2. Bir ans verilseydi hayatnzda

tabiki isterdim a.s
fakat bir şartım var...
aynı güzellikte,aynı huyda ve aynı boyda olmak kaydıyla...:icecream:

tabi ki isterdim ben bayan olmaktan çok mutluyumm bi defa süsü bayılırım alışveriş en büyük tutkummm zor yönleri de var tabi bayan olmanın ama güzelll

Allahın gücüne gitmesin ama çocukken de bekarken de istedim erkek olmayı.Evlendim halada derim...Erkek gibiyimdir zaten tarzım yapım huylarım(yatakta diil tabi:) ) tabi bu birazda yetişmeden kaynaklanıyor.babam beni hep öle gördü ben de bi erkeğin yapabileceği bi işe sahibim ve sadece erkek personel yönetiyorum. o yüzden hep derim olursa bi aslanparçam olsun...

ben erkek olmak ısterdım ne kadar guclu olursan ol bır erkegın gucu altında ezılıyosun halımden memnunum ama yınede ıkıncı sansımı denemek ısterdım

Kadın olmakla ilgili bir şikayetim olmadı hiç..
Yine kadın olurdum..

bende asla kadın olmak ıstemezdım bır erkek olup mutlaka kendım gıbı bıryle bırlıkte olurdum

Kesinlikle,bayan olmak çok büyük bi ayrıcalık aynı zamanda fedakarlıktır.Her halimizle mücadele etmeyi biliyoruz ve anne oluyoruz en önemlisi.Herşey için çok şükür...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…