• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2.çocuk fikri

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
198
eşimle 5.5 yılı aşkın süredir evliyiz
2 .5 ay nişanlılık döneminden sonra evlendik
2.5 ay kv deyle kaldım kv de kıskandı ve kovdu beni
neyse evliligimin 5. ayında hamile kaldım
ilk bebegim rahatsızdı
yasadıklarımdan dolayı bende rahatsızlandım dr a çok paralar döktük o dönem
neyse ilk bebegim rahatsızdı 8 aylık hamileyken bebeğimin kalbi durdu ve kaybettim normal dogumla ölü bi bebek doğurdum
2 ay kendime gelemedim ama eşim daha çok etkilendi çok istemişti
o arada kv deyle barıştık daha 2 yıl dolmadan yine hamile kaldım düşük tehlikem vardı 41. haftamda dogum yaptım
oglumun kalbi delik ti çok korkuyordum bişey olacak diye çok şükür şu anda 28 aylık ama oldukça huysuz ve inatçı
eşim bi çocuk daha istiyor ve ben korkuyorum
kv de ve diger maddi ve manevi konular bizi çok yıprattı ne yapmalıyım eşimle aramızda mesafeler oluştu bi dönem şimd iyiyiz eskiye nazaran
evimiz kira ve bazı borçlarımız var

Son düzenleyen: Moderatör:
borçlarınızı halledin oğlun biraz daha büyüsün sen kendini her anlamda biraz daha toparla o zaman ikinci bir çocuğu düşünün.

hadi yapalım olsun bitsin deyince olmuyor bu işler,maddi manevi hazır olunmadan çocuk yapmak evin içine bomba atmak gibi bir şey.

Bu kadar maddi, manevi ve saglik sorunu arasinda hangi cesaretle cocuk yapiyorsunuz anlamiyorum. Hele de ikinciyi dusunmek, o cocuklarin gelecegini hic umursamamak demektir.

borçlarınızı halledin oğlun biraz daha büyüsün sen kendini her anlamda biraz daha toparla o zaman ikinci bir çocuğu düşünün.

hadi yapalım olsun bitsin deyince olmuyor bu işler,maddi manevi hazır olunmadan çocuk yapmak evin içine bomba atmak gibi bir şey.
aynen ama eşim kv de görümce hep dillendiriyor

Bu kadar maddi, manevi ve saglik sorunu arasinda hangi cesaretle cocuk yapiyorsunuz anlamiyorum. Hele de ikinciyi dusunmek, o cocuklarin gelecegini hic umursamamak demektir.
ben istemiyorum ki ilk bebegimi istemiştim ikincisi de eşimin psikolojisi düzelsin ve elifimin acısını unutayım diye yd

çocuğu yapacak ve büyütecek olan sizlersiniz üçüncü kişilere susmak düşer.

başkaları istiyor diye çocuk mu yapılır?
aynen ama anlamıyorlar ki neredeyse nasıl yapacagımıza karışacaklar inan bunaldım eşim desen 2 3 ay soguk durdu konuştum artık düzeldi ama oglum zaten aşırı huysuz ve inatçı

eşinize ne acalen var olayını hatırlatın !!! yeterince yıprandım ve yıprandık diyin şu borçlarımızı bitirelim geleceğe daha rahat adım atıp diğer yavrumuzu sağlam temellerde dünyaya getirelim de ....sadece çocuk yapmakla olmuyor onun birde geleceği var her yönden ona maddi ve manevi yetmeniz gerekecek onunda güzel bir hayat yaşaması hakkı

aynen ama anlamıyorlar ki neredeyse nasıl yapacagımıza karışacaklar inan bunaldım eşim desen 2 3 ay soguk durdu konuştum artık düzeldi ama oglum zaten aşırı huysuz ve inatçı
eşini ve ailesini boş ver.bak ilk bebeğini kaybetmişsin(Allah rahmet eylesin) ikinci de sorun yaşamışsın Şükür şimdi iyi,üçüncü de ne olacağı belli mi?

sen onları boş ver bebeğine ve kendine odaklan.

Bu durumda ikinci çocuk fikri nasıl aklınıza gelebiliyor ki ?
Evet çocuk sahibi olmak çok güzel ama şimdiki durumunuzu düzeltip refaha kavuştuktan sonra düşünseniz daha iyi olur gibi...
Eşinizle aranızda mesafeler iyi bir iletişimle düzelir ama sakın ikinci çocuğun buna katkı sağlayabileceğini düşünüp te hata yapmayın lütfen.

eşini ve ailesini boş ver.bak ilk bebeğini kaybetmişsin(Allah rahmet eylesin) ikinci de sorun yaşamışsın Şükür şimdi iyi,üçüncü de ne olacağı belli mi?

sen onları boş ver bebeğine ve kendine odaklan.
eşime istemediğimi söyledim ama kv de ve diğerleri susmuyor sagol bu arada

Bu durumda ikinci çocuk fikri nasıl aklınıza gelebiliyor ki ?
Evet çocuk sahibi olmak çok güzel ama şimdiki durumunuzu düzeltip refaha kavuştuktan sonra düşünseniz daha iyi olur gibi...
Eşinizle aranızda mesafeler iyi bir iletişimle düzelir ama sakın ikinci çocuğun buna katkı sağlayabileceğini düşünüp te hata yapmayın lütfen.
ben degil eşim istiyor

eşinize ne acalen var olayını hatırlatın !!! yeterince yıprandım ve yıprandık diyin şu borçlarımızı bitirelim geleceğe daha rahat adım atıp diğer yavrumuzu sağlam temellerde dünyaya getirelim de ....sadece çocuk yapmakla olmuyor onun birde geleceği var her yönden ona maddi ve manevi yetmeniz gerekecek onunda güzel bir hayat yaşaması hakkı
konuştum artık pek ses etmiyor en azından ısrarı bıraktı

eşime istemediğimi söyledim ama kv de ve diğerleri susmuyor sagol bu arada

Bence istememe konusunda kararlıysan kimseye bunu söylemeden de geçiştirebilirsin...
Kısmet der , düşünüyoruz der kapatırsın ağızlarını... Bence eşinizle ilişkinize odaklanıp ,daha iyiye götürmelisiniz evliliğinizi.

Bence istememe konusunda kararlıysan kimseye bunu söylemeden de geçiştirebilirsin...
Kısmet der , düşünüyoruz der kapatırsın ağızlarını... Bence eşinizle ilişkinize odaklanıp ,daha iyiye götürmelisiniz evliliğinizi.
öyle yapacam artık ama bilmiyorum umarım anlarlar

Cocugu suan dusunmeyin bence yapabildiginz kadr cocuk yapmak mantksiz bakabildiginz kadr cocuk yapin ilerde maddi durimlar duzelir borclar odenir oyle yapılır. Yazık gunah cocuklarada. Bu arada oglunuzda iyidr smdi INSALLAH ALLAH anali babali büyütsun.

Cocugu suan dusunmeyin bence yapabildiginz kadr cocuk yapmak mantksiz bakabildiginz kadr cocuk yapin ilerde maddi durimlar duzelir borclar odenir oyle yapılır. Yazık gunah cocuklarada. Bu arada oglunuzda iyidr smdi INSALLAH ALLAH anali babali büyütsun.
iyi çok şükür eşim istiyor ama bakalım pek ses etmiyor artık tek çocuk ya kardeş olsa iyi olur diyorlar

Oğluna yazık... Git sağlık ocağından 3 aylık iğne vurun. Kimseye de söyleme. Kv baskı yaparsa bizde istiyoruz nasip dersin. Eşin de ısrar etmez bilmeyince kafan rahat olur.

Back
X