2 cocuk annesiyim cok yorgunum

Kasma kendini senin enerjin onlara gecer ne guzel genc yasta iki cocuk masallah.buyuk seneye okula gider kucukte iki yasinda ollur ana ogul gezersiniz ne guzel.
Dusun 10 yil sonra koca delikanlilar olacaklar onlarla sohbet edersin
Istisare edersin.
Cok sanslisin bunlar gecici sonuctA

biraz annelik/ebeveynlik ile ilgili yönlendirici kitapları denemenizi tavsiye ederim (yanlış anlamayın, anneliğinize lafım yok bu arada :) sadece işleri biraz daha organize etmeyi nasıl yapabiliriz diye yol gösteriyorlar).

Yazdıklarınızı bir kere daha okuyun nerelerde hata yaptığınızı anlıycaksınız.

Vaktiniz yok çünkü hayatınızın 5sene önce olduğu gibi yaşamaya çalışıyosunuz. 5 sene önce 2 çoçuğunuz yoktu sadece ev ve eş.

1 gün 5 sene öncede 24saatti şimdide tek fark 2 çocuk var.

Temizlik yapıp kendinizlede ilgikenmek istiyosanız ya daha hızlı yapıcaksınız ya daha az.
Çocuğunuz bahane kucak istese cam nasıl sileceksiniz? Süoürge nasıl yapıcaksınız? Bal gibide duruyo çocuk.

Yemeklerinizi birer porsiyon fazla olarak yapın buzluğa kaldırın 1 2 hafta böyle yapın çok yorgun olduğunuzda ordan kullanırsınız.

Saçlarınızı da ya brezilya fönü yaptırın ya perma aylarcaa idare eder sizi geriye güzelce giyinmek kalır

Beni anlatıyorsun cnm valla bende iki cocuk annesi yim 5 ve 2 yasindalar gercekden cok zorlaniyorum kendine ayiracak zaman yok seni anliyorum cok haklisin

Yaslari biyudukce sorunluluklari artsada anne daha rahat ediyor.. cocuk bi yurusun konussun daha rahat oluyo. Birak yatagina cocugunu aglasin sende dusunu al bu kadar kisitlama kendini.. bak lohusayken filan bazen sacini taramaya vakit olmuyo uykusuzluk emzirme alisma.. birde bebek kucuk oluyo fazla aglatamiyosun.. yavas yavas aglat bebegini cnm surekli boyle olmazki dimi? Sen isini gor o ortalikta emeklesin yurusun alma kucagina

valla ilerde de düzelmiyor o yoğunluk ama şekil değiştiriyor, ve malesef genelde ilk çocuklar ihmal ediliyor ve bu hep sürüyor öyle oturuyor, bence buna dikkat et, çocuklar okula başladığında ancak nefes alcak vaktin olur, bence babaanne olduğu için şanslısın, eşi ya da kendi memur olup uzaklarda çocuklarına sadece kendileri bakanlara hayat daha zor, güvenip birilerine emanet etmek daha zor

Ama 5 yaşındaki çocuğun da ilgiye ihtiyacı var. Temizlik yapıp duracağınıza onunla da ilgilenin. Yazık ona yaa. Bırakın dağınık kalsın ev çamaşırlar dolapta olmasın.onları yapacağınız vakitte çocuğunuzla oynayın.

Çok güzel yazmışsın canım.

Çocuk sorumluluğu zor,kaldı ki siz yirmi yaşında anne olmuşsunuz,ağır gelmesi çok normal...
Benim de uç buçuk yaşında ve dokuz aylık iki kızım var.
Gün içinde kafamı duvarlara vurmak istediğim anlar çok oluyor...
Büyük kızım öyle zor bir çocuk ki,bildiğin küçük ergen...
Akşamları eşim yardımcı oluyor da biraz nefes alıyorum..
Öyle çabuk buyuyolar ki,evet zor ama tadını çıkarmak gerek bugünlerin...
Sağlıklı olsunlar yeter ki...

Çocuklar evde atamazlar enerjilerini.
Oğlum 8 aylık, o bile dışarısını istiyor, sizinkiler anlıyor bir de.
Dışarıda vakit geçirdikçe ev halleri de daha sakin olur.

Sizin buyugu sakinmis,benim 4 yasindaki kizimi görsen haline sukrederdin valla.2ay önce dogum yaptim buyugunu yuzmeye parka gezmeye goturmeme,her konuda daha çok onla ilgilenmeme ragmen taninmayacak huylar edindi.Cildirmak uzereyim

19 yasinda ilk cocugun sorumlulugunu almişsin, erken yorulmuşsun, ondandir.

öncelikle büyüğü vermedi iseniz bir kreşe yada anaokuluna verin...
artık havalar güzelleşti küçüğü alın yakında park falan varsa hergun yarım saatlıgınede olsa gıdın hem sız hava alırsınız hem cocuk enerjısını atar..
ev işlerine fazla yuklenmeyın derım haftada bır genel temızlık gunluk yemek yapın yeterlı....
ve arada cocukları anane babane yakında kım varsa bırakıp esınızle basbasa vakıt gecırın ...

Bende de 2 oğlan var. Biri 8 biri 3 yaşında. Bundan iki sene önce kafayı yiyordum. Resmen ev biti olmuştum. Sosyal hayat sıfırdı. Senin yaşadıklarını misliyle yaşadım. Ama zamanla geçiyor. Biraz daha büyüyünce daha kolay oluyor.

Gerçi şimdide çok sosyal değilim. 2 senem daha var. Ufaklık anaokuluna başlayınca tmm oldu bunlar diyeceğim

Sabretmelisin cnm.

2 erkek çocuk gayet normal bende de bir oğlan var Allah yokluklarını göstermesin inş. biraz farklı oluyorlar. yani enerji tavan maşallah. ama bir yıl sonra abisiyle güzelce oynar rahatlarsın.
bir de senin çalışan versiyonların var. o yüzden biraz daha şanslısın.

26 yaşımdayım biri 3.5 yaş biri 3 aylık iki çocuğum var aşılama çok şükür. Kendini sandıkça salmışsın belli ki sonunda da işin içinden çıkamamışsın. Eşin yardımcı olmuyor mu

20 yaşında ilk çocuk sanırım şuan bunalıyor olabilirsin.fakat ilk çocuk 25te olsaydı daha bir zorlanırdın.bu zahmetleri ileriki yaşında hatırlamayacaksın bile.yaşın ilerledikçe daha zor gelecek.çocukların okula gidince daha bir normal hayatına dönersin diye düşünüyorum küçük az kalmış kurtaracak kendisini o okula gidince biraz rahatlarsın.

25 yaşında 2 kızım var çok ciddi sıkıntılarımız olmuyor çok fazla kasma kendini birazcık düzeniniz olsun 1 seneyi bulmadan daha rahat olursun kızlar 5 ve 3 yaşnda:)

Zor çocuklara manevi açıdan yetebilinecekse doğurmalı bence benim enerjim sabrım rahatlığım anca bir çocukların heryer ta derdi olur enazından onlar bebek benim yeğen 15yaşında annesi ağlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…