2. bebeği düşenenler ve 2. bebeğe hamişler buyrun sohbete

mrb kızlar nasılsınız biz tam gaz çalışıoz bizimki olmasamı falan diyodu tamam olmasın dedim bende kilo almışım diye bencede dedim zayıflayım seneye düşünürüz dedim bizimki bi u dönüşü vazzgeçti

netten ovulasyon testi sipariş ettim inş yetişirde bakarım yumurtluyom mu onuda merak ediyom açıkçası

yumurtlama günlerini ymurtalarınızın nezaman çatlayacağına kadar doktor kontrolnde de yaptıra biliyorsun cnm. hiç doktora gittin mi ?

nasıl kullanılıo ne zaman nsl bakılır falan tam bilmiom ama bi gelsin öğreniriz

kızlar bide ben bıktım devamlı diyet yapmaktan yapamasamda hep o modda yaşamaktan kilo verip tekrar hamile kalıp tekrar diyet yapmak zor gelio motivede olamıyom açıkçası oğlumdan önce çok zayıflamıştım gebelikte 26 kg aldım 1 senede onları vermeye uğraşttım ama sonra dikkat etmemek 2. bebişe üzülüp kendimi yemeye verdim yine kg aldım

şimdi Allah nasip ederse 2. yi doğurup çocuk işine son noktayı koyup zayıflayıp 30 lu yaşlarıma ince az buçuk çocuklarını büyütmüş olarak girmek istiyorum

yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum bazende acele etme diyorum

cnm kaç yaşındasın ki sen ????

HANIMLAR MERHABA,
benim yine misafirim var yatılı kayınvalidemler geldi.
ama üzerinizden uzak ben yine hastalandım.. bu keçi gribi benim peşimi bırakmıyor yaa.. keçilerim geldi iyice(

Merak etmeyin olurmu? hepinizi çok seviyorum ve çok öpüyorum( uzaktan öpeyimde,gribim bulaşmasın)

birde bu ara acayip karın kasık ağrım var. 9 gün filan var regl olama. Dr antibiyotik verdi, sakına sakına içiyorum bi heves, bi merak, bi beklenti işte..

Geçmiş olsun cnm iyi beslen bu ara bol bol dinlen. baksın sana kayınvaldennn

Sağol denizcim teşekkür ederim. bakıyo oda sağolsun. aksilik işte tam onların geleceği gün fena hastalandım. kısmet işte.

İnşallah hepiniz iyisinizdir.

gecmis olsun canim rabbim sifani versin...eeee bu arada sana kolay gelsin hasta hastada hic iyi olmamis bu sen yat onlar sana hizmet etsin yabanci degilmis kayninvaliden baksin (ayy söyleyene bak sanki ben yatabilirdimde )neye sen yinede dikkat et canim ...heveslerinde bosa cikmaz insallah simdi kullandigin antibiyotiktende bisey olmaz cok yeni olur zaten korkma allahim yüzünü güldürsün insallah

canim merhaba
ben ovulasyon testini kullanmistim doktor takibi sirasinda hamilelik testinden farki yok görünüm olarak cift cizgiyi görünce hic durma sakin insallah istedigin zaman gelir melegin ...bende senin gibi 30 yasalarimi cocuk dogurma derdi olmadan gecireyim diyordum elimi cabuk tutmak adina deneye deneye bende hal kalmadi ama olmuyor bak 28 oldum bile 2 sene icindede olurmu allah bilir elimizden bisey gelmiyor .....kiloyuda fazla dert etme bence iki cocukla zaten kilo verirsin kendiliginden hele bi olsunlarda tek derdimiz kilo olsun

Sağol denizcim teşekkür ederim. bakıyo oda sağolsun. aksilik işte tam onların geleceği gün fena hastalandım. kısmet işte.

İnşallah hepiniz iyisinizdir.

evet aksilik olmuş biraz ama olsun iyileşirsin ya

valla biz aynı. hayat borçlar ev çocuk iş derken yaşlanıyoruz...
İşten istifa ettim son günlerim
bu aradaki boşluğa bebişşş sığdırma derdindeyim bakalım
rabbim inşallah bu ay verir

seydam canım bu güzel dilekler için sonsuz kere AMİN diyorum. çok sağol, Rabbim isteyen herkesin yüzünü güldürsün içinde bizimde.

İnşallah bu arada bebiş seni bekletmeden gelir denizcim.

Bana müsade canlarım. Kendinize çok iyi bakın.. Fırsat buldukça gelirim yine.

Hepte ben yokken coşuyonuz

Valla cnm ilde 1tane kadın doğumcu var oda 11 de falan 90. Hastada oluyo pek ilgilenilmio önceden özele gidip dr 10 dk görebilioduk şimdi oda kalkıo heralde

geçmiş olsun acemiare

bu arada bendehaziranda 27 oluyom valla 30 dan sonra çocuk görmek istemiom eşim le bu konuda aynı fıkırde değiliz ama oda 37 olcak çocuk 20 iken 67 olmak zor olur yawww

ben size ne diyeyim şimdi hı?ben çıkıyorum siz geliyorsunuz allah hepinize ikiz versin emi!(banadaaaa)
birtanem geçmiş olsun canım,kaynanana söyle sana iyi baksın
seydam canım öpüyorum otuzunuza gelmeden ikinci bebişlerinize kavuşursunuz inş çelik le beraber
denizcim kaçırmayalım günleri tatlım çok çalışalım

allahim hayirlisini versinde insallah ,artik 30" a da razi olucaz öyle görülüyor ... nazli bebekler gelin artik

evet ya öyle oluyor canim bende yazip diger topiklere göz atiyorum ..yok kiz ikiz olmasin :18:yani benim olmasin :84:bana 2 cocuk yeter insalalh rabbim saglikli versinde bende ikiz esiyim yani ikizim var annem anlatiyor bakimini, sonra abiminde ikizleri oldu yok yok ben almiyim rabbim isteyenlere versin insallah ....sen kac yasindasin canim ??30 dayanmisiz hepimiz

günaydııın tatlı bayanlar:79::79:
günaydın denizcim,yine döktürmüşsünresim harika
güzel bir gün olsun mutlu,umutlu,bol bebişli(mesela ebru bize hamileyim desin artık)
seydam canım sağlıklı olsunlarda bir iki üç farketmez benim için,hele 33 üne girmiş biri olarak çabuk gelse hiç fena olmayacak........
kızlar akşam rüyamda çocuk düşürdüm:44: ilk önce çamaşırıma hafif kan gelmiş adetime daha varken .sanki gerçek gibiydi bu ay oluyormuş olay on gün falan var adetime işte gerçektede,neyse tuvalete gidiyorum hani devamı gelcekmi diye suya bakıyorum renkli birşey varmı diye su birden kanaldan akıp gidiyor temiz suydu çok berraktı,dipte birşey kalmıyor.sonra bir parça düştü,avuç içinden biraz küçük.düştü herhalde diyorum ama ne seviniyorum nede üzülüyorum,annem varmış dışarda çağırıyorum bakıyor düşürmüşsün diyor....dışarı çıkıyoruz ilk dediğim şey kızlara söylemem lazım..etrafta bilgisayar arıyorum bir tane buluyorum int bağ yokmuş falan,sonra diyorum olsun hamile kalabiliyorum ya en azından .......
işte böyle int ararken uyandım,ilk işim buraya girmek oldu:))))) sıkıntılarımdan kurtulcakmışım öyle diyor rüya tabirleri

merhaba kızlar dökürmüşsünüz ben bulantılardan giremiyorum yaşlardan bahsetmişsiniz en küçüğünüz benim galiba ben 22 yaşındayım oğlumdayken 18 anne oldum biraz acemiydim pek anlamıyordum ama şimdi iyiiym anlıyorum herşeyi ebru hadi gel ben hamileyim de melekleriniz sizi işalalh fazla bekletmeden gelir güzel anneler

cnm hayra yoralım hayırlar getirsin rüyan cnm. Kafada hep aynı konu tabiii rüyalarada çıkıyoor.
Piskolojimi kaldı bizde. azıcıkkk tırlattık artık

aman aman 22 yaşlı hallerim geldi gözümeee ben 29 oldum oyyyyyyyy oyyyyyyyyyyy
benimde kızımla aramda 20 yaş var.
böle az yaş olmasını seviyorum
o 20 olduğunda ben 40 olucam kol kola dolaşacağızzzz

Kayınvalidemler gesmeye gitti bende atladım hemen pc başına:))

Acemicim rüyan hayır olsun inşallah. kan görmek rüyayı iptal eder derler. ama bize bu kadar düşkün olman (rüyanda bile:) ) ayrıca sevindirdi beni. Rüyana bi yandan üzülürken, sona doğru gülmeye başladım.. :)) net bağlantısı arıyosun he:))) ilahi acemieram yaaa:)

Ooooo sen daha çok çıtırsın be güzelim. maşallah gencecik yaşta 2 çocuk annesi olacaksın. ben Nisanda 27 olucam :18::18:
Rabbim inşallah dualarını kabul eder de bizde 2.yavrularımıza sahip oluruz en kısa zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…