- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Yok benzetme degil inanin cok dusundum o zamanlar cunku psikolojik ve fizyolojik olarak bitmistim resmen hala hamile birini gorunce icim darlanirBende günlerdir ikinci çocuk konusunu düşünüp duruyorum. Kendimi öldürmeyi bile düşündüm.demissiniz ben o kısımda bı dururum. İnşallah benzetme yapmışsınızdir. Zira bu doğru ise ve bu kadar kötü oluyorsuniz yapmayın tabiki. Sizin ruh sağlığınız daha önemli. Ama her hamilelik bir geçmez bunuda belirteyim. Anne olacak sizsiniz isin büyük kısmı sizde bitiyor. İstemiyorsanız yapmayin
evlat edinmeyi dusundum lakin 1 tane evladm oldugu icin acaba ayrim yaparmiyim acaba istemeden kotu davranirmiyim diye korktum vazgectim bu vebali alamamEvlat edinin
Diyorum acaba tek cocukla kalsam bi sikinti olurmu evladim ilerde bana kizarmi yada yalniz kalirmi kafamda deli sorularBu kadar kotu oluyosaniz hic girismeyin derim. Ilk hamileliginizde istediginiz gibi yatip kalkma sansiniz vardi. Simdi ortada bir cocuk var. Istediginiz gibi yatamayacaksiniz malesef
Ahh ahhh bende dusun dusun isin icinden cikamiyorum esim sikistriyo tartisiyoz ilerde evladim kizarmi acaba diyorum yalniz diye ama bende kaldiramiyorum hamileligi bilemedim vallaHer hamilelik aynı olmayabilir ama olabilir de bu defa + 1. çocuk
İyi düşünün o süreci yaşayacak olan sizsiniz
Neden kizsin ki ? 9 ay gecici bir sure olabilu ama hicte kisa bir sure degil. Ayrica 2.yi dusnseniz bile esiniz istedigi icin degil kendiniz istediginiz icin dusunun. Her hamilelik ayni olmayabilir. Ama belli ki ilkinin etkisini daha atamamissiniz uzerinizden.Diyorum acaba tek cocukla kalsam bi sikinti olurmu evladim ilerde bana kizarmi yada yalniz kalirmi kafamda deli sorular
Anne cocuk yapmadin yalnizim bak dermi diye korkuyorum.evet hala atamadim ki uzerinden 6 yil gecti buna ragmen yeni gbi.hala hamile birini gorunce bile darlaniyorum icim sikiliyoNeden kizsin ki ? 9 ay gecici bir sure olabilu ama hicte kisa bir sure degil. Ayrica 2.yi dusnseniz bile esiniz istedigi icin degil kendiniz istediginiz icin dusunun. Her hamilelik ayni olmayabilir. Ama belli ki ilkinin etkisini daha atamamissiniz uzerinizden.
6 yasndaÇocuğunuz kaç yasında şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?