- 30 Kasım 2016
- 708
- 949
- 23
- Konu Sahibi karatay 34
-
Beni anlatıyorsun cnm valla bende iki cocuk annesi yim 5 ve 2 yasindalar gercekden cok zorlaniyorum kendine ayiracak zaman yok seni anliyorum cok haklisinMrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum
Mrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum
Yazdıklarınızı bir kere daha okuyun nerelerde hata yaptığınızı anlıycaksınız.
Vaktiniz yok çünkü hayatınızın 5sene önce olduğu gibi yaşamaya çalışıyosunuz. 5 sene önce 2 çoçuğunuz yoktu sadece ev ve eş.
1 gün 5 sene öncede 24saatti şimdide tek fark 2 çocuk var.
Temizlik yapıp kendinizlede ilgikenmek istiyosanız ya daha hızlı yapıcaksınız ya daha az.
Çocuğunuz bahane kucak istese cam nasıl sileceksiniz? Süoürge nasıl yapıcaksınız? Bal gibide duruyo çocuk.
Yemeklerinizi birer porsiyon fazla olarak yapın buzluğa kaldırın 1 2 hafta böyle yapın çok yorgun olduğunuzda ordan kullanırsınız.
Saçlarınızı da ya brezilya fönü yaptırın ya perma aylarcaa idare eder sizi geriye güzelce giyinmek kalır
öncelikle büyüğü vermedi iseniz bir kreşe yada anaokuluna verin...Mrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?