- 20 Şubat 2015
- 4.983
- 8.581
- 158
- Konu Sahibi karatay 34
-
Birkaç arkadaşın dediği gibi anaokuluna yada kreşe verin büyük olanı hem yaşıtlarıyla olmuş eğitim almış olur hemde yükünüz hafifler kafa dinlersinizBirakacak kimsemiz var ama keyfi yere birakamam sorun olur kuafore giderken birakiyorm 5 sefeer ariolar taciz ediyolar yanimda goturuyorym ben rezil oluyorm kendini eve kapattim cezaevinde gibiyin umarin düzelir
Haklisiniz19 yasinda ilk cocugun sorumlulugunu almişsin, erken yorulmuşsun, ondandir.
Aynen canim demiyolar herkes kendini dusunuor daha bide aksam yemeklerine benden yemek bekliolar kayinvalidemgil cagirmazsam da kuserler kayinbabam yasliyiz biz cagirmyosun derler nazlari bir bana bide esime geciyor bazen cok kirici yorumlar yaziolar benim durumda cok insan vardir die yazdm o yuzden dertlesstm hepinizin soylediklerini dusuncemDiğer yorumları çok dikkatli okumadım ama Benin demek istediğim sen istemezsen kimse bu yoruluyor yardım edeyim demez ..ve sen çok yıpranırsın ..olan sana olur ..sesini çıkar eşini biraz alıştır ..temizliğe bayan al..ilerde keşke çocuklarla daha çok vakit geçirseydim dersin..bugünlerde geçiyor İnan..yıpratma kendini ..
Aynen canim demiyolar herkes kendini dusunuor daha bide aksam yemeklerine benden yemek bekliolar kayinvalidemgil cagirmazsam da kuserler kayinbabam yasliyiz biz cagirmyosun derler nazlari bir bana bide esime geciyor bazen cok kirici yorumlar yaziolar benim durumda cok insan vardir die yazdm o yuzden dertlesstm hepinizin soylediklerini dusuncem
Valla cesaret buldum senden oyle yapcam umursamicam artik kimseyi bugun ilk defa b oyle yaptim yatagi bile biraktim camasir makine ciktim evden enbiyisi bu gezcem dedim kiz kardesime geldim hep is hep is usandm.vallaee yetişemiyorum de o zaman sen de
temizlik ve yemek ölmeyecek kadar olmalı fazlası israftır
çocuk bu sürekli dağıtır ne olacak ki dağınık kalsın
çamaşırlar ortada olsun yataklar toplanmasın sendne ve çocuklardan kıymetli mi
evimde yatak toplanmaz
kullanılmayan hiçbir eşya yok
süs ıncık cıncık gümüşlük konsol vs vs kim onlarla uğraşacak tozuydu vs vs
akşam eve girip 2-3 çeşit yemek yapıp yiyoruz işte
masa olduğu yerde kalıyor
ben geçip oturuyorum çocuğum ile ilgileniyorum
oğlum uyuyup biz dinlendikten sonra da tıkıyorum makineye bulaşığı
dursun tezgahta bulaşık kime ne ki
ya da çamaşırı sabah attım çıktım evden akşam gidince de asarım ya da kurutma makinesine koyarım mesela
topladım ama katlanmaya üşendim durur yatak odasında koltukta
hayatımız bir tane sen daha 25 yaşındasın onu sürekli ev işi ile heba etme
o çocuklar senin onları ihmal edemezsin ama kısır döngüdeki ev işlerini ihmal edebilirsin
kim ne derse desin umursama
ben böyle uygun gördüm dersin ve biter
Allah yardimcin olsun canim senin kide zordurBenimde iki cocugum var. Buyuk anaokuluna gidiyor. Kucuk iki yaşında. Cok yorgunum bitkinim gttikce zorlasiyo. Odevleri oluyo kucuk yaptirmiyo ay ay anlatamicam daha neler neler..
yasiyla ilgisi yok, ilerki yaslarda dogurunca daha zor oluyor. fizikende daha cok goturemiyorsun cunku. bu yasanilanlar illa er ya da gec basina gelecekti..sabır.
yapcak bişey yok. 20 yaşında ilk çocuğu doğururken 24ünde ikinciyi doğururken allahın emri yani bunların olacağını düşünmeliydin.
kimse de demez ki benim çocuk hiç kucak istemiyo hiç ağlamıyo vs diye. tüm çocuklar böyle.
kucaktan vazgecirmeye bakın. aglasın zırlasın ama direnin. cunku bu sonrasında böyle olur wc ye bile onsuz gidemezsiniz.Mrb arkadaslar benim iki oglum var bir 5 digeri 1 yasinda ben ise 25 yaşındayım cok bunaldim napcagimi bilemiyorum herseyden sikildim cocuklarimi ve esimi cok sewiyorum ama iste onceki halimi ozluyorum kendime bakamiyorum sacini tariycak dus alcak zamanim yok anlayin iste cocuklar beni bunallti kucuk oglum cok eziyetli devamli kucak istiyor benden baskasini istemiyor kendine vakit ayirmaz oldum ev isleri temizlik derken gun nasil geciyor anlamiyorun bir yere gtmek istemiyorum kimse gelmesini istemiyorum sikildim herseyden kafayi yedim napcam nasil duzene gircem bilmiyorum
valla ilerde de düzelmiyor o yoğunluk ama şekil değiştiriyor, ve malesef genelde ilk çocuklar ihmal ediliyor ve bu hep sürüyor öyle oturuyor, bence buna dikkat et, çocuklar okula başladığında ancak nefes alcak vaktin olur, bence babaanne olduğu için şanslısın, eşi ya da kendi memur olup uzaklarda çocuklarına sadece kendileri bakanlara hayat daha zor, güvenip birilerine emanet etmek daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?