2 çocukla Üni Okumak

Bende 27 yaşındayım ve üniversite 4.sınıftayım ve hamileyim. İkinci ünivim. Hiç geç kalmış değilsiniz, yaparsınız. 4 yılda biteceğine 5 yılda biter ama olur.
Okula bebeğiyle gelip, hocalara bırakıp sınava giren arkadaşlarım bile var. :)
Evet, zor ama yaparsınız.
yeter ki; azim ve inanç olsun.

Ozel okullarda bursu para olarak vermezler sadece egitim ücretini odemezsiniz. Devlet okullarini dusunun kazandiktan sonra da farkli kurumlara burs veya ogrenim kredisi icin basvuruda bulunabilirsiniz.

Evli arkadaşım var 2 çocuklu burs alıyor. Babası vefat ettiği için.

Fotoğrafçılık kursuna yazılıya sertifika alıpta Dükkan açabilirsin. Illa okulunu okumana gerek yok ki. Ayrıca o bölümü devlette de kazanırsın.

Senin örgün okumak icinde kalmıs olmalı canm aöf de fptografcılık var aynı diploma ayrıca yasın genc 26 okursun gayet bende hamileyim tıbbi laboratuvar okuyorum ıkımcı senem normaldede hemşireyim calsııyorım o yzden zor gelmşyor ama bebeglerine birirnin bakması lazım kresler cok pahalı cok zorlanırsın

Masaallah tebrik ederim, hangi bölüm okuyorsunuz? Zorlukları neler?

Bunu araştırdım, uniden uniye değişiyormuş. Ayrıca yol dahil tüm masrafları karsiliyorlarmis bazıları. Gitmek istediğimi araştıracağım, devlettekiler uzak.
Ozel okullarda bursu para olarak vermezler sadece egitim ücretini odemezsiniz. Devlet okullarini dusunun kazandiktan sonra da farkli kurumlara burs veya ogrenim kredisi icin basvuruda bulunabilirsiniz.

Fotoğrafçılık kursuna yazılıya sertifika alıpta Dükkan açabilirsin. Illa okulunu okumana gerek yok ki. Ayrıca o bölümü devlette de kazanırsın.

Devlet uzak.. Kurs sertifikam var, dükkan açmak için ustalık belgesi lazım. O da 4 sene orgun okumakla mümkün. Özeli eve yakın olduğu için istiyorum.

Devlet uzak.. Kurs sertifikam var, dükkan açmak için ustalık belgesi lazım. O da 4 sene orgun okumakla mümkün. Özeli eve yakın olduğu için istiyorum.
Burslu kazanırsanız okula para vermiyorsunuz. Ustalık için iş tecrübesi gerek bir yandan okuyup bir yandan da çalışın.

Tebrik ederim sizi de.. Evimizin karşısında kreş var, fiyatları çok uygun. Aof okuyunca ustalık belgesi alıp dükkan açamıyorum. Örgün şart

Burslu kazanırsanız okula para vermiyorsunuz. Ustalık için iş tecrübesi gerek bir yandan okuyup bir yandan da çalışın.

Anlatamıyorum galiba? 4 sene fotoğrafçılık kameramanlık okuyanlar ustalık belgesi alıp dükkan açma imkanı buluyor. Ayrıca araştırdım, üniversiteler tam burslu olunca tüm masrafları karsiliyormus. Belki eskiden öyledir..

Krediye başvursaniz eğer okul bitince ödersiniz.

Bu da mantıklı, çok teşekkür ederim.

Sizin için söylemiyorum ama herkes bir tek maddiyata takılmış.

Çocuklarla nasıl olur? Ben daha çok oradayım. Maddiyat başta zorlar ama çözüm yolu bulabilirim.

Ünv yi iyi araştırın o zaman. Inş kazanırsınız ve gönlünüzce olur herşey

Masaallah tebrik ederim, hangi bölüm okuyorsunuz? Zorlukları neler?
Mikrobiyoloji. Benim bölümün oldukça zor.
Sabah 8de dersim başlıyor, ikindi 4e kadar. Ev ve yemek işlerine hiç yetişemiyorum, hem fiziken hem kafa olarak çok yorgun geliyorum. Ne misafir kabul edebiliyoruz ne de gidebiliyoruz. Maddi manevi külfetli.
Allahtan eşim destekçi.
Hamilelikle bebekle beraber bu yıl uzayacak ama olsun. En fazla 30umda bitirmiş olurum. Sonuna kadar okumak istiyorum. :)
Sizin aile düzeniniz daha çok oturmuş, yapacağınıza inanıyorum ben. :)

Mahallenin akıllısı, hoşgeldin

Ünv yi iyi araştırın o zaman. Inş kazanırsınız ve gönlünüzce olur herşey
Birkaç kişi aynı şeyi söyleyince, sinirlendim bi an. Sert çıkar gibi yazdım, kusura bakmayın. Çok teşekkür ederim, Allah sizin de gönlünuze göre versin, tüm sıkıntınızı gidersin

Niye özellikle dükkan açmak istiyorsunuz? Eline makine alan bilmemne photography diye bir sosyal medya hesabıyla iş yapıyor. Hatta dükkandan daha fazla tutuyor çoğu. İş verirken kimse diplomanıza bakmıyor ki, önceki işlerinize bakıyorlar. Fotolar nasıl diye bakıp beğenirlerse iş veriyorlar. Çocuklara Bakacak kimseniz yoksa okul çok zorlar sizi. Bir arkadaş özelde bursu kesebilirler dediğinde başlayayım da Allah kerim dediniz. Dünyanın bin türlü hali var çocuğunuz hastalanır sınava giremezsiniz hem emeğiniz hem bursunuz gider. Olasılıkları düşünüp her biri için bir eylem planı hazırlamadan bu işe girişmeniz riskli olur. Eşimin maddiyatı yetmeyebilir dediğiniz için yazıyorum bunları. Para sıkıntınız olmasa bir macera der atılırdınız. Aöf te varsa niye düşünmüyorsunuz. Örgün eğitime denk diploma veriyorlar. Aöf mezunu olup y.lisans yapan birsürü arkadaşım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…