- 8 Nisan 2021
- 373
- 365
- 23
- Konu Sahibi -SWEET MOM-
-
Hayir baskasinin yap demesi degil belli aklina dusmus paylasiliyor duygularini yine kendileri verecek o karariPardonda yorumumun neresi incitici? Allah Allah, akşam akşam.
Bende fikrimi söyledim. İnsan kendisi ister,maddi manevi hazır olur, dünyanın ve ülkenin geleceğine güvenir çocuk yaparda elalemin cocuk az bir daha yap demesiyle çocuk mu yapılır ? Bu da benim fikrim.
Baktim ama ne gormem gerekti acaba anlamdim tamSON PARTİ - @annenin.icsesi
See Instagram ‘SON PARTİ’ highlights from Aslı Kocaeli (@annenin.icsesi)www.instagram.com
Milletin lafına bakma ağzı olan konuşur sen maddi ve manevi olarak yetebilecekmisin ona kafa yor bence.Ya aslina bakarsaniz ben kararsizim esimde oyle rabbim bunu layik gordu iki oglum var ha illa kiz erkek fark etmez onemli olan saglik. Bu sacma sapan fikirleri aklima sokanlar hep erkek anneleri sonra doyorum kendiler niye kizi bulana kadar dogurmamis o zaman
Ayy tamam tamam siz haklısınız, gereksiz duyar kasmalarla ugrasamayacagim.Hayir baskasinin yap demesi degil belli aklina dusmus paylasiliyor duygularini yine kendileri verecek o karari
Aynen arkadasin dedigi gibiMilletin lafına bakma ağzı olan konuşur sen maddi ve manevi olarak yetebilecekmisin ona kafa yor bence.
Tesekkur ederim aynen agzi olan konusuyor uygulama da kendiler yapmis mi orasi muallakMilletin lafına bakma ağzı olan konuşur sen maddi ve manevi olarak yetebilecekmisin ona kafa yor bence.
ben beceremedim ya kusura bakma, video atmaya calistim ama olmamisBaktim ama ne gormem gerekti acaba anlamdim tam
Lutfen ama tartismayin herkesin fikri benim icin onemli cunku saglikli dusunemiyorum bu konuda gozumu acan olur belki baska pencereden bakabilmek adina bu postu actimAyy tamam tamam siz haklısınız, gereksiz duyar kasmalarla ugrasamayacagim.
Cok tesekkur ederim sanirim biraz daha benim icin karanlikta kalacak bu konu.ben beceremedim ya kusura bakma, video atmaya calistim ama olmamis
Tamamen kendinin verecegi bir karar bu bizim ya da esinin deil. O gücü bulabiliyorsan kendinde olay bitmiştir. Allah gönlüne gore versin❤
Ay hayır hangi yorumum inciticiymis? Başkasının fikriyle çocuk mu yapılır demek mi incitici? Siz gayet makul bir insansınız. Gece gece sinir oldum.Lutfen ama tartismayin herkesin fikri benim icin onemli cunku saglikli dusunemiyorum bu konuda gozumu acan olur belki baska pencereden bakabilmek adina bu postu actim
Ben de dusunmuyor degilim ama korkuyorum, iki erkekten sonra bir daha erkek olursa diye...Cok tesekkur ederim sanirim biraz daha benim icin karanlikta kalacak bu konu.
Kucuk 2bucuk yasinda hadi bu ay denemelere baslasanLutfen ama tartismayin herkesin fikri benim icin onemli cunku saglikli dusunemiyorum bu konuda gozumu acan olur belki baska pencereden bakabilmek adina bu postu actim
Benim teste ne diyorsun umut varmidirCok tesekkur ederim sanirim biraz daha benim icin karanlikta kalacak bu konu.
Iste bilemiyoruz ki rabbim ne verecegini gelecege göremiyoruz ki niyet ederken hep gebeliklerimde hayirlisi versin dedimn gonlumden niyet kiz gecirdim erkektede olsa hayirlisi olsun deyip niyet aldim hepBen de dusunmuyor degilim ama korkuyorum, iki erkekten sonra bir daha erkek olursa diye...
Tesekkur ederim. Gayet acik yazdim cunku zaman zaman aklima geliyor bunlar diyorum ki bi cocuk daha olsa kendi kanim canimdan hic olmazsa zamanimi da parami da bos insanlara harcamam diye ha bide diyorum parazit parazitlikten vazgececek mi tabi ki hayir neden 3. Bi cocugun hem yukunu alayim hemde saglikli mi olacak ben saglikli kalip bakabilecek miyim dunya da her yil bi sorun cikiyor olur mu diyorum kaliyorum. Beni bi guzel sallayin istedim acikcasi aklim basima gelsinAy hayır hangi yorumum inciticiymis? Başkasının fikriyle çocuk mu yapılır demek mi incitici? Siz gayet makul bir insansınız. Gece gece sinir oldum.
Hayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...Iste bilemiyoruz ki rabbim ne verecegini gelecege göremiyoruz ki niyet ederken hep gebeliklerimde hayirlisi versin dedimn gonlumden niyet kiz gecirdim erkektede olsa hayirlisi olsun deyip niyet aldim hep
25 k gelir var demek? Ayip olmazsa ne kadar para giriyor evinize??Elhamdulillah var yok degil maddi olarak. Manevi olarak ne hissetmem gerektigini bilmiyorum
Ayyyy kimse demesi evin tek prensesi kalirsin diye cunku ancak kul kedisi olunuyor o zamanBen de dusunmuyor degilim ama korkuyorum, iki erkekten sonra bir daha erkek olursa diye...
Kaç yaşındalarHayirlisi olsun tabiki ama bilebilsek ne iyi olurdu ya... Ben cidden kaldiramam bir erkek cocuk daha...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?