Saglikli olsunlarda buyurler bi sekilde artik soku atlatmaya calisiyorum.Konu sahibi mesajımı yazmayı unutmuşum şaşkınlıkla. Ellanın zararı olur mu bilmiyorum onu dr a sor.
Ben de oğlum 6 aylıkken 3.5 aylık hamile olduğumu öğrendim. Daha şoku atlatamamışken bir de erken doğum yaptım çocukların arası 10 aylık oldu. Yardım eden de yoktu ama geçti çok şükür şimdi biri 7 biri 8 yaşında.
Tesekkur ederim. Kismet boyleymisben de testin yanılma payının olduğunu düşünmüyorum. ama en guzeli hiç içini daraltma birlikte büyüyecekler cok rahat olacaksın. :) hayırlı olsun
Sutun korumayacagini biliyoruz keske korusa biz prezervatif maduruyuz malesefMagic hanim süt korur askolsun bilmiyor musunuz :))
Isteyen herkese Allah nasip etsin insallah bende ilk bebegimde cok test yapip cok husrana ugradim cok sukur 1 sene sonra oldu.o çift çizgiyi görmek için biz ne dualer edip rabbime yalvarıyoruz .
kısmeti varmış olmuş saglıkla dogsun inşallah darısı bana bize olsun inşallah
Doktorunuz emzirebilirsiniz dedi mi peki cunku emen bebege zarari oluyomus diye duymustumDoğacak bebekte sorun olmazsa emzirmeye devam edebilirsin, ben vaktiyle çok araştırmıştım, hamile kalınca oğlumu 4 ay daha emzirdim ,karnım büyüyünce kestim
Sutun korumayacagini biliyoruz keske korusa biz prezervatif maduruyuz malesef
Emen bebege zararli oldugunu duymustum bende kesin sonuc belli olsun hemen doktora gidip soracagim.
Daha 10+5 gunlik hamileyim yeni daha zor olacak illaki. Ama bir bebekte zor iki bebekte ikisi buyusun daha yapmam zatenKismet cok zorlandin mi ikiside kucuk olunca
Bizimde ayni sekilde oldu bende kan testi verecegim bakalim kismet
9 gün gecikmişsin kan tahlili yaptır bence. Bırak ellayı bellayıKizlar 1 yasinda kizim var. Bu ay basi ella ertesi gun hapi kullandim ve adetim 9 gun gecti bu aksamda idrarda testi yaptim ve şok oldum pozitif gorunuyor. Simdi sizlere sorularim sunlar idrar testi hatali olabilir mi yani hormon ilaci kullandigimdan dolayi o sekilde gprunmus olabilir mi yada geciktigi icin. Birde ella nin karnimda ki bebege bir zarari olur mu? Yardimci olun nolur deli oldum.
Yani olacagi varmis demek ki.hayırlısı olsun hakkınızda.
yani tedbirsizlikle suçlanmışsınız ama ama ilişki esnasında bir kaza olmuş, sonrasında ertesi gün hapını da içmişsiniz daha ne yapılabilirdi ki...
Durex canim kotu bir markada degil aslinda olacagi varmis demek ki.hasarlı mi çıktı hangi marka
ona göre almayalim (ciddi soruyorum )
Tesekkur ederim. Amin Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahDarısı bebeği olmayanlara. Hayırlı olsun
ilac bebege zarar vermemistir merak etmeyin.Agir bir ilac oldugu icin cok korkuyorum. Pekte etkisi olmadi ama:)
Dedigin gibi canim kizima arkadas olur beraber buyurler hayirlisiyla:) yok canim normal dogum yaptim cokta kolay oldu dogumum ve sonrasi ins ikincisini de normal yapmayi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa.Hıc üzülme ne güzel bebegıne arkadaş gelıyor beraber büyürler bak hem ilk çocuğun zor olmuş bu sana bir lütuf ya isteyıp gene bir sene sonda olsaydı bende her nenkadar eşimle bazen anlaşamasamda bazen isityorum kızıma arkadaş kısmet sürpriz yapmasındaha güzel bence :) birde sezeryan öı oldunuz ilkinde
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin icin Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.ilac bebege zarar vermemistir merak etmeyin.
hayirli olsun saglikla alin kucaginiza. cok guzel olacak insallah. beim de masaallah 1 yasinda kizim var 6 aylikta hamileyim. SUKROLSUN. insallah guzellikler bulur sizi
Banada bilgi verirmisiniz bnde hamile olmak istyorum konusmak istyorum ama kimse cewap wermyorO testlerin hatalı olma ihtimali çok düşük ilişkiden ne kadar zaman sonra içtiniz hapı hemen içtiyseniz zaten etki etmemişki tutunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?