2.ci Buluşmada Eve Çağıran Erkek

Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim. :KK43:
ya tabiki ailesini, bilmemnesini tanımadığınız, daha 1 kez buluştuğunuz bir insanın evine falan gitmeyin. Mesele sadece cinsellik vs değil yani ne manyak insanlar var, öldürüledebilirsiniz, uyuşturucu bağımlısı da yapılabilirsiniz. Herşey olabilir tabiki de eve falan gitmeyin.

Hoşlanan birşeyler hisseden erkek o kızı iki hafta arayıp sormadan kenarda beklemez. O riske girmez,en azından mesajla varlığını belli eder. İki hafta aramayıp aradığında eve çağıran bir şeyden hoşlanmıştır ama sizden değil bedeninizden. Tercih sizin yaşam sizin kolay gelsin.

Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim. :KK43:
Her yerden engelle 😒

Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor
Bak sen hımmm... :işsiz:
Benimde kafama takıldı amacı ne olabilir ki? Kim var o evde gerçekten ya!!
Amma sırlı gizemli bir olay bu!
Sadettin Teksoy'u geri sahalara çağırıp bu ultra sırlı olayı çözdürsekmi acaba napsak...
Hayret yav acaba o abazan herifin öhömm pardon o centilmen beyefendinin seni eve atmak istemesindeki ayy pardon yine yanlış kelime kullandım, seni eve davet etmesindeki amacı ne olabilir aacccaaabbbaaa :/
Evrenin sırrını çözdü onu açıklayacak zaar :)

Hahahah çok açık ve net bir adam bu😂 aramam ilgilenmem ama bunları istiyorsan eve gel demiş kısaca sana:olamaz: yani seninde bir ilişkiden beklentin cinsellikfalansa git tabiki.Ama o taraklarda bezim yok diyorsan SAKIN HA😂

2 hafta başkalarıyla takılmış boşta kalmış, "aa bi de norm ender hayranı bi kız vardı ona yazayım belki düşer" demiş. kandırana kadar aşık numarası bile yapar, inanma sakın..

erkek milleti şurda konuşmaya bile değmez böylelerini, hoşlantıyla kalsın bırak, şu hareketinden sonra onun da geçmiş olması lazım zaten. sana değer vermeyen kimseyle bişi yaşama tek tavsiyem..

Arkadaşlar hiçbir şey yazmadan çıkardım takipten bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa.Zaten şüphe etmiştim.Hoşlanmıştım ama birinin sırf zevkini tatmin etmek için kendimi kullandıramam.

Arkadaşlar hiçbir şey yazmadan çıkardım takipten bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa.Zaten şüphe etmiştim.Hoşlanmıştım ama birinin sırf zevkini tatmin etmek için kendimi kullandıramam.
Ohooo daha kimlerden hoşlanırsın. Elini sallasan ellisi. Böyle sümsük tiplerle sen dalga geç hatta. Dünya çok tehlikeli. Gereksiz duygusallığa yer yok. Neyinden hoşlandın bunun ayrıca.

Ohooo daha kimlerden hoşlanırsın. Elini sallasan ellisi. Böyle sümsük tiplerle sen dalga geç hatta. Dünya çok tehlikeli. Gereksiz duygusallığa yer yok. Neyinden hoşlandın bunun ayrıca.
Konuşması gülüşü ama ilk buluşmada belli etmedim sanki arkadaşımla buluşuyormuş gibi davrandım.Ama duygularıma yenik düşüp gitseydim anca onun ihtiyaçlarını karşılayan makinesi olacaktım.

Ona de ki mekanın sahibi geri geldi bebeleri pisten alalım😂😂😂

Konuşması gülüşü ama ilk buluşmada belli etmedim sanki arkadaşımla buluşuyormuş gibi davrandım.Ama duygularıma yenik düşüp gitseydim anca onun ihtiyaçlarını karşılayan makinesi olacaktım.
Konuşma ve güLüş yetmiyor bak. Adamın beyin hücreleri eksik. Üstelik kıl kurnazı cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Üstelik çulsuz cafede iki çay ısmarlayacağıma eve gelsin bir taşla iki kuş vururum diyor kendince. Telefonundan buadama msj atarken harcadığın megabaytlara bile yazık.

Konuşma ve güLüş yetmiyor bak. Adamın beyin hücreleri eksik. Üstelik kıl kurnazı cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Üstelik çulsuz cafede iki çay ısmarlayacağıma eve gelsin bir taşla iki kuş vururum diyor kendince. Telefonundan buadama msj atarken harcadığın megabaytlara bile yazık.
Numarasını sildim engelleyecektim Whatsapptan ama ona bile değmez.Dünyanın binbir türlü hali var.Eve gittiğimde garantisi yok ne yapacağının.

Back
X