- 7 Mart 2017
- 15
- 5
- 1
- Konu Sahibi karatay 34
-
Bu geçici bir dönem canım anlıyorum seni
Benim bir yaşında kızım var çok yoruluyorum iki tane olsa düşünemiyorum daha zor
İleride büyüdüklerinde çok eğlenceli bir aile olacaksınız bunu düşün
Küçükken zor ama büyüdüklerinde anlaşıp oyun oynadıklarında herşey iyi olacak
Biraz sabır
Bırakacak birileri varsa ara sıra kendinize zaman ayırın arkadaşınızla bir kahve için yada sinemaya gidin iyi gelecektir
Onlar ilerde 2 genc yakisikli delikanli olunca eskiler gelir aklina gulersin. Dusunsene 2 delikanli etrafinda. Ileriyi dusun guzel gunleri dusun. Ve sabirMrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum
Bende tezcanli biriyim hersey dortdortluk olsun istiyorum bende de var biraz iyi olur ins onlar saglikli olsunda napim kalsin digerleri galiba arkadasin dedigi gibi hergun evde kalmak deprosyona surukluyo kendimi cocuklari disari cikarip hava alsak iyi olur duzelir ins unuturm bunaldigim zamanlari Gurban oldugum Allah yardim eder su kuluna ins25 yaşında 2 çocukla normal zorlanmanız
Zamana bırakın
Herşeye yetişmek zorunda değilsiniz
Çocukları bakın yeter hatta
Hergün evde misinizBende tezcanli biriyim hersey dortdortluk olsun istiyorum bende de var biraz iyi olur ins onlar saglikli olsunda napim kalsin digerleri galiba arkadasin dedigi gibi hergun evde kalmak deprosyona surukluyo kendimi cocuklari disari cikarip hava alsak iyi olur duzelir ins unuturm bunaldigim zamanlari Gurban oldugum Allah yardim eder su kuluna ins
Evet genelde evdeyim cocuklarda sikiliyo dogal olarak havalar isiniyor. Artik hergun cikaririm parka sokaga yorulurlar ins erkenden uyurlar bende dinlernirim hayalini kuruyorum seneye duzelirim ins senin cocuk kactaneHergün evde misiniz
Çıkar çocukları parka
Havalarda ısınıyor
Bırak işi gücü
1 ama ben 35 yaşındayımEvet genelde evdeyim cocuklarda sikiliyo dogal olarak havalar isiniyor. Artik hergun cikaririm parka sokaga yorulurlar ins erkenden uyurlar bende dinlernirim hayalini kuruyorum seneye duzelirim ins senin cocuk kactane
Allah bagislasin evet coook zoor hemde nasik ilkinde cok bilmiyorsun bir sekilde buyuyor sanki ikinci beni cok zorladi yiprandm temizlik hastasi oldum durmadan temizlik yapiyorum bitmiyorum kari havada kar yagarken tenizlemek gibi surekli silbastan yapiyorum hem iki cocuk ev isi derken bunaliyorsun ins duzelir buyurler ama bu defada sen yaslaniyorsun iste zaman onlar buyucek sen yaslanacaksin1 ama ben 35 yaşındayım
Kızım 4 yaşında
Zordur çocuk bakmak biliyorum
2 küçük çocuk kimbilir nasıl zor
Bacım sal gitsin :)Allah bagislasin evet coook zoor hemde nasik ilkinde cok bilmiyorsun bir sekilde buyuyor sanki ikinci beni cok zorladi yiprandm temizlik hastasi oldum durmadan temizlik yapiyorum bitmiyorum kari havada kar yagarken tenizlemek gibi surekli silbastan yapiyorum hem iki cocuk ev isi derken bunaliyorsun ins duzelir buyurler ama bu defada sen yaslaniyorsun iste zaman onlar buyucek sen yaslanacaksin
Valla dogru dion salim gitsin oyle yapcam varsin pis desnler napim beni bilen bilio zaten cocukluyum calismiyorum evlendigimde bikaraktimBacım sal gitsin :)
Her gün temizlik yapsanda zaten dağılıyor çocukla
Önceliğin dışarı çıkmanız olsun
Küçüğü çabuk yorulur zaten
Çalışmıyorsun anladığım kadarıyla tadını çıkarmaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?