2 çocukla hasta olmak bile lüks :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım kefir ve yoğurt tüketemem kızımda süt alerjisi var ne zaman süt ürünü tüketsem kızım 3 4 gün rahatsız oluyor ama dediğin kapsülleri eşine söyleyeyim gelirken alsın eczaneden.

Birinden duymuştum. Sizin gibi öksürüyormuş. Himalaya tuzu lambası almış, gece yatarken takıyormuş fişe sabaha kadar, düzelmiş. Siz de deneyin inşallah geçer. Anne olmak böyle bir şey hasta olup dinlenmek bile lüks.

Gecmis olsun.. kendimizi ihmal ettigimizden direncimiz dusuyor ve iltihap cikiyor ortaya.. dikkat etmek lazim.. evet cocuklarla hasta olmak ultra luks

Buyuk an 5 kucuk an 2 yasinda falan olsaydi haklisinz dicektim ama evde 4buck aylik bebek var ve dinlenemiyorum dan uykusuzluktan yakinmak lux size ben 1 sene uyku nedir bilemdm birkere aglamadm abartmayin bunlar ongorulen seyler zaten uyuyablmeniz sacma olurdu

Allah yardımcınız olsun.
Anne hasta olunca dinlenmek mümkün olmuyor bu bir gerçek.
Kızım 6 yaşında oglum 6 aylık,bende bir ara faranjit oldum,2 haftada ancak iyileştim,sürüne sürüne geçirdim 2 haftayi amiyane tabirle.
Sizi anliyorum bu sebeple.
Allah şifasız hastalık vermesin,gerisi bir şekilde atlatılıyor.
Acil şifalar dilerim

Canım yakınmak daha çok öksürük geçmeyen hastalık yüzünden hasta olmadan önce de uykusuzdum ama en azından sağlıklıydım arada ki fark bu.

Aynı gerçekten çocuklarla bile yeteri kadar ilgilenemiyorum buna da üzülüyorum da inşaAllah biran önce sağlığıma kavusurum

cay kasiginin ucu kadar toz zencefil yutun uzerine bi 10 dk galan hic bir sey yiyip icmeyin hem bunyeniz guclenir hemde oksurugunuze iyi gelir

Benim de geçmeyen öksürüğüm vardı, en son bronşit bile dediler. Kullanmadığım antibiyotik kalmamıştır. Sonra bir doktor alerji hapı verdi, öksürüğüm kesildi. Sizinki de öyle bir şey olmasın? Alerjik astım ihtimalini doktorunuza danışsanız? Bilirim ne illet bir şey olduğunu öksürüğün asla geceleri uyutmaz çünkü

BEnde ni tane iki buçuk aylık var geçen hastalandım eşim de hasta
Ay mahvolduk ya
Kolay değil gerçekten
Hele iki Çocukla...
Kolay Gelsin ve geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun,dinlenemedigin icin iyilesemiyorsun,iyileşemedikce vücudun dinlenme hissinden uzak kalıyor.

Cocukla cok zor hele 2 cocukla cok cok zor.
Hasta olmamaliyim diye kendimi telkin etmekten psikolojim bozuldu benim de

Geçmiş olsun canım ama bu durumda uykusuzluk kötü olmuş gerçekten. Ama insan bir kere yatağa düştü mü dogrulamiyor. Allah şifa versin inşallah.

Çok geçmiş olsun adaçayını kaynar bir barsak suyun içine atın demleyin. Ilıyınca girip çıkıp gargara yapın çok iyi gelecek göreceksin

:) bende geçen Pazar akşamından beri hastayım, 4 çocuğum var, zar zor okula yuvaya götürüyorum, dersleriyle ilgileniyorum, kursları ayrı ayrı zaten, sol gözüm şişmiş akmaktan, öksürük bir taraftan , halsizlik bir tarafta, mutfak bulaşıklar diğer tarafta.... ben birazdan kalkıp yine koşturmaya başlıyacağım ama halim yok, yardım edenim yok, anlayanım hiç yok...

Yalnız değilsin bacım

Esinz izin alamaz mi is yerinden..
Ne kadar cevre olsada en iyisi es oluyor yinede

Ayni yaslarda benimde cocuklarim var inan ki bu oldugum kacinci grip (grip denirse) cok agir geciyor cocuklarlada zor oluyor bu kez ikiside hasta bi kere annemi cagirdim kadinda zorlandi kiyamadim basimin caresine bakmaya calisiyorum. Evi soyle bi toparla cocuklardan firsat buldukcada dinlenmeye bak o halinle ise guce kosturma

Oy canım benim inan ki aynı durumdayım bende. Çok iyi anlıyorum. Ah bir büyüseler kendi kendilerine yetseler.. Gerçekten hasta olmak bir lüks. Ama geçicek inşallah

Alerjik astım başımın belası önce ki gittiğim doktor hem hava hem de ilaç verdi maalesef etki etmedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…