2.bebek acil yardim

Saglikli olsunlarda buyurler bi sekilde artik soku atlatmaya calisiyorum.

o çift çizgiyi görmek için biz ne dualer edip rabbime yalvarıyoruz .

kısmeti varmış olmuş saglıkla dogsun inşallah darısı bana bize olsun inşallah
Isteyen herkese Allah nasip etsin insallah bende ilk bebegimde cok test yapip cok husrana ugradim cok sukur 1 sene sonra oldu.

Doğacak bebekte sorun olmazsa emzirmeye devam edebilirsin, ben vaktiyle çok araştırmıştım, hamile kalınca oğlumu 4 ay daha emzirdim ,karnım büyüyünce kestim
Doktorunuz emzirebilirsiniz dedi mi peki cunku emen bebege zarari oluyomus diye duymustum

Emen bebege zararli oldugunu duymustum bende kesin sonuc belli olsun hemen doktora gidip soracagim.

benim teyzemin iki çocuğunun arasında 18 ay var canım o emzirmeye devam etmiş. İki çocuğu da sağlıklıydi sadece kendisi çok yıpranıyor tabi bir tanesi karnında vitaminlerini sömürüyor diğeri emerek sömürüyor...

Bizimde ayni sekilde oldu bende kan testi verecegim bakalim kismet

hayırlısı olsun hakkınızda.
yani tedbirsizlikle suçlanmışsınız ama ama ilişki esnasında bir kaza olmuş, sonrasında ertesi gün hapını da içmişsiniz daha ne yapılabilirdi ki...

9 gün gecikmişsin kan tahlili yaptır bence. Bırak ellayı bellayı

Gebelik çok yeniyse bilmeden kullandığın hiçbirşey bebeğe zarar vermiyor ama bilerek kullandığın en ufak şey zarar veriyor diye duymuştum..

Hıc üzülme ne güzel bebegıne arkadaş gelıyor beraber büyürler bak hem ilk çocuğun zor olmuş bu sana bir lütuf ya isteyıp gene bir sene sonda olsaydı bende her nenkadar eşimle bazen anlaşamasamda bazen isityorum kızıma arkadaş kısmet sürpriz yapmasındaha güzel bence :) birde sezeryan öı oldunuz ilkinde

Agir bir ilac oldugu icin cok korkuyorum. Pekte etkisi olmadi ama:)
ilac bebege zarar vermemistir merak etmeyin.
hayirli olsun saglikla alin kucaginiza. cok guzel olacak insallah. beim de masaallah 1 yasinda kizim var 6 aylikta hamileyim. SUKROLSUN. insallah guzellikler bulur sizi

Dedigin gibi canim kizima arkadas olur beraber buyurler hayirlisiyla:) yok canim normal dogum yaptim cokta kolay oldu dogumum ve sonrasi ins ikincisini de normal yapmayi dusunuyorum bi aksilik cikmazsa.

ilac bebege zarar vermemistir merak etmeyin.
hayirli olsun saglikla alin kucaginiza. cok guzel olacak insallah. beim de masaallah 1 yasinda kizim var 6 aylikta hamileyim. SUKROLSUN. insallah guzellikler bulur sizi
Cok teşekkür ederim iyi dileklerin icin Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…