2.bebek acil yardim

nazmira

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
625
404
23
Kizlar 1 yasinda kizim var. Bu ay basi ella ertesi gun hapi kullandim ve adetim 9 gun gecti bu aksamda idrarda testi yaptim ve şok oldum pozitif gorunuyor. Simdi sizlere sorularim sunlar idrar testi hatali olabilir mi yani hormon ilaci kullandigimdan dolayi o sekilde gprunmus olabilir mi yada geciktigi icin. Birde ella nin karnimda ki bebege bir zarari olur mu? Yardimci olun nolur deli oldum.

O testlerin hatalı olma ihtimali çok düşük ilişkiden ne kadar zaman sonra içtiniz hapı hemen içtiyseniz zaten etki etmemişki tutunmuş

Agir bir ilac oldugu icin cok korkuyorum. Pekte etkisi olmadi ama:)
Ben kendimden biliyorum testim negatif cikti diye 10 gun adet sokturucu ictim yine adet gormeyince doktora gittim 6 haftalik hamileymisim. Suan 23 haftalik oldu cok sukur sapasaglam. Cocuk berekettir 1 kiziniz varmis ins simdiki bebisiniz erkektir

Ben kendimden biliyorum testim negatif cikti diye 10 gun adet sokturucu ictim yine adet gormeyince doktora gittim 6 haftalik hamileymisim. Suan 23 haftalik oldu cok sukur sapasaglam. Cocuk berekettir 1 kiziniz varmis ins simdiki bebisiniz erkektir
Allah saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Daha cok erkendi benim icin ama kismet demek ki böyle olmasi gerekiyormus ben hala inanamiyorum hic beklemiyordum.

Allah saglikli bir şekilde kucagina almayi nasip etsin. Daha cok erkendi benim icin ama kismet demek ki böyle olmasi gerekiyormus ben hala inanamiyorum hic beklemiyordum.
Amin ins. Ikisini bir arada buyutursun ablamin 6 aylik bebegi varken 2.ye hamile oldugunu ogrendi baslarda cok zorlandi ama suan cok rahat biri 4 digeri 5 yasinda.

Amin ins. Ikisini bir arada buyutursun ablamin 6 aylik bebegi varken 2.ye hamile oldugunu ogrendi baslarda cok zorlandi ama suan cok rahat biri 4 digeri 5 yasinda.
Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor

Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
Rabbim kolaylik versin ins. Bundada vardir bir hayır. Ins saglikla gelir bebegin inan onlarin zorluklari bile bir baska guzel

Ablama yaptığımızda ellanın geciktirme etkisi olduğunu biliyorduk ve negatifti sonuç. Çocuk istemiyorsanız umarım test yanlıştır. Birde kan verseniz?

Bencede tedt dogrudur
Ilk zamanlar kullanılan ılaclar zarar vermıyor dıye bılıyrm
Hayırlısı olsun

Ya hep ya hic teorisi diyor drlar. Siz ictiginizde kese bile olusmamisti . O yuzden bence bur sorun yoktur. Eger istiyorsaniz kalp atsini duyarsiniz insallah. Bende oglum bir yasindayken ikinciye hamile kaldim kaza. Bir ayda iki kere yumurtlamisim adetten bir hafta once. Bizde ilk sok olduk. Herseyde bir hayir vardir. Kismetse Allah nasip ediyor.

Bebeginizi emzirmeden kesmek zorunda degilsiniz devam edebilirsiniz ama hormonlar sebebiyle sutun tadi degisebiliyor ve kendileri emmek istemiyor bazen yani benim oglum oyle oldu ama kendi biraktigi icin hic zorlanmadik :) hayirli olsun Allah saglikla kucaginiza almak nasip etsin

6 aylık hamile olana kadar emzirmenin zararı yokmuş 6 aydan sonra kasılmalara sebebiyet verip erken doğumu tetikleyebileceği için emzirmeyi bırakmayı bazı doktorlar öneriyormuş. Yine de her iki bebeğini beraber emziren anneler de varmış. (Hatta bununla ilgili facebook grupları bile var) Ben de hemen her ay ya hamileysem diye panik yaptığım için öğrendim bunları

Simdilik bunları düşünmek için çok erken hele bi hamile olduğun kesinlessin, sağlıklı bir gebelik olduğu belli olsun. Sonra bunları doktorunla konuşup en doğru kararı verirsin insallah

Bence muhakkak bir kan testi yaptırıp doktoruna görünmelisin ve zarar verme ihtimalini şansa bırakmamalısın.

Bu ay ellayla hamile kaldigini duydugum 2. Kisininiz. Baska bir arkadasim da iliski esnasinda prezervatif delik ciktigi icin sabahina elle icti dun cift cizgiyi gördü hemen kan verdi hcg 125 cikti. Olabilir yani her seye hazir olun.

Hayırlı olsun bebeğiniz.
Geleceği varmış demekki

Hapın zararı olacağını sanmam, kesin bilmesem de, bebek daha çok küçük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…