2. çocuk ihtimali

Koalina

Nirvana
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2010
17.537
32.806
798
İşte benden beklenmeyen bir konu
Kızlar çok saçma bir durumdayım, asla 2. çocuğu karşılayacak maddi gücümüz yok şimdilik; yaş zaten 40'a yanaştı. Ancak 2 senedir çözüm bulamadığım bir problemim var. Reglim asla bitmiyor, spiral vardı çok kanama oldu, çıkartıp hormonlu olanı taktırdım kanama kesilmedi. Onu çıkardılar hapa başladım olmadı. Ayda bir hafta belki olmuyorum onun dışında sürekli sürekli bir kanama. Bir kaç farklı doktora gittim, en son bitkisel beslenmem önerildi bir arkadaşım tiroid olabileceğini söyledi ve hormon testi de yaptırdım, bir sorun göremediler. Menopoza mı giriyorum dedim yok dediler. En son doktorum rahmi tahrip edelim veya tamamen alalım dedi. E bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse bir de gerçekten sorun yok mu yoksa bilemiyorlar mı daha kaç farklı doktora gitmem gerek bilemedim. Siz olsanız ne yaparsınız?

Son düzenleme:
Yani yaşınız yok daha. Bence tahrip etmek ya da aldırmak şu an için bir seçenek olmamalı. Çözümü olmayan bi durum olmadığı sürece bunu düsünmeyin bence.

Hematoloji hekimine görünmeyi denediniz mi? Bence kan ile ilgili bir hastalık olabilir. Size tıp fakültesinde bir hematoloji hekimine (mümkünse prof) gitmenizi öneririm.

O da olmazsa bir de romatologa görünün (ne alakasi var demeyin, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ama alakası olan hastalıklar var)

Acil şifalar dilerim.

Ben de hep kadın doğum doktorları yönlendirir yahut dahiliye diye düşünüyordum. Bunlara da görünüp durumu anlatayım, teşekkürler.

bu gözler daha neler görecek
tadınca böyle oluyor demek. Ben de çok büyük konuşmuştum da
Hatta arkadaşıma çocuklarla ilgili Firdevs Yöreoğlu yorumlarımı yaptığım günün ertesi günü hamile olduğumu öğrendim

Son düzenleme:
Konuyu neden anlamadım?
Tedaviyi mi nasıl yapacağınızı sordunuz,2.çocuk için denemelere başlamayı mı ben anlamadımBu imojiyide ekleyeyim tam olsun

-----> Böyle bir konu için bu emojiyi sizin kadar sık kullanmazdim misal.
Ben yapmazdim.
Umarım hem sağlığınıza hem de 2. Çocuk için gerekli olan maddi olanaklara kavuşursunuz.
Geçmiş olsun.
Komik bulduğum şeylere gülme emojisi koymak gayet normal. Siz komik bulmuyor olabilirsiniz ama konu bana ait.

Yumurtaya can veren Rabbim neler bana okutuyor böyle

Hayata dair umudum canlandı

Koalinacim bence biraz daha tecrübeli hatta sgk ile çalışmayan bir doktora git bahsettiğin seçenekler son seçenek bile olmamali

Konuyu neden anlamadım?
Tedaviyi mi nasıl yapacağınızı sordunuz,2.çocuk için denemelere başlamayı mı ben anlamadımBu imojiyide ekleyeyim tam olsun
Takip eden doktorum rahmimi aldırmamı önerdi. Bu da çocuk yapmamı engelliyor. Şu an zaten çocuk düşünmüyorum ama 2 sene sonra şartlar değişirse düşünebilirim. Bir kaç farklı doktor bir sorun bulamadığı halde konforsuz bir hayat yaşıyorum yani. Rahmi aldırır mıydınız siz olsanız.

Bundan daha iyiye gitmeyiz gibime geliyor. Çocuk faslı yavaş yavaş kapanıyor.
Ama rahmimi aldırır mıyım sorusuna direkt aldırırım diyemiyorum işte.

Hayır aldırmazdım.
Yaşınız genç kanser vs bir hastalık teşhisi çok şükür yok .ehhh kanama sinir bozucu ama birbirinize alışmış olmalısınız.
Allah şifanıxı versin geçmiş olsun

Eger durumunuz duzelince 2.cocuk dusunuyor iseniz belkide aldirma fikrini rafa kaldirmalisiniz.
Sizin kadar kanamam olsa aldiririm. Aldiririm dememin tek sebebi 2 cocugum olmasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…