2 çocuklu dul biri ..

narin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
119
16
98
Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?

Daha 24 yaşındasın 2 çocuğun sorumluluğunu alabilecek misin???? Ada'mla çok iyi anlaştın sevdin diyelim çokta iyi biri seni de el üstünde tutuyor diyelim. Kocanla adam akıllı Başbaşa kalamayacaksın evliliğin o ilk taze Zaman'larını yaşayamayacaksın çünkü sorumluluklarınız olacak 2 çocuk !! Bunu öyle kolay zannetme çocuktur ne olacak deme herkesin harcı değildir başka birimin çocuğuna annelik yapmak. Çok büyük bir yürek gerekir. Kaldı ki kocanın da çocuklarıyla senin aranda çok sağlam bir denge kurması gerekir çocukların eğitimi için onları uyardığında yada sesin yükseldiğinde o Adam bunu yanlış anlayabilir zordur yani denge. Kendi çocuğun olduğunda hiç birini birbirinden ayırmadan aynı Sevgi'yi ve ilgiyi gösterebilecek misin?? Çok fedakarlık lazım çookkk. Ben 24 yaşında ki bir kızın bu kadar sorumluluğu alabileceğine inanmıyorum. Bunları düşün tart. Öyle ver kararını

2 çocuk mu 3 çocuk mu?
yeri geliyor kendi çocuğu olan bayanların bile sabrı taşıyor..
bence böyle bir aksiyona gerek yok..
bekleyin.. bu bekleme sürecinde de illa evlenmem mantığında olmayın..
olursa kısmetindir, olmazsa nasibin değildir

Bu arada bun demek istiyorum 2 çocuk . VE çocuklarını görmüyor . Eski eşi üzmek için yapıyor ve hiç çocuklarını görmemiş.

Bu arada bun demek istiyorum 2 çocuk . VE çocuklarını görmüyor . Eski eşi üzmek için yapıyor ve hiç çocuklarını görmemiş.
Emin ol kimse eski eşi için çocuklarını görmemezlik etmez ya adam bildiğin kimseyi takmayan biri yada yalan söylüyor gözünü boyuyor dul bir adamla evlenilmez mi bence evlenilir ama kendi çocuğunu görmeyen tanımayan sizi hayatın da nereye koyar oda ayrı bir soru.

çocuklarını görmek isteyen adam hiç evlenmemiş, daha çocuk sorumluluğu alıp alamayacağı belli olup olmayan birine talip olana kadar çocuklarını görür.
evlenmeye kalkacağına çocuklarına 3 kuruş faydası dokunsun. kadın ne yapıyor taş mı kaynatıyor bu çocuklara ne güzel kadına suç atıp keyfine bakmak.
bence asla böyle biriyle olmaz.

tek çocuk olsa belki ama 3çocuk varsa
güvenmeyin kim bilir kadına ne yaptı
tek çocuk olunca bir kadın boşanabilir ama 3 çocuk yaş küçük kadın peşpeşe yapıp çekip gittiyse vardır bir hikmet uzak dur
aman diyim

bak hep aynı örneği veriyorum ama sana da aynı örneği vereceğim
bir yakınımıza aracı birini buldu, kadın birkaç defa görüştü telefonda görüştü 4 ay yaklaşık, kadın sürekli görüşüyoruz fikirlerimiz uyuşuyor uzak illerdeyiz zaten uzatmaya gerek yok diye çağırdı isteme oldu vs.
karşı taraf ailesi evlensinler hemen diye baskı yaptılar nişan falan takmam nikaha imza atmadan birşey takmam dedi
bi<imkinin babası sinirlenip araştırıyor nasıl insan bunlar diye
adam eşine sürekli şiddet uyguluyormuş, kadın birkaç defa onun yüzünden düşük yapmış
(aracı ve karşı taraf boşandığı eşi için geçimsiz, sürekli evde problem çıkartma derdinde, çocuğu da olmuyordu demişler)

kız gitti aracıya sordu birkaç defa dövdüğünü duydum ama kadın hep problem çıkartmış dedi(bunu niye söylemedin diye kız söylendi falan)
boşandığı eşinin ailesinin kapısına gitmiş kadın(teyzesine) adam için tabağı istediği yere koymasan dövme sebebi, ailesine karşı gelirsen dövme sebebi demiş

birde birkaç önce bdv de konu vardı
adam tek çocuğu vardı annesinde kalır almayacağım demiş
almış
kadın çocuk için çok şımarık ve sürekli annesini övmeye çalışıyor diye konu açmıştı

Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
kalkışma derim.
daha 24 yaşındasın.
3 çocuğun mesuliyetini alabilecekmisin.
sana da onlara da yazık olur.
o beyefendi de de hiç akıl yok mu acaba.
genç bekar bir hanımsın tecrübesizssin.
ne demeye 3 çocuğuyla seninle evlenme niyetine girmiş.
daha olgun kendine denk hayat tecrübesi olan ve çocuklarına ship çıkabilecek birini bulsun bence o

Hemen sucu eski esin ustune atmis. Bir cacik olmaz bu kisiden(bkz. adam demedim).

Konu sahibi
bir gun senin arkandan da her seyi diyebilir. Yol ver gitsin. Kararli davran. Pardon da aile ne diyor bu ise? "Kizim yapma etme" diyen olmadi mi ?
çocuklarını görmek isteyen adam hiç evlenmemiş, daha çocuk sorumluluğu alıp alamayacağı belli olup olmayan birine talip olana kadar çocuklarını görür.
evlenmeye kalkacağına çocuklarına 3 kuruş faydası dokunsun. kadın ne yapıyor taş mı kaynatıyor bu çocuklara ne güzel kadına suç atıp keyfine bakmak.
bence asla böyle biriyle olmaz.

İşine gücüne hayatına bak sen işin mi yok 3 çocuklu adamla evleneceksin

Back
X