- 25 Mayıs 2015
- 944
- 591
- 103
- Konu Sahibi Postmodernik
-
Hem kardeşi olsun hemde ikinci çocuğum olsun diye ama kardeş fikri daha baskınKardeşi olsun diye düşündüğünüz için mı yapacaksınız?
Öyle kararsız kaldım ki bir yanım bekle bir yanım hadi diyor29 nispeten genç bir yaş. Neden sanki menapoza bir sene kalmış gibi yazdınız anlamadımben ailelerden uzakta yaşadığım için ikinci çocuğuma hamileyken büyüğe bakamayacağımı düşündüm. Çocuğum 4.5 yaşındaydı kardeşi doğduğunda. Böylece tuvalet eğitimi, kreşte ilk senesi , gece uyanmaları bitmiş ve kucağa almam gereken zamanlar geride kalmıştı. Bir süre daha beklemenizi öneririm.
Çocuğum olursa yine ücretsiz izne çıkacağım ve annemlerle ve kayınvalidelerle aynı şehirde yaşıyoruz şuanda bile dönüşümlü bakıyorlar kızımıTum cevaplar sizde aslinda. Maddi durumunuz nasil? 2 cocuk da cok basarili olursa yurt disina gonderebilir misiniz mesela? Benim aklima ilk gelen bu oluyor. Cevremde iki cocuklu aileler var,birini ozele vermisler digerini devlete cunku para yetmiyor. Bu da bana adaletsiz geliyor sahsen. İkisini de esitleyebilecek misiniz maddi manevi? Kim bakacak? Tek basiniza bir anne olarak yetebilecek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?