2 cocuk pismanlik olur mu?

Gelir düzeyiniz iyiyse yapın
Yoksa yapmayın valla
Yazık o çocuğa herseyden mahrum büyüyecekse
Sözüm size değil ama bir sürü çocuk yapıp karnını doyuramayan tonla inşam var
Hem karın doyurmakla da bitmiyor onu okutmak iyi bir gelecek sağlamak bunları yapabilir misiniz?

Hayirli dogumlar diliyorum sana. Zaten ileriye dönük bakis acisiyla bakiyorum duruma yoksa bebek iste bi sekilde buyuyor geciyor dogum desen onunda acisini unutuyorsun. Sonsuz bi 3. Sorumluluk alinabilir mi zaman, mekan degerlendirmesi icerisinde onu dusunmustum

Iste ben burada tikanmistim. Madden hic bir sorunum yok ve bu etken mi gercekten. Tamam ac kalmasin her imkani olsun ama bu ona yetecek mi? Benim yetmedigim seyleri isterse ne olacak ya da yetemezsem ben daha cok psikolojik acidan bakiyorum.

Iste ben burada tikanmistim. Madden hic bir sorunum yok ve bu etken mi gercekten. Tamam ac kalmasin her imkani olsun ama bu ona yetecek mi? Benim yetmedigim seyleri isterse ne olacak ya da yetemezsem ben daha cok psikolojik acidan bakiyorum.
Mesela benim babamın geliri orta düzeydi
Hiçbirşeyfenn eksik kalmadım baktığımızda dışardan
Ama iyi bir hayat değildi bana göre
Sürekli çalışıp didinmek zorundaydım
Bunun gibi düşünebilir mesela

Teşekkür ederim Evet tam olarak bu, sonsuz bir sorumluluk. Ekstrasına razı olmak ya da olmamak.

En iyisini yapmışsın canım boşver ben oturup ne yaptım bir yıldır psikolojik kalkmadı üstüne oturduğum yerden korona oldum iki gün önce ölüyordum az daha yırttım şükür
Geçmiş olsun e çocuklar noldu siz koronayken

Allah bagislasin insallah. Bizde 3 kiz kardesiz ne annem ne de babam asla ayirmadi bizi lafi dahi olmadi ki erkek olmadi ya da olsaydi diye.
Benimde fikrim netlesmeye basladi bence de zor kaldi ki su zmanda yazik gunah olur
Bence insan tatmak isteyebilir yani kız da erkek de değişik duygu ama sırf su cinsiyet olsun diye birini dünyaya getirmek haksızlık.
Kalabalık aile istersen doğur ama cinsiyet maksatlı yapma.

Benimde iki oglum var eger maddi degil manevi olarak bir bebege daha yetebilecegimi dusunsem hic dusunmez 3. Cocugu yapardim. Kizim olsun tabiki isterim ama kiz olmasi icin degil cok kardes bana her zaman daha iyi geliyor. Yani aslinda cok yada az kime gore neye gore? Herkese gore degisir bu. En onemlisi siz istiyormusunuz? Bi bebek daha dusuncesi size iyi geliyor mu onemli olan bu.

Dilber halam gelmis Adanalardan
Kesinlikle oyle bende seviyorum ama devir degisti ayni mantik ilerde zor olur mu onu kestiremiyorum acikcasi

O nedir yaaa kesinlikle bana baksin vay efendim diye cocuk mu dogurulur. Cocuk rizkiyla gelir tabi ama imkan dahilinde getirmekte fayda var kim olsa 8 cocuk cok fazla ya
O kadar cocugu yetistirirken harcanacak parayla, yaslaninca ingiliz usak tutulur
8 cocuk yapip,ilerde bize bakacaklar diye yokluktan kuru ekmekle besleyeceklerse, yaslaninca da muge anlidaki zavalli yasli kadinin durumuna dusmeyeceklerinin garantisi yok.

8 cocuk dememistim ama ben neden konuyu begenmediginizi merak ettim.
Simdi diyeceksiniz ki basklarinin fikriyle cocuk dogurulur mu ya da dogrulmaz mi ? Bu konuda cok baski aliyorum ve etrafimdaki insanlar sizin maddi durumunuz iyi e yapsana bi tane kizin yok, vay efendim pisman olirsun deyince etkilendim. Kk da cok acik fikirli insanlar var dusunemedigim noktalarda yardimci olabileceklerini dusundugum konuyu o yizden acma geregi duydum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…