2. Bir ans verilseydi hayatnzda

asla asla bayan olmak istemezdim erkek olmak isterdim
eşimde bayan olucak ve ben onunla evlenip
bana yaptıklarını ha bide sülalesininin bana yaptıklarını fitil fitil burnundan
getirirdim nasıl amaaa:jeyyar::jeyyar:

Gülmekten öldüm gı,intikam kokusumu ney alıyom ben :jeyyar::roflol::teytey:

Ben de erkek olmak isteyenlerdenim benneyaptımki
Yaşadığımız dünya hangi ülkede yaşarsanız yaşayın 'erkek egemen dünya(!)'..:çok üzgünüm:
Heryerde ezilen horlanan kullanılan hatta 2. 3. sınıf insan muamelesi gören hep kadınlar oluyor ..Çok üzgünüm çoook
Erkeklerin hayatı çok daha kolay..:tomato:
Erkek olunca da kadınların süper kahramanı olurdum :)=şutarafagittilaelaelaelaelae Erkekler tarafından zor durumda bırakılan kadınların imdadına koşardım :lepi::sm_cool:kaydirigubbakcemile

bayanım ve nasıl bir duygu olduğunu biliyorum. erkek olmak nasıl bir duygu merak ediyorum dolayısıyla erkek olmak isterdim :jeyyar:

ben erkek olmak isterdm ne güsel hiç bi dertleri yoks adce sünnet oluolar o kdarrrr :)
ama bayanlar yok regl dönemi yok doğuma yok kzlık zarı cartı curtu hiç bitmio dertlerimz :S
erkklerde askerlikte var ama ben o işi seve seve hiç yakınmadan yapardım

bende erkek olmak isterdim kadınlığın nasıl birşey olduğunu biliyorum çünküsengözlerimebaksanab birde erkek olup erkekliğin nasıl olduğunu öğrenirdim bu sayede hiçte fena olmazdı:jeyyar:

bu konuya daha önce cevap verdimmi bilmiyorum ama :uhm:
cevabım olacakşutarafagitti
bende şans olsaydı anamdan erkek doğardım. ikinci bir şansında geleceğini hiç sanmam bana:roflol: :roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…