2 çocukla hasta olmak bile lüks :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar grip aşısı olalımm ben ekimi iple çekiyorum oğlum içinde benim içinde. Hiçbir zararı ve yan etkisi yok. 1 sene rahat ederiz. Ekim ve aralıgin basında oluyormuş. Benim oglumda sürekli grip ve her seferinde 40 derece ateşle geciriyor tehlikeli olmaya basladı

BEnde ni tane iki buçuk aylık var geçen hastalandım eşim de hasta
Ay mahvolduk ya
Kolay değil gerçekten
Hele iki Çocukla...
Kolay Gelsin ve geçmiş olsun
Çok sağol canım sizede geçmiş olsun bence hemen iyileştim demeyin çok çok dikkat edin bu illet tekrar başa sarıyor

Çok geçmiş olsun,dinlenemedigin icin iyilesemiyorsun,iyileşemedikce vücudun dinlenme hissinden uzak kalıyor.

Cocukla cok zor hele 2 cocukla cok cok zor.
Hasta olmamaliyim diye kendimi telkin etmekten psikolojim bozuldu benim de
Aman aman dikkat et kendine çok kötü bir süreç hele senden başka herkes hasta olunca ev bildiğin revir oluyor

Geçmiş olsun canım ama bu durumda uykusuzluk kötü olmuş gerçekten. Ama insan bir kere yatağa düştü mü dogrulamiyor. Allah şifa versin inşallah.
Kesinlikle normalde de uykusuz geceler oluyor ama sağlıklı olunca pek etkilemiyor şimdi hasta olduğum için uyku dinlenmek istiyor vücudum beynim

Ayhhh 4 çocukmu Allah yardımcın olsun ben 2 çocukla pert oldum hastalık yüzünden 2+2 çok çok zor olmalı

İçmiyoruz ama gargara yapınca süte geçmez dimi canım. Çok sağol
prospan var dogal öksürük şurubu emzirirken doktorum verdi ve cok etkili hemen dene derim birde gülhatmi çiçeğini duydun mu ben cocuklarima surekli yapıyorum cok cok etkili oglumda da alerjik bronsit var ama zarari yok 1 bardak sut koy cezveye 6 7 adet gulhatmi at icine bir taşım kaynasin ocaktan al ılıyınca süz ve sütü ic şifasın Allahtan kime dediysem cok memnun kaldi 2 çocukla cok zor anliyorum halini bir an önce iyilesirsin insallah

Evet çocuklarda çok daha ağır seyrediyor büyük kızımın ilk hasta olduğu gece ateşi 39.9 a çıktı o gece hiç uyumadım sabaha kadar ılık bezlerle ateşini güç bela düşürdüm küçük kızımında 38 i geçmişti ona da fitille düşürdüm tabi antibiyotikte yardımıyla. 28 yaşında kadınım bu yaşıma kadar onlarca grip oldum çoğunu ilaçsız geçirdim ama bu yıl ki grip zamk gibi yapıştı.

Prospan büyük kızım içiyor şu an ben de içeyim onu inşaAllah fayda eder canım dediğin günhatmi bitkisini su da yapsam olmaz mı kızımın süte alerjisi var süt ürünleri tuketmiyorum

Prospan büyük kızım içiyor şu an ben de içeyim onu inşaAllah fayda eder canım dediğin günhatmi bitkisini su da yapsam olmaz mı kızımın süte alerjisi var süt ürünleri tuketmiyorum
aaaa prospana hemen basla cok etkili bende gecen hafta tükendim 2 cocukla bende hasta oldum antibiyotik prospan ve de gülhatmi ile toparladım cok şükür suya da yapabilirsin tabi ki aktarlarda satiliyor bir an önce al insallah etki eder cezveye yine 1 bardak su 6 7 tane gulhatmi at bir tasim laynat ilisin süz ve ic insallah sifa olur

birde balli limonlu suyunu ihmal etme sixak suya yarim limon ve bir kasik bali at ic cok iyi geliyor birde sambucol adinda iceriginde karamurver var bir takviye var acaip dinc tutuyor onuda bir arastir

İçmiyoruz ama gargara yapınca süte geçmez dimi canım. Çok sağol
Yok yok korkma içmiyorsun gargara yap tükür ağzını su ile tekrar çalkala. Geçen ay kv şehir dışından bize geldi geri dönüşte terminalde öyle soğuktu ki üşüdüm faranjit oluyorum hemen gargaraya başladım düzeldi . Yoksa hayatta düzelemezdim faranjit olunca öyle ağır geçiriyorum ki sesim 0 a iniyor hiç konuşamıyorum

Çok geçmiş olsun iyileşene kadar annende kalsan olmaz mı :/

Cocuklarda simdilik ates yok cok sukur ama.oncekilerde bizde aynisi olmustuk simdi oksuruk ve tikanma var yavrularda. Bu yilki ne ben anlamadim birde cok agir seyrediyor bende 28 yasindayim yani cocuklugumdan bu yana ilkkez ateslendim birde gecsede tekrar geri geliyor berbat haldeyiz

Gecmis olsun. Acaba alerjik olabilir mi? İge degerinize de bir baktirin derim. Kandan bakiliyor. Benim de gecmemisti bir donem igneler antibiyotikler kutu kutu. Sonra allerjik astim oldugu anlasildi. alerji ilacini ictikten sonra yeniden dogmus gibi oldum. Nefes alabiliyordum oksurugumde beni terketti.

Kulak enfeksiyonu için eczane iltihap kurutucu doktorun tavsiyesi ile bir ilaçla 5 güne toparlarsın.Grip için bol bol sarımsak yut ya da ye.Soğan suyu kaynat ılıkça iç.Bağışıklığını kuvvetlendir bal,zencefil ye

En son grip olduğumda en ince detayına kadar hayal kurmuştum. Yatağımda 3 kat battaniyenin altında, başucumda ilaçlar, bir bardak su, bir fincan bitki çayı, kah uyur kah uyanık, 24 saat yatmaktı hayalim. Hahhhaytt bunların hiçbiri yaşanmadı tabi ki. Küçük bebemle dıptıs dıptıs tüm gün partiledik 1 gün bile dinlenemediğim için, 1 ayda iyileşemedim. Hayaller vs. gerçekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…