- 1 Ağustos 2018
- 2.224
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.824
- 83
Senin örgün okumak icinde kalmıs olmalı canm aöf de fptografcılık var aynı diploma ayrıca yasın genc 26 okursun gayet bende hamileyim tıbbi laboratuvar okuyorum ıkımcı senem normaldede hemşireyim calsııyorım o yzden zor gelmşyor ama bebeglerine birirnin bakması lazım kresler cok pahalı cok zorlanırsınAnlatmaya lise döneminden başlayayım.. Istediğim bölümü yakın puanlarla 3 sene üst üste kaçırınca, acikogretime kaydoldum. Aof 2. Sınıfa geçtim, eşimle evlendik.
Ben biraz yavaş bi insanım. Ev işlerinden de çok anlamam. Aslında yaparım ama saatlerimi alır. Bundan dolayı da eşimden söz istedim, ilk 3 sene çocuğumuz olmasın, evlendikten sonra. Kendimize vakit ayıralım, düzenimiz otursun, dedim. Tamam dedi...
Haftasına hamile kaldım. Doğumum, sınavlara denk geldi. Doğumdan sonra da bebegimle ilgilenecek kimse yoktu. Sınavlara giremedim.
Tam "Yaşasın, kızım yürüyor artık" dedigimde 2. Gebeliğimi öğrendim. Gerçekten anne olmaya, ev hanımı olmaya hazır değildim ama nasip böyleymiş. Varlıklarına bin şükür, yokluklarini göstermesin Rabbim.
Neyse şimdi kızım 3 buçuk, oglum 1 buçuk yaşında. Ben 4 senelik özel üni burslu kazanıp okumak istiyorum. Aldığım bursla ikisini kreşe vermeyi düşünüyorum. Evde sıkılıyorlar, güzel vakit geçirirler. Daha iyi şeyler öğrenirler.
Kendi acımdan bu tempoya ayak uydurabilir miyim? Bilmiyorum. Basarili anne olmayı çok istiyorum, çocuklarımın gözünde. Çok içimde kaldı.
Istediğim bölüm değişti, şu anki bölümü okuyup, bitirip dükkan açmak istiyorum nasip olursa.
Aramızda var mı ya da tanıdığınız evlenip, anne olup, üni okuyan? Yaşım 26 bu arada.
Bende 27 yaşındayım ve üniversite 4.sınıftayım ve hamileyim. İkinci ünivim. Hiç geç kalmış değilsiniz, yaparsınız. 4 yılda biteceğine 5 yılda biter ama olur.
Okula bebeğiyle gelip, hocalara bırakıp sınava giren arkadaşlarım bile var. :)
Evet, zor ama yaparsınız.
yeter ki; azim ve inanç olsun.
Ozel okullarda bursu para olarak vermezler sadece egitim ücretini odemezsiniz. Devlet okullarini dusunun kazandiktan sonra da farkli kurumlara burs veya ogrenim kredisi icin basvuruda bulunabilirsiniz.
Fotoğrafçılık kursuna yazılıya sertifika alıpta Dükkan açabilirsin. Illa okulunu okumana gerek yok ki. Ayrıca o bölümü devlette de kazanırsın.
Burslu kazanırsanız okula para vermiyorsunuz. Ustalık için iş tecrübesi gerek bir yandan okuyup bir yandan da çalışın.Devlet uzak.. Kurs sertifikam var, dükkan açmak için ustalık belgesi lazım. O da 4 sene orgun okumakla mümkün. Özeli eve yakın olduğu için istiyorum.
Senin örgün okumak icinde kalmıs olmalı canm aöf de fptografcılık var aynı diploma ayrıca yasın genc 26 okursun gayet bende hamileyim tıbbi laboratuvar okuyorum ıkımcı senem normaldede hemşireyim calsııyorım o yzden zor gelmşyor ama bebeglerine birirnin bakması lazım kresler cok pahalı cok zorlanırsın
Burslu kazanırsanız okula para vermiyorsunuz. Ustalık için iş tecrübesi gerek bir yandan okuyup bir yandan da çalışın.
Krediye başvursaniz eğer okul bitince ödersiniz.
Ünv yi iyi araştırın o zaman. Inş kazanırsınız ve gönlünüzce olur herşeyAnlatamıyorum galiba? 4 sene fotoğrafçılık kameramanlık okuyanlar ustalık belgesi alıp dükkan açma imkanı buluyor. Ayrıca araştırdım, üniversiteler tam burslu olunca tüm masrafları karsiliyormus. Belki eskiden öyledir..
Mikrobiyoloji. Benim bölümün oldukça zor.Masaallah tebrik ederim, hangi bölüm okuyorsunuz? Zorlukları neler?
haftaya 3.ye hamile olduğunuzu öğrenirseniz bu planlar da suya düşer.
fotoğrafçılık okumak istiyormuşsunuz. %100 burslu kazansanız bile kimse bi fotoğrafçının diplomasına bakmıyor. piyasa fotoğrafçı dolu zaten.
Birkaç kişi aynı şeyi söyleyince, sinirlendim bi an. Sert çıkar gibi yazdım, kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim, Allah sizin de gönlünuze göre versin, tüm sıkıntınızı gidersinÜnv yi iyi araştırın o zaman. Inş kazanırsınız ve gönlünüzce olur herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?