2. çocuk ihtimali

Hayır aldırmazdım.
Yaşınız genç kanser vs bir hastalık teşhisi çok şükür yok .ehhh kanama sinir bozucu ama birbirinize alışmış olmalısınız.
Allah şifanıxı versin geçmiş olsun
Hayır alışmadık elbette 4 haftanın 3 haftası kanamaya nasıl alışılır? Bunun şişkinliği, ağrısı konforu, eş ile ilişkisi de var haliyle...

Aldırmazdım. Sizin aklınızdan acaba ikinci çocuk olabilir mi düşüncesinin geçmesi ileride aldırdığınız için pişman olabileceğinizi düşündürdü. Eski konunuzu bildiğim için yaptım bu yorumu.
Başka doktorlara da görünün mutlaka bir çözümü vardır. Geçmiş olsun.

Bu kadar kanama hiç normal degil. Myom falan olabilir çok iyi bir doktora iyice bi gözüksen iyi olur.

hiç çocuk düşünmeseniz cevabı daha kolay olabilirdi ama şu şartlarda net bi şey söylemek zor. sanırım aldırmaz ya da çocuğu öne alırdım

Doktorunuza güveniyor musunuz uygun bir profesör bulup bence tekrar görünün

Rahme bakıldığında hiçbir sorun veya bir teşhis konulmadı mı? Acaba kanamanın sebebi rahim değilde rahim dışında damardan gelen bir kandan dolayı olabilir mi

Rahminizi aldırmanız demek vücudunuzdaki hormon dengelerini, dolayısıyla psikolojik dengeleri sarsmak demek. Yıllarca sürekli kullanmak zorunda kalacağınız bir sürü hap demek.

Rahminizi aldırmanız demek vücudunuzdaki hormon dengelerini, dolayısıyla psikolojik dengeleri sarsmak demek. Yıllarca sürekli kullanmak zorunda kalacağınız bir sürü hap demek.
Doktor öncelikle rahim duvarını yakarak tahrip etmekten bahsetti aslında

yani hayat kalitesini düşüren bir durum cinsel ilişkiden tutun da ne bileyim giyilen kıyafette bile sorun olabilir. ağrı da varmış.

ülkemin halini düşünüyorum, 2. çocuk çok çok çok iyi düşünülmesi gereken bir konu sanırım.

aynı şeyi yaşasam rahmimden vazgeçme yoluna kadar bayağı bi doktor gezerdim sanırım. tek çocuğum var 2. yi düşünmüyoruz kesinlikle.

Rahme bakıldığında hiçbir sorun veya bir teşhis konulmadı mı? Acaba kanamanın sebebi rahim değilde rahim dışında damardan gelen bir kandan dolayı olabilir mi
Hiç bir sorun yok garip bir şekilde, tek söyledikleri normalde hormonlu spiral veya hapın kanamayı baskılaması gerektiği ama bende işe yaramadığı. Başka bir şey olamaz sanırım söylerdi birinden biri diye düşünüyorum

Normalde ben de düşünmüyordum ama böyle bir karar vermem gerekiyorsa diye tereddüte düştüm. Yoksa yazdığım gibi piyango falan çıkması lazım cidden.

Yıllarca bunun için onlarca tedavi gördüm, rahim alma bana da önerildi hatta düşünce olarak bana iyi gelmişti ancak tedavimi takip eden son doktor asla onaylamadı bunu, çok zor bir ameliyattır ve en masum sonucu menapoz düşün artık dedi. Bir sürü komplikasyon riski var, yan etkileri olmasına rağmen hormonlu spirali kullanmaya devam etmemi sabırlı olmamı söyledi, dediği gibi de oldu bir yılın sonunda bir düzene girdi. 40 yaşında çıkarttırdım artık enfeksiyonlara dayanamadığım için ama bir daha aşırı kanama sorunum olmadı. Hormonluyu bir daha dene istersen rahim aldırmaktan daha iyidir

Çok geçmiş olsun, ömür böyle çekilir mi ya...
Konu ile ilgili önerim yok. Ama şey diyebilirim, ayın yirmi günü kanaman varsa mentrual cuplardan alabilirsin. En azından tuvalette kan vs görmezsin,on saatte bir tak-cikar büyük kolaylık. Hatta ziggycup olanlardan alırsan o halde ilişkiye bile grebilirsin
Belki hayat kaliteni bir tık daha yükseltir. Ben memnunum, tavsiye ederim.

Normalde ben de düşünmüyordum ama böyle bir karar vermem gerekiyorsa diye tereddüte düştüm. Yoksa yazdığım gibi piyango falan çıkması lazım cidden.
şartlarınız düzeldi diyelim bu kanamalar 2. çocuğa engel mi acaba? takibinde olduğunuz doktor ne diyor bu durum için tahripten başka?

aldırma daha gençsin.
uzun sürüyor derken baştaki yoğunlukta değil dimi?
sezeryanla mı yapmıştın doğumu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…