- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
Bu ay ellayla hamile kaldigini duydugum 2. Kisininiz. Baska bir arkadasim da iliski esnasinda prezervatif delik ciktigi icin sabahina elle icti dun cift cizgiyi gördü hemen kan verdi hcg 125 cikti. Olabilir yani her seye hazir olun.
O bebeğin illa geleceği varmış yani. Hem prezervatif delik çıksın hem ellayla kal yani mucize resmen.
Ustelik iliskinin oldugu sabah bizim watsapp grubuna girip dun galiba prezervatifte sorun oldu sizdiriyordu dedi, regli de yeni bitmis, çoğunluk bisey olmaz dedigi halde garantiye almak icin ella aldi icti hemen. Mahvolmus durumda su an...
Vardır bunda da bir hayır. Bu kadar düşük ihtimalle olduğuna göre. Neden mahvoldu ki bu kadar. Prezervatifin markası neymiş acaba biz de katakulliye gelmeyelim
12 saat ara biraz uzun olmuş demek ki :)Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
2,5 ay nedir ki olur olur :)Sizin gibi olanları görünce çok özeniyorum. Ben tam 2.5 aydır çocuk için ayağımı mı dikmedim yastık mı koymadım yataktan mı kalkmadım bir amuda kalkmadığım kaldı. Ama olmayınca yine olmuyor
ben de testin yanılma payının olduğunu düşünmüyorum. ama en guzeli hiç içini daraltma birlikte büyüyecekler cok rahat olacaksın. :) hayırlı olsunKizlar 1 yasinda kizim var. Bu ay basi ella ertesi gun hapi kullandim ve adetim 9 gun gecti bu aksamda idrarda testi yaptim ve şok oldum pozitif gorunuyor. Simdi sizlere sorularim sunlar idrar testi hatali olabilir mi yani hormon ilaci kullandigimdan dolayi o sekilde gprunmus olabilir mi yada geciktigi icin. Birde ella nin karnimda ki bebege bir zarari olur mu? Yardimci olun nolur deli oldum.
Nasıl korunuyorsunuz?
Doğacak bebekte sorun olmazsa emzirmeye devam edebilirsin, ben vaktiyle çok araştırmıştım, hamile kalınca oğlumu 4 ay daha emzirdim ,karnım büyüyünce kestimNe guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
Korunmamışlar :)
Magic hanim süt korur askolsun bilmiyor musunuz :))
Amin canimRabbim kolaylik versin ins. Bundada vardir bir hayır. Ins saglikla gelir bebegin inan onlarin zorluklari bile bir baska guzel
Ella ertesi gün hapi kullandim bir sonraki gün %1 ihtimal hamile kalma sansi oldugu icin saskinligim neyi anlamadin.Korunmayınca hamile kalıp bu kadar şaşırmayı anlamıyorum.
Kan testi yaptiracagim bakalim en dogru sonucc orddan cikiyormusAblama yaptığımızda ellanın geciktirme etkisi olduğunu biliyorduk ve negatifti sonuç. Çocuk istemiyorsanız umarım test yanlıştır. Birde kan verseniz?
Kismet cok zorlandin mi ikiside kucuk oluncaYa hep ya hic teorisi diyor drlar. Siz ictiginizde kese bile olusmamisti . O yuzden bence bur sorun yoktur. Eger istiyorsaniz kalp atsini duyarsiniz insallah. Bende oglum bir yasindayken ikinciye hamile kaldim kaza. Bir ayda iki kere yumurtlamisim adetten bir hafta once. Bizde ilk sok olduk. Herseyde bir hayir vardir. Kismetse Allah nasip ediyor.
Bizimde ayni sekilde oldu bende kan testi verecegim bakalim kismetBu ay ellayla hamile kaldigini duydugum 2. Kisininiz. Baska bir arkadasim da iliski esnasinda prezervatif delik ciktigi icin sabahina elle icti dun cift cizgiyi gördü hemen kan verdi hcg 125 cikti. Olabilir yani her seye hazir olun.
Emen bebege zararli oldugunu duymustum bende kesin sonuc belli olsun hemen doktora gidip soracagim.6 aylık hamile olana kadar emzirmenin zararı yokmuş 6 aydan sonra kasılmalara sebebiyet verip erken doğumu tetikleyebileceği için emzirmeyi bırakmayı bazı doktorlar öneriyormuş. Yine de her iki bebeğini beraber emziren anneler de varmış. (Hatta bununla ilgili facebook grupları bile var) Ben de hemen her ay ya hamileysem diye panik yaptığım için öğrendim bunları
Simdilik bunları düşünmek için çok erken hele bi hamile olduğun kesinlessin, sağlıklı bir gebelik olduğu belli olsun. Sonra bunları doktorunla konuşup en doğru kararı verirsin insallah
Prezervatif le korunuyoduk canim kaza iste iliski bittikten sonra prezervatifin delik oldugunu fark ettik ertesi gun hemen ictim ilaciNasıl korunuyorsunuz?
Benim ilk hamileligimde 1 sene ugrastiktan sonra oldu bende ayni sekilde ayaklarimi kaldiriyodum tutsun diye 1 sene sonra oldu. Bu sefer bu kadar cabuk olmasi cok sasirtti beniSizin gibi olanları görünce çok özeniyorum. Ben tam 2.5 aydır çocuk için ayağımı mı dikmedim yastık mı koymadım yataktan mı kalkmadım bir amuda kalkmadığım kaldı. Ama olmayınca yine olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?