Bir sonraki gun ictim 12 saat gecmeden %1 ihtimal korumamasi yaziyor internette oda bana denk geldi sanirim.O testlerin hatalı olma ihtimali çok düşük ilişkiden ne kadar zaman sonra içtiniz hapı hemen içtiyseniz zaten etki etmemişki tutunmuş
Agir bir ilac oldugu icin cok korkuyorum. Pekte etkisi olmadi ama:)Bebeginiz hayirli olsun ilac zarar vermemistir bebeginiz daha cok kucuk.
Ben kendimden biliyorum testim negatif cikti diye 10 gun adet sokturucu ictim yine adet gormeyince doktora gittim 6 haftalik hamileymisim. Suan 23 haftalik oldu cok sukur sapasaglam. Cocuk berekettir 1 kiziniz varmis ins simdiki bebisiniz erkektirAgir bir ilac oldugu icin cok korkuyorum. Pekte etkisi olmadi ama:)
Allah saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Daha cok erkendi benim icin ama kismet demek ki böyle olmasi gerekiyormus ben hala inanamiyorum hic beklemiyordum.Ben kendimden biliyorum testim negatif cikti diye 10 gun adet sokturucu ictim yine adet gormeyince doktora gittim 6 haftalik hamileymisim. Suan 23 haftalik oldu cok sukur sapasaglam. Cocuk berekettir 1 kiziniz varmis ins simdiki bebisiniz erkektir
Amin ins. Ikisini bir arada buyutursun ablamin 6 aylik bebegi varken 2.ye hamile oldugunu ogrendi baslarda cok zorlandi ama suan cok rahat biri 4 digeri 5 yasinda.Allah saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Daha cok erkendi benim icin ama kismet demek ki böyle olmasi gerekiyormus ben hala inanamiyorum hic beklemiyordum.
Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyorAmin ins. Ikisini bir arada buyutursun ablamin 6 aylik bebegi varken 2.ye hamile oldugunu ogrendi baslarda cok zorlandi ama suan cok rahat biri 4 digeri 5 yasinda.
Rabbim kolaylik versin ins. Bundada vardir bir hayır. Ins saglikla gelir bebegin inan onlarin zorluklari bile bir baska guzelNe guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
Korunmamışlar :)Nasıl korunuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?