2.bebek acil yardim

Ne guzel Allah annesine babasina bagislasin. Ben tek basima bakiyorum hic yardim edecek kimse yok yanimda endiselerim ondan dolayi. Kizim emiyor kan tahlili yaptirip kesin sonuca gore hamileysem sutten kesmem gerek yani zor gunler beni bekliyor
Tam olarak içeriğini hatırlamıyorum ama sütten kesmek konusunda bir yazıya denk gelmiştim. Kesmek gerekmiyor falan yazıyordu. Kesin olarak kesilmesi gerekiyorsa kesin ama ihtimaller dahilindeyse kızınız da emsin mahrum kalmasın. Bir araştırın derim. Hayırlı uğurlu bereketli gelsin inş. :)

Bu ay ovulosyon tesi kullandim ve 18 şubatta iki çizgiyi yakaldim we testi 15:30 gibi yaptim ve 18 şubat gecesine yani on ikiden sonra saat 2 gibi ilski yaptim sizce yumurtayi yakalamismiyim yoksa gec mi kalmisim

Benim de oğlum 15 aylikken 2.ci ye hamile kaldım doktorum bana sütten kes dedi. Ben kestim valla. Galiba her doktorun fikri farklı oluyo.
Aynı benimde öyle , aralarında tam 2 yaş var, 19 aylık olana kadar emzirdim demekki 4 ay daha emzirmişim. Belki doktorunuz yeterli 15 ay alması diye düşünmüştür , yoksa belirli bir zararı olduğunu sanmıyorum

Tesekkur ederim. Henuz kan tahlili yaptirmadim yarin yaptiracagim varsa haftaya doktoruma gidip sorduktan sonra duruma gore keserim henuz kesmedim.

Aynen dediğiniz gibi. Siz şu an hamile musinuz? Sizinde arada yaş farkı çok azmis

Keşke bizimde öyle kolay olsa daha dusunmuyorsun var ama biz istiyoruz olmuyor kısmet demekki hayırlısı insallah

Yok değilim şimdi biri 5,5 diğeri 3,5 yaşında.
Birde 4 aylık bebişimiz var :)
Ayy maşallah Allah bagislasin size :)) peki zor olmuyo mu arada az yaş farkı olmasi benimde bu aralar en çok düşündüğüm şey bu tüm tecrübeli annelere soruyorum işte :)

Ayy maşallah Allah bagislasin size :)) peki zor olmuyo mu arada az yaş farkı olmasi benimde bu aralar en çok düşündüğüm şey bu tüm tecrübeli annelere soruyorum işte :)
Çok şükür çok zorlanmadım çünkü küçük olan çok sakindi, büyük olan bebekken ve tekken daha zorlamıştı beni. Büyüdükleri zaman insan herşeyi unutuyor. Allah kolaylığını veriyor inşallah, endişe etmeyin, sağsalim kucağınıza alın inşallah

Ne güzel masallah :)) amin inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…