar canım hoşgeldin,aşılaman hayırlı olsun inş en kısa zamanda meleğine kavuşursun....inan biz de çok istiyoruz tekrardan bebek sahibi olmayıkimsenin kucağı boş kalmasın inş
günaydin güzel anneler
elmas canim hosgeldin tedavin hayirli olur insallah rabbim bu yolda kimseyi hüsrana ugratmasin .....
kizlar ya aklimdan atamiyorum defne joy u cok etkiledi beni allah rahmet eylesin
merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum 1 yılı aşkındır ikinci bir bebek istiyorum normal yolla olmuyor benim bebeğim bu ay aşılama olacağım.hepimizin hakkında hayırlısı olsun..isteyen herkese rabbim nasip etsin ama çok istiyorum ben bu bebeği.(
hoşbulduk canım inşallah alırız hepimiz bebişlerimizi kucağımıza..Elmas ve Ayyıldızım hoşgeldiniz aramıza... İnşallah bekletmeden gelir tüm bebişler.
Cnm hoş geldin. Sana hemen bir soru aşılama falan maddi olarak nasıl ???
Anlatsana ????????
hoşbulduk canım benim bende yeni evlendikten sonra hemen hamile kaldım tabi allah izin verirse şimdide nisanda kalmak istiyorum doktora gidicem haftasonu tahlil yapılıcakmış tiroid testi falan sanırım bir de dedi spirali çıkarttırdım 2 ay oldu gel bir kontrol ol bakalım canım inşallah sorunsuz kilo verirsem güzel haberler veririm sizlere.hoşgeldin canım bende yeni katıldım aralarına senin normal yolla oluyormu bebeğin çünkü doğduğu aya kadar planlayabiliyorsun ne güzel.
hoşbulduk akadaşım amin inşallah allahım tüm isteyenlere versin kalpten herkese dualarımElmas ve Ayyıldızım hoşgeldiniz aramıza... İnşallah bekletmeden gelir tüm bebişler.
nerdesiniz hanımlar herkes bebek çalışmalarında herhaldehiç kimse yok..
rabbim gönlüne göre versin canım senin avantajın var en azından.hoşbulduk canım benim bende yeni evlendikten sonra hemen hamile kaldım tabi allah izin verirse şimdide nisanda kalmak istiyorum doktora gidicem haftasonu tahlil yapılıcakmış tiroid testi falan sanırım bir de dedi spirali çıkarttırdım 2 ay oldu gel bir kontrol ol bakalım canım inşallah sorunsuz kilo verirsem güzel haberler veririm sizlere.
hoşbulduk akadaşım amin inşallah allahım tüm isteyenlere versin kalpten herkese dualarım
ahhh tatlım ahhhh
bizim herifler önemli günlerde hasta olurrrrsen bilmezsinnn
ayyy inşallah yumurtaların istediğin büyüklüğe gelir ikinci bebişinde olur....
benim ilk bebeğim normal oldu doğum sezeryan
3 yıl yasmin doğum kontrol hapını kullandım
bırakalı 13 ay oldu hala bebek yok
beklemedeyiiiz yani
günaydin canim hayirli cumalar ....Günaydın arkadaşlar,
bi kaç gündür misafirim vardı, sabah erkenden gittiler. SEYDAMcım az önce senin için okudum canım. Allah kabul etsin inşallah.
hepinize güzel, bol güneşli,bol muhabbetli günler.. öpüldünüss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?