- 20 Ocak 2019
- 2.998
- 2.689
- 133
- 34
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Ne kadar guzel ablacim guclu bi sekilde isin icerisinden cikmak. Sen istemedin ama Allah da boyle yazmis. Yoksa kazara cooook bebis doguran varSağlık sorunları olsaydı bende düşünürdüm herhalde kardeşi olsun isterdim,yaşadıklarım beni buna ılımlı yapmdı.
Güvence yok bir kere,ya aynı şeyi yaşarsam diye düşündüm hep.
Eşim sağolsun çok destek oldu,çalışıyor asker adam izinler nöbetler filan kolay değil tabi.
Biraz abartı oalcak ama kendim i hep güçlü hissettim o döenmlerde bırakmadım kendimi hiç.
Eşim hep yanımdaydı o döenmlerde desteği zaten hep vardı.
Amin. Peki neye bagliyosun iyiki yapmamis olmaniBende kararsız kalmıştım ve yapmadım. Iyiki yapmamışım hiç pişman değilim. Kardeşler gelecekte hiç anlaşamayacak gibi herkes para derdinde. Kendi eşi önemli. Kendi ailesi ile mutlu etsin Allahım.
Amin hepimizin evlatlarina insallah. En guzel cevaplardan biri oldu kumar gibi cunku sonunu bilmiyorum cok haklisinHalihazirda 2 tane cocugunuz dunyaya gelmis,Allah onlara saglik versin,sans versin,guzel okullarda okuma imkani versin,mutlu olsunlar yeter bence. 3. Cocuk su asamada kumar olur bana gore. Yine son soz kari-koca sizde tabi. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Parasızlık, ekonomi giderek aşağı yönde ülkede. Tek cocuğumu özel okula gönderebiliyorum bari. Iki olsa gönderemezdim.Amin. Peki neye bagliyosun iyiki yapmamis olmani
Kesinlikle oyle daha buyudukce okul masraflari dahada artacakParasızlık, ekonomi giderek aşağı yönde ülkede. Tek cocuğumu özel okula gönderebiliyorum bari. Iki olsa gönderemezdim.
Tesekkur edrim haklisiniz beni de boyle sallayarak kendime getirecek cevaplar lazimdi. Ingiliz usak tutma fikri veren arkadasa ve sana tesekkurlerİnsan neden üzerine daha fazla sorumluluk almak ister ki? Hayatta yapacak kafayı takacak başka bir şey bulamaz mı?
Evet benimde iki tane göndermek istesem de gonderemem ki çift maaşız. Kardeslikleri çok güzel. Ama 3 çocuk her açıdan çok fazla geliyor bana hele ülkenin gidişatını görünceParasızlık, ekonomi giderek aşağı yönde ülkede. Tek cocuğumu özel okula gönderebiliyorum bari. Iki olsa gönderemezdim.
Kesinlikle oyle. Aslinda ben kararimi vermistim epey buyuduler kendilerini idare edip beni yormuyorlar. Bende artik keyif safhasina gecerim evlatlarimla diyordum. Dusununce bi bebek ayrica hepimizi yoracakBence 2 çocuk bile fazla..
Ayrıca ne kadar çok çocuk o kadar yıpranmış anne demek...
Çocuklarınızı da büyüttüyseniz ohhhh deyip artık keyfini çıkarın . Malum memleketin hali de ortada.Kesinlikle oyle. Aslinda ben kararimi vermistim epey buyuduler kendilerini idare edip beni yormuyorlar. Bende artik keyif safhasina gecerim evlatlarimla diyordum. Dusununce bi bebek ayrica hepimizi yoracak
Ohhh ne guzell...Çocuklarınızı da büyüttüyseniz ohhhh deyip artık keyfini çıkarın . Malum memleketin hali de ortada.
Herşey maddiyat da değil. Sıfırdan başlamak çok zor olur. Ben ikinciyi yapamıyorum. Enerjim yok. Tekrardan sil baştan kaldıramam. Şimdi büyüttüm 6 yasında . Canımız sıkılıyor giyip montumuzu cıkıyoruz Ana oğul. Oturuyoruz bir yere ben kahvemi içiyorum , o meyve suyunu.... bebek olsa bunları yapamayız , çok zor olur benim için.
Tabi bebek konusu burda alınacak karar değil.
Maddi manevi gücünüz , enerjiniz varsa , eşiniz de siz de istiyorsanız yaparsınız :))) Her ailenin dinamiği farklı çünkü.
Tam benlik konuymuşOhhh ne guzell...
Benimde dusuncem oydu aslinda yani yeter cok sukur. Maddi durumunuz iyi yok kocan iyi baba vs vs aklima girdiler ev icinde sorun yok ama bende bu dunyaya bi cocuk getirmenin dogru olacagini savunmayanlardanim ve biraz gaz almak istedim sanirim.
Daha bi tanesi anaokuluna gidiyor digeri evde bugun onu dusundum ikisini birak geri al yemek yedir 3. Olursa elim ayagim bagli kalir diye. Allah olmayana versin insallah olanlarada saglik versin
Bence hamilesiniz yaptınızmı tekrar merak ettimAtiyim birde siz bakin ben burdan iyi göruyorum ama kameradan pek yansimiyor ekrana yine de bakin
Yok kinaye falan valla doğur benceBiraz kinayeli mi dedin bana mi oyle geldi. Rabbim herkese saglikli evlatlar nasip etsin
Çok bunaldığım zamanlarda oldu tabi,hastane olayları yatışlar uykusuz geçen geceler elbette kolay değildi.Ne kadar guzel ablacim guclu bi sekilde isin icerisinden cikmak. Sen istemedin ama Allah da boyle yazmis. Yoksa kazara cooook bebis doguran var
Merhaba kk hanimlari. Konuyu sadece dusuncem uzerine aciyorum. 2 cocugum var rabbim bagislarsa insallah. 3. Cocuk dusunuyor gibiyim de ama kisa vadede degil. Suan korona var tabiki bu donemde istemiyorum. Oncelikle rabbim olmayana versin insallah en guzelinden en hayirlisindan. Ama aklimi celen cok oluyor kizin olsa iyi olur 2 cocuk az vs. Pisman olur muyum acaba diye icim icimi kemirmiyor degil. Bakabilecek gucum maddi manevi var ama bu devirde de cok cocuk sorun acikcasi. Sizin degerli dusunceleriniz icin caldim kk kapisini ya tamam deyip kesin kapatacgim konuyu ya da evet tamam su zamanda olur deyip bekleyecegim. Simdiden tesekkurler
Calismiyorum sadece evden esimin evrak isleri icin yari sureli calisiyorum. Korkuyorum ya acikcasi zaten istemiyordum aklimi celmeye calistilar ama vazgectimİmkan varsa çalışmıyorsanız 3 çocuklu ev çok eğlenceli olmaz mı? Çocukların yaşları nedir? Tavsiyem öyle bir niyet varsa çok geciktirmeyin
Calismiyorum sadece evden esimin evrak isleri icin yari sureli calisiyorum. Korkuyorum ya acikcasi zaten istemiyordum aklimi celmeye calistilar ama vazgectim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?