2 çocukla baba evi

Eve gelince haber ver demişti babamda çağır gelsin dedi bende çağırdım geldi. Güzelcene konuşuldu edildi bir daha böyle bir şey olmama kaydı ile babam gidebilirsin dedi. Şuan kendi evimdeyim dünden beri çok iyi davranıyor. İnş tekrarı olmaz

Cok sevindim canim senin adina inşallah olmaz

Cok sevindim. umarim bir daha yasamazsiniz.

esin mutlaka gelip senin ayaklarina kapancaktir git demek kolay bende esimi cok seviyorum ama dedigin gibi oda her tartsmamizda git der bende ilk defa annemi arayip gittim iki gun dayanabildi geldi ozur diledi ve bir daha sukur yapmadi bisey saniyolar kendilerini git derken sanki bi ise yariyolar bizsiz

Evime geldim özür diledi yine iyiyiz ama insan üzülüyor güven duygusunu kaybediyorsun. İnş benim eşimde bir daha demez

Adam olan ceketini alıp gider kovmak nedirbya hangi çağda yaşıyoruz sizde baba evine giderek hiç iyi yapmadinz orası onun olduğu gibi sizinde eviniz

İlk bu lafı dediği gün tavrını zi orta ya koymuş olsa idiniz şuan öyle bir sorun olmayacak ti

İnsan kendı evinden kovulur mu ya hiç orası ikiniz iz evi canım .eskilerde kaldı baba evine gitmek git kendi evinde hakkini savun

Tamam siz gidin insanlar sizi suçlayacak tır gidin göğsünü zu gere gere oturun evinizde neden gittiniz ki
Siz ailenizi hiçe sayan bir adamın evinde her gece ağlayarak nasıl gururla oturuyorsanız... bende bir daha böyle laflar ve hakaretler etmeyeceğine söz verip ağlayarak bana sımsıkı sarılıp pişman olduğunu söyleyip ailemdende bendende özürdileyen eşime bir kez daha saydı duyup gururla oturuyorum. En azından gurur kibir yapmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…