2 çocukla hasta olmak bile lüks :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Maridraw

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
12.128
58.893
598
2 aydır geçmeyen öksürük ve 3 haftadır bir iyileşip bir hasta olduğum tuhaf ve illet grip hastalığı geçiriyorum

3 defa doktora gittim hepsi ayrı ayrı ilaç verdi kullandım hiç fayda etmedi.

Bugün doktora gittim tekrar, orta kulak enfeksiyonu boğaz enfeksiyonu olmuşum yok ya geçmiyor yemin etmiş beni birakmiyor. 2 evladım var biri 3.5 yaşında biri 4.5 aylik yetişemiyorum, annemi çağırdım geldi 3. Gün o da hasta oldu gitti etrafımda ki herkes hasta, eşim de işten gelince yatana kadar küçük kızımla ilgileniyor büyük kızımı ben yatırıyorum yatağına 9 gibi uyuyor.

Çok bunaldım ya şöyle yorgan altında yatıp dinlenmek için neler vermezdim ama yok gerçekten imkansız lüks yani bu dediklerim gece öksürmekten uyuyamıyorum tam uykuya dalacağım küçük kızım uyanıyor 3 haftadır gece 2 saat uyusam öpüp başıma koyacağım

Sadece çok bunaldım içimi dökmek istedim siz de de durumlar böyle mi hasta olduğunuzda benim gibi mi oluyorsunuz

Son düzenleme:
Iki gundur geceleri yatarken bir yemek kasigi zeytinyagi iciyorum hatta kizimda da oksuruk vardi bir cay kasigi ona da icirdim 3.5 yasinda oksuruk yok denecek kadar azaldi gece rahat uyuduk.
Canım ben de alerjik astım var o da öksürüğün geçmesini engelliyor ama dediğini yapacağım inşaAllah ise yarar.

Ortalıkta bi hastalık dolaşıyor ailemin yanına gitmistim ordada bütün çocuklar hasta geçiyor bidada hasta oluyorlar bnimkilerde hastaydi şimdi evime geldim yine hastalar bnm disim ağrıyor eşim hasta gerçekten çok sinir bozucu kime yetineceğimı şaşırdım. çocukla çok zor allah herkese şifa versin bu salgınlar çoğaldı tek değilsin geçmiş olsun

çok geçmiş olsun
hep derler ya aman anne hasta olmasın bütün dengeler değişiyor diye doğru gerçekten

emziriyorsanız bile antibiyotik vermeleri gerekiyor özellikle orta kulak enfeksiyonu için
eğer verdiler ve yeni başladıysanız yarına aha iyi olursunuz inşallah

Soğanı ikiye bölüp baş ucunda yerleştirin gerçekten şifa gribi yok ediyor
Grip olacak gibi olduğum an yapıyorum benimde 4.5 aylık kızım var onunda beşiğinşn üstünde devamlı. Öksürük içinde çörekotu yağını ve zeytinyağını karıştırıp ayakaltına sırta ve göğüse sürünce kesiyor biraz sabırlı olup yapmak gerekiyor. Bebeğinize bile yapabilirsiniz ben yapıyorum büyük tuvaleti ile balgam attırıyor çocuk rahatlıyor. Geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah.

Geçmiş olsun. İnşallah hemen geçsin. Anne olmak zor ama hemde çok zormuş. Cidse hasta olmak bile lüks haline geliyormuş. Ben bunun lüks olduğunu adet olduğumda karnım ağrıdığında kıvranıp yatamadığımda anladım. Anne olmak çok farklıymış

Bugün verdiler antibiyotik az önce içtim inşaAllah hemen fayda eder hiç kimse hasta olmasın özellikle anneler ve çocuklar bu ay sadece ilaçlar ve doktorlara 360 tl para gitti aile boyu hasta olduk ilk ben sonra eşim sonra büyük kızım en son küçük kızım geçtiğimiz perşembe oldu onlar antibiyotik tedavisi gördü iyileştiler ben bi iyilesmedim.

Dinlenemiyorum çünkü tam uyuyacağım kızım uyanıyor onu emzir uyut tekrar uykuya geçeceğim öksürmekten geçemiyorum bu sefer öğürme geliyor bir bakmışım sabah olmuş ayhhh çok bunaldım.

Sizin ilaciniz dinlenmek. Dinlrnemediginiz için geçmiyor. Biz de kaç ay hastaliktan kırıldık çocuk tepemde zıp zip zıplıyor... Allah şifa versin size. Çocuk varsa hastalık çok daha zor

Aynı annem geldi ben daha iyilesmedim hasta oldu aynı gün eşim geldi eve o da hasta kendime gelemedim onlara baktım annemi eve gönderdim eşim iyi oldu derken büyük kızım hasta oldu o iyilesmeden küçük kızım yazarken bile darlık geldi

Allah şifa versin

Geçecek ins işte öyle böyle buyuyecek ler olan kadına olacak yipranacak ama allah daha büyük dert vermesin çocuklar iyi olsunlarda gerisi boş

Antibiyotik aliyorsaniz probiyotik kullanmalisinz biliyorsunuz dimi?
Hatta kis boyu probiyotik takviye alin.
Cok gecmis olsun.
Cocuklarin kullanabildigi probiyotikler var, buyuge verin, kisi atlatmaya bakin.
2.beyin bagirsaktir, ordaki bakteri dengesi bozuksa surekli hasta olursunuz ki antibiyotik sizi iyilestirse de bagirsak floranizi darmadagin edecek.

Sizin ilaciniz dinlenmek. Dinlrnemediginiz için geçmiyor. Biz de kaç ay hastaliktan kırıldık çocuk tepemde zıp zip zıplıyor... Allah şifa versin size. Çocuk varsa hastalık çok daha zor
Kesinlikle dinlenmek bana en büyük ilaç gibi gelecek eşime dün dedim ki biri beni bayıltsa 3 gün uyanmasam artık bu hale geldim geleli bile çocuğu eşim veriyor bana geri yatağına koyuyor ama uyandığım zaman geri dalamıyorum öksürükten 2 3 gün dinlersem kesintisiz 6 saat uyusam bile bana yeter

Allah sifa versin
öksürük için turp kürü vardı ama sanıyorum emziren anneler kullanamıyor. yatmadan yarım saat evvel odanızı havalandırırsanız daha rahat uykuya dalabilirsiniz çocuklarla beraber. nane yağı da kaynatırsanız nefes yollarınızı açar. çook geçmiş olsun, tez vakitte toparlan insallah

Probiyotik nasıl kullanmam lazım canım doktor vermedi bana

Probiyotik kapsuller satiliyor eczanede, recete edilmiyor, normalde en azindan onermis olmasi lazimdi.
Bunun disinda bol bol kefir ve yogurt tuketmelisin ozellikle antibiyotik kullanimi bitince.
Antibiyotik bagirsaktaki iyi kotu butun bakterileri oldurdugu icin distan destek alman sart, yoksa yine hastalanirsin.
Internete probiyotik kapsuller yazarsan bircok marka var.
Icine sinsin istersen gidip eczaneden sorarak alabilirsin.
Ben cocuklara kis boyunca veriyorum, kendimde aliyorum.
Evde probiyotik yogurtta mayalayabilirsin, mayalari satiliyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…