2 cocuk annesiyim cok yorgunum

Bu geçici bir dönem canım anlıyorum seni
Benim bir yaşında kızım var çok yoruluyorum iki tane olsa düşünemiyorum daha zor
İleride büyüdüklerinde çok eğlenceli bir aile olacaksınız bunu düşün
Küçükken zor ama büyüdüklerinde anlaşıp oyun oynadıklarında herşey iyi olacak
Biraz sabır
Bırakacak birileri varsa ara sıra kendinize zaman ayırın arkadaşınızla bir kahve için yada sinemaya gidin iyi gelecektir

Haklisin onu yapmak istiyorum evden cikmamiz bile bir facia diger oglumla ilgileniyorum bile onun vicdan azabida surekli tovbe bidaha cocuk yapmam diorum

Birakacak kimsemiz var ama keyfi yere birakamam sorun olur kuafore giderken birakiyorm 5 sefeer ariolar taciz ediyolar yanimda goturuyorym ben rezil oluyorm kendini eve kapattim cezaevinde gibiyin umarin düzelir

Onlar ilerde 2 genc yakisikli delikanli olunca eskiler gelir aklina gulersin. Dusunsene 2 delikanli etrafinda. Ileriyi dusun guzel gunleri dusun. Ve sabir

Buyuk olanı anaokuluna verseydın keske 5 yasında seneye okula gıder bıraz rahatlarsın
Bende evde çalışıyorum okadar yoğunkı
Kızım var 5.5 yasında allhtn anaokulunda
Ama nette ısım 24 saat msj gelıyor cevap verıyorum mal almaya gıdıyorum kargo hazırlıyorum ev temızlık yemek hergece 4 te yatıyorum okadar yorgunumkı ama cok şükür deyip yoluma bakıyorum sende sabret cok cabuk büyüyorlar

Buyuk oglum bu sene gidecek anaokuna onun bana zaraari pek yok faydasi oluyor ama onla ilgilenemmiyorum die surekli babaannnesine kaciyor ev duzeni kalmadi onun 2 .olduktan sonra bende duzeleckler die. Umuyorum geleceklerini hayal esip bunlar geceecek elbet diyorum kendime o zmaan zaman ayirabilirim sanirim o zman iyi olurum ama iste simdi bunaliyor insan bu durumdan

25 yaşında 2 çocukla normal zorlanmanız
Zamana bırakın
Herşeye yetişmek zorunda değilsiniz
Çocukları bakın yeter hatta

25 yaşında 2 çocukla normal zorlanmanız
Zamana bırakın
Herşeye yetişmek zorunda değilsiniz
Çocukları bakın yeter hatta
Bende tezcanli biriyim hersey dortdortluk olsun istiyorum bende de var biraz iyi olur ins onlar saglikli olsunda napim kalsin digerleri galiba arkadasin dedigi gibi hergun evde kalmak deprosyona surukluyo kendimi cocuklari disari cikarip hava alsak iyi olur duzelir ins unuturm bunaldigim zamanlari Gurban oldugum Allah yardim eder su kuluna ins

Hergün evde misiniz
Çıkar çocukları parka
Havalarda ısınıyor
Bırak işi gücü

Hergün evde misiniz
Çıkar çocukları parka
Havalarda ısınıyor
Bırak işi gücü
Evet genelde evdeyim cocuklarda sikiliyo dogal olarak havalar isiniyor. Artik hergun cikaririm parka sokaga yorulurlar ins erkenden uyurlar bende dinlernirim hayalini kuruyorum seneye duzelirim ins senin cocuk kactane

Evet genelde evdeyim cocuklarda sikiliyo dogal olarak havalar isiniyor. Artik hergun cikaririm parka sokaga yorulurlar ins erkenden uyurlar bende dinlernirim hayalini kuruyorum seneye duzelirim ins senin cocuk kactane
1 ama ben 35 yaşındayım
Kızım 4 yaşında
Zordur çocuk bakmak biliyorum
2 küçük çocuk kimbilir nasıl zor

1 ama ben 35 yaşındayım
Kızım 4 yaşında
Zordur çocuk bakmak biliyorum
2 küçük çocuk kimbilir nasıl zor
Allah bagislasin evet coook zoor hemde nasik ilkinde cok bilmiyorsun bir sekilde buyuyor sanki ikinci beni cok zorladi yiprandm temizlik hastasi oldum durmadan temizlik yapiyorum bitmiyorum kari havada kar yagarken tenizlemek gibi surekli silbastan yapiyorum hem iki cocuk ev isi derken bunaliyorsun ins duzelir buyurler ama bu defada sen yaslaniyorsun iste zaman onlar buyucek sen yaslanacaksin

Ben tek cocukla yasiyorum sizin 2 cocukla yasadiginiz durumu.
Evde cok durmayin enerjilerini disarida atsinlar. Öylelikle kendi kendilerine vakit gecirmeyede alisirlar, evde bakiminizi islerinizi vs. rahat yaparsiniz.
Büyük 5 yasindaymis onun faydasi dokunur aslinda kardesini oyaliyabilir.

Bacım sal gitsin :)
Her gün temizlik yapsanda zaten dağılıyor çocukla
Önceliğin dışarı çıkmanız olsun
Küçüğü çabuk yorulur zaten
Çalışmıyorsun anladığım kadarıyla tadını çıkarmaya bak

5 yasina yeni girdi oda yardimci ama napabilirki biraz oyalasa oda sikildim annne surekli de kucuk oglum mizmiz hc bsyden memnun deil zaten yemegi zor yapiorum istemizlik derken uyumuyorum bile geeleri yapiyorum onlari vakit buldukca iste havalar isiniyor disariyi deniycem umarim iyi our sizede Allah yardim etsin ben iki cocukla bu kadar zorlaniyoken siz bir cocukla diosunuzsizinkidezordur umarim duzelir

Valla dogru dion salim gitsin oyle yapcam varsin pis desnler napim beni bilen bilio zaten cocukluyum calismiyorum evlendigimde bikaraktim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…