2.bebek acil yardim

Sizin gibi olanları görünce çok özeniyorum. Ben tam 2.5 aydır çocuk için ayağımı mı dikmedim yastık mı koymadım yataktan mı kalkmadım bir amuda kalkmadığım kaldı. Ama olmayınca yine olmuyor

Bu ay ellayla hamile kaldigini duydugum 2. Kisininiz. Baska bir arkadasim da iliski esnasinda prezervatif delik ciktigi icin sabahina elle icti dun cift cizgiyi gördü hemen kan verdi hcg 125 cikti. Olabilir yani her seye hazir olun.

O bebeğin illa geleceği varmış yani. Hem prezervatif delik çıksın hem ellayla kal yani mucize resmen.

O bebeğin illa geleceği varmış yani. Hem prezervatif delik çıksın hem ellayla kal yani mucize resmen.

Ustelik iliskinin oldugu sabah bizim watsapp grubuna girip dun galiba prezervatifte sorun oldu sizdiriyordu dedi, regli de yeni bitmis, çoğunluk bisey olmaz dedigi halde garantiye almak icin ella aldi icti hemen. Mahvolmus durumda su an...

Ustelik iliskinin oldugu sabah bizim watsapp grubuna girip dun galiba prezervatifte sorun oldu sizdiriyordu dedi, regli de yeni bitmis, çoğunluk bisey olmaz dedigi halde garantiye almak icin ella aldi icti hemen. Mahvolmus durumda su an...

Vardır bunda da bir hayır. Bu kadar düşük ihtimalle olduğuna göre. Neden mahvoldu ki bu kadar. Prezervatifin markası neymiş acaba biz de katakulliye gelmeyelim

Konu sahibi mesajımı yazmayı unutmuşum şaşkınlıkla. Ellanın zararı olur mu bilmiyorum onu dr a sor.
Ben de oğlum 6 aylıkken 3.5 aylık hamile olduğumu öğrendim. Daha şoku atlatamamışken bir de erken doğum yaptım çocukların arası 10 aylık oldu. Yardım eden de yoktu ama geçti çok şükür şimdi biri 7 biri 8 yaşında.

Vardır bunda da bir hayır. Bu kadar düşük ihtimalle olduğuna göre. Neden mahvoldu ki bu kadar. Prezervatifin markası neymiş acaba biz de katakulliye gelmeyelim

Kosullari yeni bir bebek icin uygun degil maalesef...
Markasi silky kiss (ilk defa duydum) ve sizdirdigindan emin bile olamamislardi aslinda, yani gorunmeyecek kadar kucuk bir delik varmis damlatma falan olmamis. O yuzden bizimkiler ısrarla bisey olmaz demişti, gitti buna ragmen hap aldi yine de oldu.

Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
12 saat ara biraz uzun olmuş demek ki :)
Olsun hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Bu arada düşük tehlikesi ya da erken doğum riski yoksa sütten kesmeye gerek yok.

2,5 ay nedir ki olur olur :)

ben de testin yanılma payının olduğunu düşünmüyorum. ama en guzeli hiç içini daraltma birlikte büyüyecekler cok rahat olacaksın. :) hayırlı olsun

o çift çizgiyi görmek için biz ne dualer edip rabbime yalvarıyoruz .

kısmeti varmış olmuş saglıkla dogsun inşallah darısı bana bize olsun inşallah

Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
Doğacak bebekte sorun olmazsa emzirmeye devam edebilirsin, ben vaktiyle çok araştırmıştım, hamile kalınca oğlumu 4 ay daha emzirdim ,karnım büyüyünce kestim

Kismet cok zorlandin mi ikiside kucuk olunca

Bu ay ellayla hamile kaldigini duydugum 2. Kisininiz. Baska bir arkadasim da iliski esnasinda prezervatif delik ciktigi icin sabahina elle icti dun cift cizgiyi gördü hemen kan verdi hcg 125 cikti. Olabilir yani her seye hazir olun.
Bizimde ayni sekilde oldu bende kan testi verecegim bakalim kismet

Emen bebege zararli oldugunu duymustum bende kesin sonuc belli olsun hemen doktora gidip soracagim.

Benim ilk hamileligimde 1 sene ugrastiktan sonra oldu bende ayni sekilde ayaklarimi kaldiriyodum tutsun diye 1 sene sonra oldu. Bu sefer bu kadar cabuk olmasi cok sasirtti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…