Ooo çok sevindim adınıza o zaman.Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.
Sende bu kafa oldukçaaaa...7 senelik güzel giden bir evliliğim vardı. 2saat önceye kadar ama bu lafı kaldıramıyorum. Gerçekten pişman olup beni almaya gelirse ve bi daha yapmıcağına emin olursam affedecem. Ama benim gelmemi beklerse bitirmeyi düşünüyorum. Çünki ben ne hata yaparsam yapayım kovulmayı haketmedim.
bızde zaman zaman esımle tartısırız hıcbır zaman evı terk etmem, gıden o olur gıttıgındede gerı gelmemesını soylerım ama gelırDaha önceki kovduğunda gidecek olan kişi varsa sensin dedim kapıyı gösterdim ben gitmem istemeyen sevmeyen gider dedi o gün küs geçirdik ertesi gün özürdiledi benim hiç birşekilde hatam yoktu o olayda ama bu sefer gideceğimi bildiği halde bir sürü hakaret aşağılama ve çocuklarımın yanında bağırmaya kafar gidince olay bende tek bir kelime söyleyip çıktım evden alışkanlık haline gelmemesi için... ya tamam ya devam... ama kendimi sığıntı gibi hissetmiyorum ailemin yanında...evde kalıp acaba gelecekmi özürdileyecek mi diye beklemektense burası daha iyi...
Kk daki ilk konum olacak...
Eşim hemen sinirlenip yumuşayan bir yapıya sahiptir benide çok sevdiğini biliyorum 2 tane çocuğumuz var. Ama herkesin onduğu gibi bizimde bir sıkıntımız var en ufak bir şeyde parlayıp ağzına dolamış gibi bu evden defol git seni istemiyorum vs gibi laflar etmeye başlıyor. Bu lafı en son 3 hafta önce söylemişti bende bir daha söylersen gerçekten gidecem dedim ve geldi çattı o gün... bugün yine sudan sebepten bir kavga daha ve bana yine git dedi bende annemi aradım beni al diye oda baban yok kovmasını biliyorsa bırakmasınıda bilecek dedi bende valizimi toplamaya başlarken, eşim geldi ; sana 5 dk veriyorum özürdilemen için yoksa seni bir daha bu eve almam annen baban ayağıma kapanacaklar kızımı gel al diye ama yinede seni almıcam vs vs ama ben yinede bu evden kavulma meselesi artık çok ağrıma gittiği için beni anneme bırakmasını söyledim ve şuanda annemlerdeyim. Eşimi çok seviyorum ama bu konuyu gerçekten nasıl halledeceğimi bilmiyorum. lütfen yapıcı yorumlarınıza çok ihtiyacım var
Bunlarla iş bitse keşke:) evim birikmişim bireysel birikim fonları hem benim hem çocuklarımın da var... 2 üniv. Diploması dil ama iş evliliğe niye devam niye tamam karırını aklı selim bir şekilde almakta. Buraya konu açmamda ki durum acizliğimden değil kararsızlığımdan siz olsanız napardınız.
Ayakkabımıda giydiriyor çorabımıda:) yılda 5 -6 kez çiçekte hiç bir özel günüde kaçırmaz gün içersinde birçok kez arar sesimi duymak için ama bu evden kovma konusu çok canımı sıkıyor:/
Eşim eğitim ve maddi konuda benden daha iyi... çevremde hiç boşanmış bir aile örneği yok o yüzden nasıl davrammam konusunda çok tecrübesiz kararsız ve şaşkınım... içimde ki ses diyor ki bu çocuklar büyüyecek ve hala her seferde annelerini evden kovan bir babamı olacak veya dayanamayıp babalarına tek tük hakaret eden anne modelimi. 8 yıllık birliktelikte toplam kavga sayısı bir el parmağını geçmez... kavga sebepleride ottan çöpten meseleler elle tutulur birşey yok. Ben biraz polyanacı modelle yaklaşırım hayata laylaylom kendimi üzen olaylardan ve kişilerden uzak dururum bu yüzdende bana sen hayatı ciddiye almıyorsun biz burada evcilikmi oynuyoruz gibi laflar diyor.İnanın şu an o kadar şaşkınım ki. Burdan eşinizin de eğitimli olduğunu varsayabilir miyim? Halbuki o kadar varoş ki tavırları. Ve bu kadar donanımlı bir kadının bu varoş adamı tercih etmiş olması...
İlk mesajınız o kadar çaresiz ki, inanın hayatta hiç bir dayanağınız yok sandım ve yorum yapmak istemedim. Ama bu mesajla o kadar şaşkınım ki... Lütfen kendinizi sevin ve saygı duyun.
ama bir daha böyle birşeye asla tahammül etmiceğimi biliyorum... kafamdaki bir başka soruysa ya bir daha çocuklarım böyle bir duruma şahit olursa... hangisi daha iyi affetmek mi yoksa kendi yolumamı bakmak mı. Şahsen daha ortada affetmemi isteyen kimse yok ama
Pardon? Seni kovuyor, tehdit ediyor ve beni sevseydin gitmezdin mi diyor? Buyur ağzıma da mıç deseydin. Seviyorum diye her şeyi çekmek zorunda mıyım?Aslında bunun babasıda böyle bu lafı normal karşılıyor. Babasıyla aynı iş yerinde çalışıyorşar babası bunuda annesinide kovup duruyor ama biz babamızı seviyoruz bırakmayız diyip daha çok sarılıyorlar. Banada sen beni gerçekten çok seviyorsan bu kadar kolay bırakmazsın, demek ki sevmiyorsun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?