2. çocuk ihtimali

Dinmeyen kanama ciddi sıkıntılara sebep olabılıyor, sizi korkutmak istemem ama , farklı dr gorusleri alın mutlaka , ve alalım dıyorlarsa aldırın ki cocugunuz için saglıklı br anne lazım ,sıkıntı yoksa baska cocuk dusunursunuz ama kanama sebebi çok çok iyi arastırılmalı, çok gecmıs olsun

Sürekli kanama olması sorun. Aklıma polikist over ya da rahim yapışıklığı geliyor. Bir uzmana danışmak lazım.
40 yaşındaymışsınız ve madd durumunuzda yeterli değilmiş. Bedeli ne olursa olsun önce sağlığınızı düzeltin. Bir çocuğunuz varmış zaten. Allah ona uzun ömür versin. Allah olmayanları çocuk sahibi yapsın.

Ben seni çok seviyorum Koalina, sakın gitme buralardan nolur, ben daha doğurmadım
Bu arada benim gibi 7 ay kusmadıysan, patlat gitsin çocuğu derim. Ben de çocuğumun yalnız kalmasını istemiyorum ama ben benlikten çıktım kusmaktan yoksa bizim de maddiat iç açıcı değil günümüz şartlarında ama yalnızlık da kötü ya..

Koala sen 1.yi zor kabullendın,o kadar sey yasadın cıddeen 2. dusunur musun_?

Annem 42 yasinsa 2 cocuktan sonra rahmini aldirdi tumorlerden dolayi ve sonra cok ciddi depresyona girdi. Surekli kardesim ve bana bisey olurda olursek hayatta yalniz kalacağını, bize bisey olursa babamin cocuk sahibi olmak icin baska bir kadina gidecegini dusunuyordu. Ve bu depresyondan cikmasi yillarini aldi. Bu surec yaklasik 18 sene önceydi ve gecen sene dedi ki benim kizim dogduktan sonra bu dusunce kafasindan tamamen gitmis. Cunku bize bisey olsada artik kizim varmis...

Yani aman aldir gitsin cocuk dusunmuyosan dusuncesi is eyleme gecince pekte oyle olmuyor.

Bir tane varmış Allah bağışlasın. Bu şartlarda gerçekten çok zor. Sağlık durumunuzu düzeltip keyfinize bakın maceraya, atraksiyona, adrenaline gerek yok

İlk cocukla ilgili konunuzu anımsadım şu an,bilemedim ne desem.
Başkası olsa ikinciyide yapın ondan sonra gerekli tedaviyi görün diyebilirdim ama konu siz olunca bilemedim.
En mantıklısı tam anlamıyla bir teşhis almak(birden farklı doktordan),sonra eşle istişare edip karar vermek gibi görünüyor.
Kendinizi de dinleyin tabi,kesinlikle istemiyorum ne badireler atlattım diyorsanız zaten sizin açınızdan süreç başa saracak gibi görünüyor.
Bilemedim 6 yaş fark var iki çocuğum arasında,belki 1 sene daha ertelerdim 2.yi bana kalsa,belkide senelerce şu da olsun,bu da geçsin diyerek erteleyecektim emin degilim ama doğduktan sonra çok zor olduğuna (maddi,manevi)kanaat getirsem de zaman zaman,hiç pişman olmadım.
Hakkınızda hayırlısını dilerim. Umarım en doğru kararı verirsiniz.

bjr akrabamizda boyleydi ona won vilebra mi ne oyle bir teshis koymuslardi.
ama onda seyde vardi nasil anlatayim burnu bile kanasa normal insandan fazla kanardi, iste elini minicik carpsa hemen morarirdi vs

Benim de yoğun ve tükenmeyen kanamalarım oldu aylarca
Bişey yok dedi dr hep tahlil sonuçlarindan sonra

Benim ki psikolojikti yani o ara ağır depresyon geçiriyordum haliyle o da kanamalarimin bitmemesine sebep oldu
Kullandigim antidepresanlar adetlerimi bile düzenledi
Çünkü rahat ve sakinim
Hatta boyun sırt omuz ağrılarım vardı yillardir onlar bile geçti

Sizde depresyonda olabilir misiniz ?

sizin için geçerli mi bilmiyorum ama rahim alınması sonrası da sıkıntı çekenler var özellikle mesane düşmesi gibi dikkatli karar verin.

Rahim yerine yumurtaliklarini alsalar, oncesinde yumurta toplatsan, ilerde cocuk istersen en azindan bir sansin olur diye dusunuyorum.

Hamileliğin bu durumu düzeltme şansı var mı acaba. Sonuçta doğumla rahim yenileniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…