2.ci Buluşmada Eve Çağıran Erkek

Yaz okulunu bahane etmesine inanmadım ben. Bence seninle niyeti cinsellik için. O yüzden hemen evine çağırmış bişeyler yaşamak için. Muhtemelen sonra yine aramayıp sormayacak tek gecelikti diyecek...
O kadar mekan teklif ettim hepsinde de ev ev dedi.Haftasonu yazsaymış bari.

GİTMEYİN SAKIN SAKIN GİTMEYİN

Keşke işi falan bahane etmek yerine

Ne, yeni tanıştığın birine 2 hafta yazmayıp sonra evine davet etmek mi? Sağolun yok başka sapık bakayım ben teşekkürler

Yazıp engelleseydin 😅

Tabi ki haklısınız. .Gitmeyin.
2 hafta sonra arayıp ne niyetle evine davet ettiği az çok anlaşılıyor.

Hoslansa arardi...
Istese sizinle disarda bulusurdu..evimi seviyorum ne ya..nasil bi kolaycilik..direk yatak istiyor acik ve net..ustelik lafi da hic dolandirmiyor bence niyeti gayet belli..

Kenarda kıyıda dursun lazım olunca işimi görürüm atarım demiş.
Özür dilerim de kimseye verecek etiniz olmasın.
Engelleyin o ipsizi.
Beni kullanacak sonra da bye bye diyecek muhtemelen diye düşündüm bende.

Hoslansa arardi...
Istese sizinle disarda bulusurdu..evimi seviyorum ne ya..nasil bi kolaycilik..direk yatak istiyor acik ve net..ustelik lafi da hic dolandirmiyor bence niyeti gayet belli..
Erkek milleti niyetini gizleyemiyor bazı zamanlar.Engelleyeceğim kendisini.Tatilde unuturum inşallah.

Cok bariz degil mi maksadi ? Evde rahat ediyormus 😁 aptal olmadigini belli et su cin fikirliye bence.
İçimde kalmasın diye sayacağım kendisine sonra da engelleyeceğim.Dışarda rahat edemeyecek ya.

O iki hafta içerisinde iletişim halinde olsaydınız aranızda gelişen samimiyetten dolayı böyle bir davette bulunmuş derdim ama bana iyi niyetli gelmedi

Back
X