Emin ol kimse eski eşi için çocuklarını görmemezlik etmez ya adam bildiğin kimseyi takmayan biri yada yalan söylüyor gözünü boyuyor dul bir adamla evlenilmez mi bence evlenilir ama kendi çocuğunu görmeyen tanımayan sizi hayatın da nereye koyar oda ayrı bir soru.Bu arada bun demek istiyorum 2 çocuk . VE çocuklarını görmüyor . Eski eşi üzmek için yapıyor ve hiç çocuklarını görmemiş.
kalkışma derim.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
çocuklarını görmek isteyen adam hiç evlenmemiş, daha çocuk sorumluluğu alıp alamayacağı belli olup olmayan birine talip olana kadar çocuklarını görür.
evlenmeye kalkacağına çocuklarına 3 kuruş faydası dokunsun. kadın ne yapıyor taş mı kaynatıyor bu çocuklara ne güzel kadına suç atıp keyfine bakmak.
bence asla böyle biriyle olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?