2 cocuk pismanlik olur mu?

Hayir baskasinin yap demesi degil belli aklina dusmus paylasiliyor duygularini yine kendileri verecek o karari

Milletin lafına bakma ağzı olan konuşur sen maddi ve manevi olarak yetebilecekmisin ona kafa yor bence.

Tartismayin kizlar herkesin fikri elbetteki ayri herkes bagdasacak diye bisey yok. Benide bu ikilem buraya surukledi zaten

ben beceremedim ya kusura bakma, video atmaya calistim ama olmamis
Tamamen kendinin verecegi bir karar bu bizim ya da esinin deil. O gücü bulabiliyorsan kendinde olay bitmiştir. Allah gönlüne gore versin❤
Cok tesekkur ederim sanirim biraz daha benim icin karanlikta kalacak bu konu.

Lutfen ama tartismayin herkesin fikri benim icin onemli cunku saglikli dusunemiyorum bu konuda gozumu acan olur belki baska pencereden bakabilmek adina bu postu actim
Ay hayır hangi yorumum inciticiymis? Başkasının fikriyle çocuk mu yapılır demek mi incitici? Siz gayet makul bir insansınız. Gece gece sinir oldum.

Lutfen ama tartismayin herkesin fikri benim icin onemli cunku saglikli dusunemiyorum bu konuda gozumu acan olur belki baska pencereden bakabilmek adina bu postu actim
Kucuk 2bucuk yasinda hadi bu ay denemelere baslasan
Cok tesekkur ederim sanirim biraz daha benim icin karanlikta kalacak bu konu.
Benim teste ne diyorsun umut varmidir

Ay hayır hangi yorumum inciticiymis? Başkasının fikriyle çocuk mu yapılır demek mi incitici? Siz gayet makul bir insansınız. Gece gece sinir oldum.
Tesekkur ederim. Gayet acik yazdim cunku zaman zaman aklima geliyor bunlar diyorum ki bi cocuk daha olsa kendi kanim canimdan hic olmazsa zamanimi da parami da bos insanlara harcamam diye ha bide diyorum parazit parazitlikten vazgececek mi tabi ki hayir neden 3. Bi cocugun hem yukunu alayim hemde saglikli mi olacak ben saglikli kalip bakabilecek miyim dunya da her yil bi sorun cikiyor olur mu diyorum kaliyorum. Beni bi guzel sallayin istedim acikcasi aklim basima gelsin

Iste bilemiyoruz ki rabbim ne verecegini gelecege göremiyoruz ki niyet ederken hep gebeliklerimde hayirlisi versin dedimn gonlumden niyet kiz gecirdim erkektede olsa hayirlisi olsun deyip niyet aldim hep
Hayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…