- 13 Nisan 2018
- 3.125
- 10.535
- 208
- Konu Sahibi Biti Zdrava
Disarda bulusalim de , hoslanmissin sonuc olarak.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni yönlendirmek istemiyom fazla da ama bmce gitme karar seninDaha beni tam anlamıyla tanımıyor bile canım.Dışarının suyu mu çıktı diyecektim.Hava sıcaksa makul saatte otururuz dedim ona da ben evimi seviyorum dedi.
Ne kadar mekan varsa teklif ettim mahalledeki illa da ev diyor.Disarda bulusalim de , hoslanmissin sonuc olarak.
O kadar mekan teklif ettim hepsinde de ev ev dedi.Haftasonu yazsaymış bari.Yaz okulunu bahane etmesine inanmadım ben. Bence seninle niyeti cinsellik için. O yüzden hemen evine çağırmış bişeyler yaşamak için. Muhtemelen sonra yine aramayıp sormayacak tek gecelikti diyecek...
Mekanın sahibi geri döndü. :)Sayın norm ender hayranı kardeşim, bebeleri pistten alalım :)
Şimdi de triplere girdi.Gitmeyin sakın 2. Buluşmada evde ne işiniz olur belli ki niyeti iyi değil.
Beni kullanacak sonra da bye bye diyecek muhtemelen diye düşündüm bende.Kenarda kıyıda dursun lazım olunca işimi görürüm atarım demiş.
Özür dilerim de kimseye verecek etiniz olmasın.
Engelleyin o ipsizi.
Erkek milleti niyetini gizleyemiyor bazı zamanlar.Engelleyeceğim kendisini.Tatilde unuturum inşallah.Hoslansa arardi...
Istese sizinle disarda bulusurdu..evimi seviyorum ne ya..nasil bi kolaycilik..direk yatak istiyor acik ve net..ustelik lafi da hic dolandirmiyor bence niyeti gayet belli..
İçimde kalmasın diye sayacağım kendisine sonra da engelleyeceğim.Dışarda rahat edemeyecek ya.Cok bariz degil mi maksadi ? Evde rahat ediyormusaptal olmadigini belli et su cin fikirliye bence.
Bırakın kudursun :))Şimdi de triplere girdi.