Siz olsanız ne yaparsınız?
Ben de hep kadın doğum doktorları yönlendirir yahut dahiliye diye düşünüyordum. Bunlara da görünüp durumu anlatayım, teşekkürler.Yani yaşınız yok daha. Bence tahrip etmek ya da aldırmak şu an için bir seçenek olmamalı. Çözümü olmayan bi durum olmadığı sürece bunu düsünmeyin bence.
Hematoloji hekimine görünmeyi denediniz mi? Bence kan ile ilgili bir hastalık olabilir. Size tıp fakültesinde bir hematoloji hekimine (mümkünse prof) gitmenizi öneririm.
O da olmazsa bir de romatologa görünün (ne alakasi var demeyin, ilk duyduğumda ben de öyle demiştim ama alakası olan hastalıklar var)
Acil şifalar dilerim.
bu gözler daha neler görecek
şu sondaki emojiyi nasıl atıyorsunuz yatadınca böyle oluyor demek. Ben de çok büyük konuşmuştum da
Hatta arkadaşıma çocuklar ilgili Firdevs Yöreoğlu yorumlarımı yaptığım günün ertesi günü hamile olduğumu öğrendim
Konuyu neden anlamadım?İşte benden beklenmeyen bir konu
Kızlar çok saçma bir durumdayım, asla 2. çocuğu karşılayacak maddi gücümüz yok şimdilik; yaş zaten 40'a yanaştı. Ancak 2 senedir çözüm bulamadığım bir problemim var. Reglim asla bitmiyor, spiral vardı çok kanama oldu, çıkartıp hormonlu olanı taktırdım kanama kesilmedi. Onu çıkardılar hapa başladım olmadı. Ayda bir hafta belki olmuyorum onun dışında sürekli sürekli bir kanama. Bir kaç farklı doktora gittim, en son bitkisel beslenmem önerildibir arkadaşım tiroit olabileceğini söyledi ve hormon testi de yaptırdım, bir sorun göremediler. Menopoza mı giriyorum dedim yok dediler. En son doktorum rahmi tahrip edelim veya tamamen alalım dedi. E bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse bir de gerçekten sorun yok mu yoksa bilemiyorlar mı daha kaç farklı doktora gitmem gerek bilemedim. Siz olsanız ne yaparsınız?
Komik bulduğum şeylere gülme emojisi koymak gayet normal. Siz komik bulmuyor olabilirsiniz ama konu bana ait.-----> Böyle bir konu için bu emojiyi sizin kadar sık kullanmazdim misal.
Ben yapmazdim.
Umarım hem sağlığınıza hem de 2. Çocuk için gerekli olan maddi olanaklara kavuşursunuz.
Geçmiş olsun.
Yumurtaya can veren Rabbim neler bana okutuyor böyleİşte benden beklenmeyen bir konu
Kızlar çok saçma bir durumdayım, asla 2. çocuğu karşılayacak maddi gücümüz yok şimdilik; yaş zaten 40'a yanaştı. Ancak 2 senedir çözüm bulamadığım bir problemim var. Reglim asla bitmiyor, spiral vardı çok kanama oldu, çıkartıp hormonlu olanı taktırdım kanama kesilmedi. Onu çıkardılar hapa başladım olmadı. Ayda bir hafta belki olmuyorum onun dışında sürekli sürekli bir kanama. Bir kaç farklı doktora gittim, en son bitkisel beslenmem önerildibir arkadaşım tiroit olabileceğini söyledi ve hormon testi de yaptırdım, bir sorun göremediler. Menopoza mı giriyorum dedim yok dediler. En son doktorum rahmi tahrip edelim veya tamamen alalım dedi. E bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse bir de gerçekten sorun yok mu yoksa bilemiyorlar mı daha kaç farklı doktora gitmem gerek bilemedim. Siz olsanız ne yaparsınız?
Takip eden doktorum rahmimi aldırmamı önerdi. Bu da çocuk yapmamı engelliyor. Şu an zaten çocuk düşünmüyorum ama 2 sene sonra şartlar değişirse düşünebilirim. Bir kaç farklı doktor bir sorun bulamadığı halde konforsuz bir hayat yaşıyorum yani. Rahmi aldırır mıydınız siz olsanız.Konuyu neden anlamadım?
Tedaviyi mi nasıl yapacağınızı sordunuz,2.çocuk için denemelere başlamayı mı ben anlamadımBu imojiyide ekleyeyim tam olsun
aa buldummmtadınca böyle oluyor demek. Ben de çok büyük konuşmuştum da
Hatta arkadaşıma çocuklar ilgili Firdevs Yöreoğlu yorumlarımı yaptığım günün ertesi günü hamile olduğumu öğrendim
Hayır aldırmazdım.Takip eden doktorum rahmimi aldırmamı önerdi. Bu da çocuk yapmamı engelliyor. Şu an zaten çocuk düşünmüyorum ama 2 sene sonra şartlar değişirse düşünebilirim. Bir kaç farklı doktor bir sorun bulamadığı halde konforsuz bir hayat yaşıyorum yani. Rahmi aldırır mıydınız siz olsanız.
Eger durumunuz duzelince 2.cocuk dusunuyor iseniz belkide aldirma fikrini rafa kaldirmalisiniz.Takip eden doktorum rahmimi aldırmamı önerdi. Bu da çocuk yapmamı engelliyor. Şu an zaten çocuk düşünmüyorum ama 2 sene sonra şartlar değişirse düşünebilirim. Bir kaç farklı doktor bir sorun bulamadığı halde konforsuz bir hayat yaşıyorum yani. Rahmi aldırır mıydınız siz olsanız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?