Allah razı olsun amin gerçekten çok ihtiyacım var dua yaGeçmişler olsun.
Allahım güç kuvvet versin inşallah.
Canım ben de alerjik astım var o da öksürüğün geçmesini engelliyorIki gundur geceleri yatarken bir yemek kasigi zeytinyagi iciyorum hatta kizimda da oksuruk vardi bir cay kasigi ona da icirdim 3.5 yasinda oksuruk yok denecek kadar azaldi gece rahat uyuduk.
Bugün verdiler antibiyotik az önce içtim inşaAllah hemen fayda eder hiç kimse hasta olmasın özellikle anneler ve çocuklarçok geçmiş olsun
hep derler ya aman anne hasta olmasın bütün dengeler değişiyor diye doğru gerçekten
emziriyorsanız bile antibiyotik vermeleri gerekiyor özellikle orta kulak enfeksiyonu için
eğer verdiler ve yeni başladıysanız yarına aha iyi olursunuz inşallah
AynıOrtalıkta bi hastalık dolaşıyor ailemin yanına gitmistim ordada bütün çocuklar hasta geçiyor bidada hasta oluyorlar bnimkilerde hastaydi şimdi evime geldim yine hastalar bnm disim ağrıyor eşim hasta gerçekten çok sinir bozucu kime yetineceğimı şaşırdım. çocukla çok zor allah herkese şifa versin bu salgınlar çoğaldı tek değilsin geçmiş olsun
Allah şifa versinBugün verdiler antibiyotik az önce içtim inşaAllah hemen fayda eder hiç kimse hasta olmasın özellikle anneler ve çocuklarbu ay sadece ilaçlar ve doktorlara 360 tl para gitti aile boyu hasta olduk ilk ben sonra eşim sonra büyük kızım en son küçük kızım geçtiğimiz perşembe oldu onlar antibiyotik tedavisi gördü iyileştiler ben bi iyilesmedim.
Dinlenemiyorum çünkü tam uyuyacağım kızım uyanıyor onu emzir uyut tekrar uykuya geçeceğim öksürmekten geçemiyorum bu sefer öğürme geliyor bir bakmışım sabah olmuşayhhh çok bunaldım.
Geçecek ins işte öyle böyle buyuyecek ler olan kadına olacak yipranacak ama allah daha büyük dert vermesin çocuklar iyi olsunlarda gerisi boşAynıannem geldi ben daha iyilesmedim hasta oldu aynı gün eşim geldi eve o da hasta kendime gelemedim onlara baktım annemi eve gönderdim eşim iyi oldu derken büyük kızım hasta oldu o iyilesmeden küçük kızım yazarken bile darlık geldi
Kesinlikle dinlenmek bana en büyük ilaç gibi gelecekSizin ilaciniz dinlenmek. Dinlrnemediginiz için geçmiyor. Biz de kaç ay hastaliktan kırıldık çocuk tepemde zıp zip zıplıyor... Allah şifa versin size. Çocuk varsa hastalık çok daha zor
Probiyotik nasıl kullanmam lazım canım doktor vermedi banaAntibiyotik aliyorsaniz probiyotik kullanmalisinz biliyorsunuz dimi?
Hatta kis boyu probiyotik takviye alin.
Cok gecmis olsun
Evet olan bize oluyorGeçecek ins işte öyle böyle buyuyecek ler olan kadına olacak yipranacak ama allah daha büyük dert vermesin çocuklar iyi olsunlarda gerisi boş
Probiyotik nasıl kullanmam lazım canım doktor vermedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?