- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
1 hafta bile çekilecek dert değil ya 3 hafta ne demek. allah yardımınız olsun kötü bişey olduğunu düşünmüyorum ben. her şey temiz çıktı demişsiniz çünkü. alt sınırda olan b12 de buna sebep olmaz sanırım. bence de takıp çıkarılan spiral yüzünden.O ay hangi taraftan yumurtladığımı biliyorum artık. Şişkinlik, ağrı, tatlı isteği falan işte bütün o gerginliği 3 hafta yaşıyorum resmen
Bakırlı spiral zaten normal bünyelerde bile kanama arttırıyor size neden taktılar anlamadım. Sigara içmiyorsanız hapı kullanmaya devam edin, rahim aldırma yoluna gitmeyin bence, başka doktorda deneyebilirsiniz. Çok sıkıntılı bir durum, insan canından beziyor biliyorum, 30 günü aşan kanamalar yaşadım insan ne olacaksa olsun diyor ama dayanın.Ama ben 1 yıl normal spiral kullandım, 2 yıla yakın da hormonlu, şimdi 2 ayı geçti hap kullanıyorum
O kullandığınız emojiden konuya odaklanamadım. Konuyu anlamadım da. Ciddiyetim birden kayboldu. Ne demiştiniz?
Rahim filmi çektirdiniz mi ? bahsettiğiniz şey ciddi kan kaybıİşte benden beklenmeyen bir konu
Kızlar çok saçma bir durumdayım, asla 2. çocuğu karşılayacak maddi gücümüz yok şimdilik; yaş zaten 40'a yanaştı. Ancak 2 senedir çözüm bulamadığım bir problemim var. Reglim asla bitmiyor, spiral vardı çok kanama oldu, çıkartıp hormonlu olanı taktırdım kanama kesilmedi. Onu çıkardılar hapa başladım olmadı. Ayda bir hafta belki olmuyorum onun dışında sürekli sürekli bir kanama. Bir kaç farklı doktora gittim, en son bitkisel beslenmem önerildibir arkadaşım tiroid olabileceğini söyledi ve hormon testi de yaptırdım, bir sorun göremediler. Menopoza mı giriyorum dedim yok dediler. En son doktorum rahmi tahrip edelim veya tamamen alalım dedi. E bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse bir de gerçekten sorun yok mu yoksa bilemiyorlar mı daha kaç farklı doktora gitmem gerek bilemedim. Siz olsanız ne yaparsınız?
ben de şaşırdım üstelik daha once boşanma ihtimaliyle ilgili de bir konusu var. ama bu konuya bakınca cocuk istiyor gibi hissettim. ünv. arastırma hastanelerine filan gidip prof görüşü almak gerektigi kanaatindeyim.Konu sahibini tanımadığınız içindir o. Kendisi forumun en eskilerinden ve asla çocuk düşünmem derken hamile kaldı. Şimdi eski haline bakınca 2. çocuk çok ütopik kalıyor ondan sinirden gülüyor bence di miKoalina benim görüşüm gemileri pardon rahmi yakmamak,arkadaşlar hematoloji falan önermiş. Ne hemen doğur he de rahminden o, illa vardır bence yolu.
Üyelik ele geçirilmiş gibi sankiE bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse
Aynı durum spiralden sonra bende de oldu sizin 3 hafta kanama çokmuş ama benimkinden, ben de 12-13 gün sürüyor, 2 hafta kadar rahatım sonra tekrar oluyor. Gerçekten çok bunaldım ağrıdan kanamadan bezdim artık yaniİşte benden beklenmeyen bir konu
Kızlar çok saçma bir durumdayım, asla 2. çocuğu karşılayacak maddi gücümüz yok şimdilik; yaş zaten 40'a yanaştı. Ancak 2 senedir çözüm bulamadığım bir problemim var. Reglim asla bitmiyor, spiral vardı çok kanama oldu, çıkartıp hormonlu olanı taktırdım kanama kesilmedi. Onu çıkardılar hapa başladım olmadı. Ayda bir hafta belki olmuyorum onun dışında sürekli sürekli bir kanama. Bir kaç farklı doktora gittim, en son bitkisel beslenmem önerildibir arkadaşım tiroid olabileceğini söyledi ve hormon testi de yaptırdım, bir sorun göremediler. Menopoza mı giriyorum dedim yok dediler. En son doktorum rahmi tahrip edelim veya tamamen alalım dedi. E bu da çocuk ihtimalini sıfırlıyor. Tamam zaten şu yapamam ama ya piyangodan para çıkarsa ya şartlarımız değişirse bir de gerçekten sorun yok mu yoksa bilemiyorlar mı daha kaç farklı doktora gitmem gerek bilemedim. Siz olsanız ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?