2.ci Buluşmada Eve Çağıran Erkek

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.261
1.932
133
29
Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim. :KK43:

Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmafım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşğnüyorum haksız mıyım. :KK43:
Gitme sakın canım salla gitsin zaten daha yeni olan bişeymiş hem hal tavrın dan anlamıssındır. Ne amaçta olduğunu .. devir kötü

Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim. :KK43:
amacını gayet açık... evde kim var diye sormya gerek.. Annem ablam var dese de garip.. 2.buluşma da annesi ile mi tanıstıracak seni :)
saçmalamayın ve tersleyin ne zannediyosa..
bazı erkekler yokluyorda bilginiz olsun , deneme yani..
ama yine de bi erkek beni böyle denese de kızar tepkimi verirdim..
cafelerin avmlerin suyumu çıkmış. .

Gitme sakın canım salla gitsin zaten daha yeni olan bişeymiş hem hal tavrın dan anlamıssındır. Ne amaçta olduğunu .. devir kötü
İlk buluşmada tavrı iyiydi canım.Ama neden evine çağırdı yemek yapacakmış bir de sevdiğim müzikleri dinleyecekmişiz inanmadım tabi.

Keşke bir şeyleri bahane edeceğinize "ne münasebet" deseydiniz...

amacını gayet açık... evde kim var diye sormya gerek.. Annem ablam var dese de garip.. 2.buluşma da annesi ile mi tanıstıracak seni :)
saçmalamayın ve tersleyin ne zannediyosa..
bazı erkekler yokluyorda bilginiz olsun , deneme yani..
ama yine de bi erkek beni böyle denese de kızar tepkimi verirdim..
cafelerin avmlerin suyumu çıkmış. .
Ben dışarısı olmaz mı dediğimde evimi seviyorum dedi.Bir de burası öğrenci şehri onun evindekim var yalnız mı erkekler var mı başka.Genelleme yapmak istemesem de ikinci buluşmada tuhaf geldi birde güya okulumdan dolayı yazmamış.Sanki ben 7/24 okuldayım ders çalışıyorum.

2 hafta yazmayıp eve çağıran erkek sizden hoşlanmış olsa bile amacı cinselliktir bana göre. Zaten samimi olsa sevgili gibi görüşür konuşur bir şeyler paylaşırdınız. Yine de siz bilirsiniz sonradan pişman olacaksanız gitmeyin. Yol verin gitsin.

Eve gelmek istemediğini, dışarıda buluşursanız daha rahat edeceğini söyle. Ev için ısrarcı olursa, sen inatla kabul etmediğini belirtince de selamı sabahı keserse, evet niyeti sadece cinsel amaçlar olabilir.
Soğuk davranmaya başladı.

İlk buluşmada tavrı iyiydi canım.Ama neden evine çağırdı yemek yapacakmış bir de sevdiğim müzikleri dinleyecekmişiz inanmadım tabi.
Bide film izleriz demiştir 🤷🏻‍♀️ Canım bak bence gitme niye biliyo musun kızlar genelde ev konusu geçince tedirgin olur ve erkekler de bunu bilir belli bir seviyeye gelmediği sürece ev bahsi açılmaz ama bu açmış bence niyet iyi değil

Ben dışarısı olmaz mı dediğimde evimi seviyorum dedi.Bir de burası öğrenci şehri onun evindekim var yalnız mı erkekler var mı başka.Genelleme yapmak istemesem de ikinci buluşmada tuhaf geldi birde güya okulumdan dolayı yazmamış.Sanki ben 7/24 okuldayım ders çalışıyorum.
saçmalık dikkat edin ve gitmeyin. . herkes haddini bilsin. ne zannediyor sizi..
öğrenci şehri ise o arkadaslarıyla kalıyordur .. Boşverin..

Sakın görüşme amacı sizinle sevgili olmak değil

Soğuk davranmaya başladı.

Yani isteyen ilk buluşmada gider evine, isteyen evlenir öyle aynı evi paylaşır bir şey diyemem o ilişkinin motivasyonuna bağlı olan bir şey; tek bir doğru yok. Ama seni şüphelendiriyorsa, rahatsız ediyorsa bırak gitsin. Hislerine güven. Rahatsız olacağın hiçbir şeyi yapma.

2 hafta yazmayıp eve çağıran erkek sizden hoşlanmış olsa bile amacı cinselliktir bana göre. Zaten samimi olsa sevgili gibi görüşür konuşur bir şeyler paylaşırdınız. Yine de siz bilirsiniz sonradan pişman olacaksanız gitmeyin. Yol verin gitsin.
Hoşlansa zaten yazardı diye düşündüm ilk buluşmada tavrı sıcaktı kız apartında kaldığım için giriş çıkış saatimin olduğunu söyledim.Son giriş saatinden tam yarım saat önce kalkalım mı dedi.Eve gidince de her şey için teşekkür ettim kendisine.Okulu bahane etmesine de anlam veremedim.

Bide film izleriz demiştir 🤷🏻‍♀️ Canım bak bence gitme niye biliyo musun kızlar genelde ev konusu geçince tedirgin olur ve erkekler de bunu bilir belli bir seviyeye gelmediği sürece ev bahsi açılmaz ama bu açmış bence niyet iyi değil
Daha beni tam anlamıyla tanımıyor bile canım.Dışarının suyu mu çıktı diyecektim.Hava sıcaksa makul saatte otururuz dedim ona da ben evimi seviyorum dedi.

Back
X