- Konu Sahibi tirtilkurabiye
-
- #1.901
hayırlı cumalar canımgünaydin canim hayirli cumalar ....
amin canim cok sagol ,allah razi olsun seninde gönlunün muradini versin insallahyorgunsun desene neyse atlatmissin ,benim pek öyle yatili misafirim olmaz yurt disinda oldugum icin kimsem yok esimin ailesiylede yan yana oturuyoruz zaten
Günaydın şekeeeerrr, nasılsın canım..günaydıın kızlar:54
amin canim hepimizin duasini kabul eylesin insallah...evet ya ebru yok niyeki bir ara nette sorun var yazmisti keske hamile olarak dönse aramiza ne iyi olurhayırlı cumalar canım
Benimde pek olmuyo ama eşimin ailesi,kardeşleri hep çorum'da.. okul tatile girmişken gidelim demişler, büyük ablası ve çocukları geldi. benim için iyi oldu, kızım için iyi oldu.. yalnız çok sıkılıyor insan..
Rabbim dualarını kabul etsin, sonra da bizim dualarımızı inşallah.
Günaydın şekeeeerrr, nasılsın canım..
yaaa Ebru'ya kafam takıldı.. kayboldu kadın
teşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım,oğlumla canımız sıkılıyor,gidecek birkaç kapı baktık onlarda müsaid değilmiş evde oturuyoruz,çok canımız sıılıyo çokhayırlı cumalar canım
Benimde pek olmuyo ama eşimin ailesi,kardeşleri hep çorum'da.. okul tatile girmişken gidelim demişler, büyük ablası ve çocukları geldi. benim için iyi oldu, kızım için iyi oldu.. yalnız çok sıkılıyor insan..
Rabbim dualarını kabul etsin, sonra da bizim dualarımızı inşallah.
Günaydın şekeeeerrr, nasılsın canım..
yaaa Ebru'ya kafam takıldı.. kayboldu kadın
biz burdayız canım sen nerelerdesin ,hamilelik nasıl gidiyormerhaba kızlar nerelerdesiniz
oğlumla karar verdik sana geliyoruz öğleden sonra madem gelen giden çok olmuyoramin canim hepimizin duasini kabul eylesin insallah...evet ya ebru yok niyeki bir ara nette sorun var yazmisti keske hamile olarak dönse aramiza ne iyi olur........ferhatt canim bizler iiyiyiz esas sen nasilsin hamilelik nasil gidiyor anlat bakalim???...........acemiera canim sen nasilsin????
insallah canimAyy keşke yaa ne iyi olur Ebru sevinçten dört köşe dönse aramıza:))
Ferhat canım Seydam da sormuş bende sorayım.. nasıl gidiyo hamilelik, varmı bulantı filan? kaç haftalık oldun
canim keske gercekten gelme ihtimalin olsa ne iyi olur hem benim oglumda kücük oglan cocuklarina bayiliyorteşekkür ederim iyi diyelim iyi olalım,oğlumla canımız sıkılıyor,gidecek birkaç kapı baktık onlarda müsaid değilmiş evde oturuyoruz,çok canımız sıılıyo çok
biz burdayız canım sen nerelerdesin ,hamilelik nasıl gidiyorbulantıların şiddetlimi hala
oğlumla karar verdik sana geliyoruz öğleden sonra madem gelen giden çok olmuyor
küçükken iyiymiş ne oynarsan oynuyo şimdi oyun beğenmiyo.oraya gidelim yok onların kızı var ben kızlarla oynamak istemiyorum,buraya gidelim yok oraya gitmem onlar sadece resim yapıyor.......offfff of yani .kesin kardeş lazım buna ama olmuyooooooooo:84::84::84::84emeklesin bu peşinden koşsun anlaşsınlar kardeş kardeş dimi ama
canim benim hemen belki bu adetinde kendini belli etmeyedebilir bebisdaha regle 12 gün var... geçermi bu zaman.. her ne kadar çooooook küçükde olsa %5-10 arası bi ihtimal olması umudumu kaybetmememi sağlıyor.... ve az önce göğüslerime sanki süt doluyo gibi bi şeyler oldu.. noooluyo yaw bana.. kafama takmak istemiyorum beeeeennn ...
ben 6 haftalık oldum ve çok kötüyüm bulantılarım kusmlar rahat bırakmıyor beni su bile içemiyorum sürekli yataktayım dün bebişimin kalp atımın gördüm çok duygulandım darısı sizinde başınıza işallhh oğlumda çok seviniyor ama bana tuhaf şeyler oluyor sanki hazır değilmişim gibi anlamıyorum kendimi
kızlaaaaaaaaaaarrrr buralardayım bensömestır tatili geldi ya eşimdi kızımdı ev işiydi vakit bulamıyorum pek nete girmeye..adet olmadım ben,belirti de yook yarın test yapmayı düşünüyorum olumlu ya da olumsuz sizlere haberlerle döneceğim tekrar güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim..eşimede dedim kızlar benim için dualar etmişler diye amin dedi güldü beni merak etmişler dedim eşime allah emanet olun canlarııımm..
kızlaaaaaaaaaaarrrr buralardayım bensömestır tatili geldi ya eşimdi kızımdı ev işiydi vakit bulamıyorum pek nete girmeye..adet olmadım ben,belirti de yook yarın test yapmayı düşünüyorum olumlu ya da olumsuz sizlere haberlerle döneceğim tekrar güzel dilekleriniz için çoook teşekkür ederim..eşimede dedim kızlar benim için dualar etmişler diye amin dedi güldü beni merak etmişler dedim eşime allah emanet olun canlarııımm..
selam kizlar
acemieracanim nasilsin??
denizcanim sendende güzel haberler aliriz insallah yakin zamanda rabbim ugraslarini bosa cikarmasin canim
ebrucanim seni merak ettimde girdim hani test yapip yazicaktin bizi merkta birakma hadi
birtanemcanim gelmez oldun nerdesin????
Celikcanim sen nasislin?
merhaba denizcim bende ayın 20 si gibi adet olcam ondan sonra seraphone ile devam edicem bende umarım hayal kırıklığı yaşamayız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?