2 cocuk pismanlik olur mu?

Ne kadar guzel ablacim guclu bi sekilde isin icerisinden cikmak. Sen istemedin ama Allah da boyle yazmis. Yoksa kazara cooook bebis doguran var

Bende kararsız kalmıştım ve yapmadım. Iyiki yapmamışım hiç pişman değilim. Kardeşler gelecekte hiç anlaşamayacak gibi herkes para derdinde. Kendi eşi önemli. Kendi ailesi ile mutlu etsin Allahım.
Amin. Peki neye bagliyosun iyiki yapmamis olmani

Amin hepimizin evlatlarina insallah. En guzel cevaplardan biri oldu kumar gibi cunku sonunu bilmiyorum cok haklisin

Parasızlık, ekonomi giderek aşağı yönde ülkede. Tek cocuğumu özel okula gönderebiliyorum bari. Iki olsa gönderemezdim.
Evet benimde iki tane göndermek istesem de gonderemem ki çift maaşız. Kardeslikleri çok güzel. Ama 3 çocuk her açıdan çok fazla geliyor bana hele ülkenin gidişatını görünce

Bence 2 çocuk bile fazla..

Ayrıca ne kadar çok çocuk o kadar yıpranmış anne demek...
Kesinlikle oyle. Aslinda ben kararimi vermistim epey buyuduler kendilerini idare edip beni yormuyorlar. Bende artik keyif safhasina gecerim evlatlarimla diyordum. Dusununce bi bebek ayrica hepimizi yoracak

Kesinlikle oyle. Aslinda ben kararimi vermistim epey buyuduler kendilerini idare edip beni yormuyorlar. Bende artik keyif safhasina gecerim evlatlarimla diyordum. Dusununce bi bebek ayrica hepimizi yoracak
Çocuklarınızı da büyüttüyseniz ohhhh deyip artık keyfini çıkarın . Malum memleketin hali de ortada.

Herşey maddiyat da değil. Sıfırdan başlamak çok zor olur. Ben ikinciyi yapamıyorum. Enerjim yok. Tekrardan sil baştan kaldıramam. Şimdi büyüttüm 6 yasında . Canımız sıkılıyor giyip montumuzu cıkıyoruz Ana oğul. Oturuyoruz bir yere ben kahvemi içiyorum , o meyve suyunu.... bebek olsa bunları yapamayız , çok zor olur benim için.

Tabi bebek konusu burda alınacak karar değil.
Maddi manevi gücünüz , enerjiniz varsa , eşiniz de siz de istiyorsanız yaparsınız :))) Her ailenin dinamiği farklı çünkü.

Ohhh ne guzell...
Benimde dusuncem oydu aslinda yani yeter cok sukur. Maddi durumunuz iyi yok kocan iyi baba vs vs aklima girdiler ev icinde sorun yok ama bende bu dunyaya bi cocuk getirmenin dogru olacagini savunmayanlardanim ve biraz gaz almak istedim sanirim.
Daha bi tanesi anaokuluna gidiyor digeri evde bugun onu dusundum ikisini birak geri al yemek yedir 3. Olursa elim ayagim bagli kalir diye. Allah olmayana versin insallah olanlarada saglik versin

Tam benlik konuymuş
Kızlarım 11-7 yaşlarındayken 3.ye hamile kaldım tamm o kadar rahatlamıştık herşey sil baştan oldu ama olsun oğlum oldu şimdi 1 yaşında evimizin maskotu annnnnneeee diye bir yalayışı var yanaklarımı ben de çok tereddütteydim olsa nasıl olur kime benzer vs derken oldu da büyüdü bile pandemi ye de denk gelmesi güzel oldu. Oğlum olmasa da gidemezdik bir yere en azından evde onu büyütüyoruz maaileablaları da bazen bıksa da çok seviyorlar. 36 yaşındayım arkasında de rahat dolanıyorum şükür.

Ne kadar guzel ablacim guclu bi sekilde isin icerisinden cikmak. Sen istemedin ama Allah da boyle yazmis. Yoksa kazara cooook bebis doguran var
Çok bunaldığım zamanlarda oldu tabi,hastane olayları yatışlar uykusuz geçen geceler elbette kolay değildi.
Bir şekilde üstesinden geldim çok şükür.

İmkan varsa çalışmıyorsanız 3 çocuklu ev çok eğlenceli olmaz mı? Çocukların yaşları nedir? Tavsiyem öyle bir niyet varsa çok geciktirmeyin

İmkan varsa çalışmıyorsanız 3 çocuklu ev çok eğlenceli olmaz mı? Çocukların yaşları nedir? Tavsiyem öyle bir niyet varsa çok geciktirmeyin
Calismiyorum sadece evden esimin evrak isleri icin yari sureli calisiyorum. Korkuyorum ya acikcasi zaten istemiyordum aklimi celmeye calistilar ama vazgectim

Calismiyorum sadece evden esimin evrak isleri icin yari sureli calisiyorum. Korkuyorum ya acikcasi zaten istemiyordum aklimi celmeye calistilar ama vazgectim

Ben tek çocuk gibi büyüdüm kardeşim benden çok küçük. O yüzden hep hayalim çok çocuklu evdi. 2 çocuk şimdi ard arda. 3. Yü de emeklilikte planlıyordum
Ama buraları okuyunca ben de şaşırdım kimse kardeşini sevmiyor yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…