- 25 Mart 2019
- 814
- 2.797
- 113
- Konu Sahibi Biti Zdrava
konu başlığından bu delikanlının amacının sadece sex olduğunu anladım konu içeriğine gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuk davranmaya başladı.
ya tabiki ailesini, bilmemnesini tanımadığınız, daha 1 kez buluştuğunuz bir insanın evine falan gitmeyin. Mesele sadece cinsellik vs değil yani ne manyak insanlar var, öldürüledebilirsiniz, uyuşturucu bağımlısı da yapılabilirsiniz. Herşey olabilir tabiki de eve falan gitmeyin.Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim.![]()
Her yerden engelleKızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim.![]()
Bak sen hımmm...Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor
Hahahah çok açık ve net bir adam buKızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim.![]()
Ohooo daha kimlerden hoşlanırsın. Elini sallasan ellisi. Böyle sümsük tiplerle sen dalga geç hatta. Dünya çok tehlikeli. Gereksiz duygusallığa yer yok. Neyinden hoşlandın bunun ayrıca.Arkadaşlar hiçbir şey yazmadan çıkardım takipten bu kadar kişi aynı şeyi diyorsa.Zaten şüphe etmiştim.Hoşlanmıştım ama birinin sırf zevkini tatmin etmek için kendimi kullandıramam.
Konuşması gülüşü ama ilk buluşmada belli etmedim sanki arkadaşımla buluşuyormuş gibi davrandım.Ama duygularıma yenik düşüp gitseydim anca onun ihtiyaçlarını karşılayan makinesi olacaktım.Ohooo daha kimlerden hoşlanırsın. Elini sallasan ellisi. Böyle sümsük tiplerle sen dalga geç hatta. Dünya çok tehlikeli. Gereksiz duygusallığa yer yok. Neyinden hoşlandın bunun ayrıca.
Kızlar biriyle konuşuyordum, dışarda konuştuk buraya kadar bir sorun yok ama bu erkek tam 2 hafta sonra buluşalım mı diye mesaj attı.Bende neden yazmadın diye sorduğumda da benim yaz okulumu bahane etti.Ben buna inanmadım yaz okulu da bitti buluşalım mı evimde dedi bende işi bahane ettim.Sorun şu ki ondan hoşlanmıştım daha ilk tanışmada sevgili moduna da girmedim.Ama ikinci buluşmada evine çağırması bana garip geldi.Kim var o evde amacı ne soruları aklımı kurcalıyor.Niyetinin başka olduğunu düşünüyorum haksız mıyım.Bu arada o tür konulara girmedi ama ben şüphelendim.![]()
Konuşma ve güLüş yetmiyor bak. Adamın beyin hücreleri eksik. Üstelik kıl kurnazı cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Üstelik çulsuz cafede iki çay ısmarlayacağıma eve gelsin bir taşla iki kuş vururum diyor kendince. Telefonundan buadama msj atarken harcadığın megabaytlara bile yazık.Konuşması gülüşü ama ilk buluşmada belli etmedim sanki arkadaşımla buluşuyormuş gibi davrandım.Ama duygularıma yenik düşüp gitseydim anca onun ihtiyaçlarını karşılayan makinesi olacaktım.
Bana ne diyorlar biliyor musun diyecektim "deli deli dali dali" :)Ona de ki mekanın sahibi geri geldi bebeleri pisten alalım![]()
Bana ne diyorlar biliyor musun diyecektim "deli deli dali dali" :)
Numarasını sildim engelleyecektim Whatsapptan ama ona bile değmez.Dünyanın binbir türlü hali var.Eve gittiğimde garantisi yok ne yapacağının.Konuşma ve güLüş yetmiyor bak. Adamın beyin hücreleri eksik. Üstelik kıl kurnazı cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor. Üstelik çulsuz cafede iki çay ısmarlayacağıma eve gelsin bir taşla iki kuş vururum diyor kendince. Telefonundan buadama msj atarken harcadığın megabaytlara bile yazık.