2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

hayırlı cumalar canım
Benimde pek olmuyo ama eşimin ailesi,kardeşleri hep çorum'da.. okul tatile girmişken gidelim demişler, büyük ablası ve çocukları geldi. benim için iyi oldu, kızım için iyi oldu.. yalnız çok sıkılıyor insan..
Rabbim dualarını kabul etsin, sonra da bizim dualarımızı inşallah.

günaydıın kızlar:54
Günaydın şekeeeerrr, nasılsın canım..

yaaa Ebru'ya kafam takıldı.. kayboldu kadın

amin canim hepimizin duasini kabul eylesin insallah...evet ya ebru yok niyeki bir ara nette sorun var yazmisti keske hamile olarak dönse aramiza ne iyi olur ........ferhatt canim bizler iiyiyiz esas sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor anlat bakalim???...........acemiera canim sen nasilsin????

Ayy keşke yaa ne iyi olur Ebru sevinçten dört köşe dönse aramıza:))

Ferhat canım Seydam da sormuş bende sorayım.. nasıl gidiyo hamilelik, varmı bulantı filan? kaç haftalık oldun

teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım,oğlumla canımız sıkılıyor,gidecek birkaç kapı baktık onlarda müsaid değilmiş evde oturuyoruz,çok canımız sıılıyo çok
merhaba kızlar nerelerdesiniz
biz burdayız canım sen nerelerdesin ,hamilelik nasıl gidiyor bulantıların şiddetlimi hala
oğlumla karar verdik sana geliyoruz öğleden sonra madem gelen giden çok olmuyor
küçükken iyiymiş ne oynarsan oynuyo şimdi oyun beğenmiyo.oraya gidelim yok onların kızı var ben kızlarla oynamak istemiyorum,buraya gidelim yok oraya gitmem onlar sadece resim yapıyor.......offfff of yani .kesin kardeş lazım buna ama olmuyooooooooo:84::84::84::84 emeklesin bu peşinden koşsun anlaşsınlar kardeş kardeş dimi ama

daha regle 12 gün var... geçermi bu zaman.. her ne kadar çooooook küçükde olsa %5-10 arası bi ihtimal olması umudumu kaybetmememi sağlıyor.... ve az önce göğüslerime sanki süt doluyo gibi bi şeyler oldu.. noooluyo yaw bana.. kafama takmak istemiyorum beeeeennn ...

ben 6 haftalık oldum ve çok kötüyüm bulantılarım kusmlar rahat bırakmıyor beni su bile içemiyorum sürekli yataktayım dün bebişimin kalp atımın gördüm çok duygulandım darısı sizinde başınıza işallhh oğlumda çok seviniyor ama bana tuhaf şeyler oluyor sanki hazır değilmişim gibi anlamıyorum kendimi

Ayy keşke yaa ne iyi olur Ebru sevinçten dört köşe dönse aramıza:))

Ferhat canım Seydam da sormuş bende sorayım.. nasıl gidiyo hamilelik, varmı bulantı filan? kaç haftalık oldun
insallah canim bakarsin öyle döner

canim keske gercekten gelme ihtimalin olsa ne iyi olur hem benim oglumda kücük oglan cocuklarina bayiliyor yer onu yer .... ama ben cok uzaklardayim gönüller bir olsun neyapalim

canim benim hemen belki bu adetinde kendini belli etmeyedebilir bebis artik 6 düsükten tecrübeli oldugum icin hamilelik konusunda belki simdiki adetini olursun ama gec döllenmeyle diger adetini etkileyebilir bende olmustu tabiki yinede hic belirti arama bence hayirlisi olsunde o güzel kafani yorma canim benim

masallah canim bebisine ...insallah uzun süreli devam etmez bulantilarin allah yardimcin olsun ..bu arada o isteksizlik sanirim hamilelik psikolojisi bende düsünürdüm acaba hazirmiyiim iki cocuk annesi olmaya diye hem ugrasiyoruz hamile kalmak icin hemde bu düsünceyede engel olamiyoruz cok tuhaf ama hamileligin ilerleyince bebiside insallah icinde hissedince" iyikide "diyeceksin canim rabbim yüzünü hep güldürsün ....darisida bizlere insallah

napıonuz kızlar hadi çalışın gariii güzel haberleri bekliyoruz
a
elmas ve ayyıldız hg

ayyıldızım boyun kaç senin kilon fazla gibi gelmedi bana

kızlar ilçede bulamadım ile gittim ilde de bulamadım ovulasyon testi ne zor şartlarda çalışıoz görünnnn

veeeee katılıom benim herifte tam o günlerde hasta

kızlaaaaaaaaaaarrrr buralardayım bensömestır tatili geldi ya eşimdi kızımdı ev işiydi vakit bulamıyorum pek nete girmeye..adet olmadım ben,belirti de yookyarın test yapmayı düşünüyorum olumlu ya da olumsuz sizlere haberlerle döneceğim tekrargüzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim..eşimede dedim kızlar benim için dualar etmişler diye amin dedi güldübeni merak etmişler dedim eşime allah emanet olun canlarııımm..

hadi hayırlıısı işalh vardır

ebrucuuum inş hamilesindir,güzel haberlerle gel tatlım

ebru cum canim insallah bize güzel haberler verirsin icimize dogmustur gercek olur insallah mutlaka yaz olurmu merakta birakma bizi
birtanem canim sürekli kimse takip etmiyor evet keske daha sIK girilebilse ne iyi olur

GÜNAYDIIIIIIIN nerelerdesiniiiiiiiz hatunlar
güzel bir gün...... güneşli bir hava.....içimiz kıpır kıpır.......baharı özlemişiz galiba.insanın aşık olup çocuk doğurası geliyor:97::97:

Günaydınnn şekerler... Ben adet oldum tarihim 05.03.2011 gelmesini istemediğim tarih
bu ay gene serephone hapını kullanıp doktora gideceğim ve inşallah yumurtlama günlerini kaçırmayacağım ........ hepinizi öpüoruummm

merhaba denizcim bende ayın 20 si gibi adet olcam ondan sonra seraphone ile devam edicem bende umarım hayal kırıklığı yaşamayız artık

ebruuuu test yapmadın mı daha tatlım,sonucu merak ediyoruz
birtanem,seydam hani nerdesiniz

selam kizlar
acemiera canim nasilsin??
deniz canim sendende güzel haberler aliriz insallah yakin zamanda rabbim ugraslarini bosa cikarmasin canim
ebru canim seni merak ettimde girdim hani test yapip yazicaktin bizi merkta birakma hadi
birtanem canim gelmez oldun nerdesin????
Celik canim sen nasislin?

amin cnm inşallah hepimizin dilekleri kabul olurrr

merhaba denizcim bende ayın 20 si gibi adet olcam ondan sonra seraphone ile devam edicem bende umarım hayal kırıklığı yaşamayız artık

ben ilk ay kullandım ama yumurtlama günlerinde çalışma yapamadım
bu ay kullanacağım belki çatlatma iğneside verir doktor bu ay bakalım kısmet günleride kaçırmamak önemli tabbbbiiiii göreceğizzz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…