adam eşine sürekli şiddet uyguluyormuş, kadın birkaç defa onun yüzünden düşük yapmış
(aracı ve karşı taraf boşandığı eşi için geçimsiz, sürekli evde problem çıkartma derdinde, çocuğu da olmuyordu demişler)
kız gitti aracıya sordu birkaç defa dövdüğünü duydum ama kadın hep problem çıkartmış dedi
asik degilsin cok gencsin ne bu acelen?Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
Ne işin var kardeşim 3 cocuklu adamla. Bayılmakla ölmeyi karıştırıyorsun.Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
Merhaba arkadaşlar nasıl anlatcam imi bilmiyorum. Ama inshallaahh beni anlarsınız. Benim daha önce kısa bir yuzuk olayım oldu . Bey efendi ile arada birsey yaşanmadı asla ellerim Kınalı 2 hafta kaldim geldim şiddet uyguluyoruz ve psikolojik sorunları vardı. .. Neyse geçip gitti. 24 yasindayim beni isteyen birileri var bey efendi evlenmis boşanmış 3 çocuğu var . 32 yaşında. .. Konuşmaları vs bana çok iyi geldi .. suan kararını bekliyorlar . Hani diyorum ben bekar sayılır , tabiki önemli olan mutluluk Çevrenizde böyle bekar kızın cocuksun diyelim dul 2 çocuklu kendisinden 6.7 yaş büyük biri ile evlendim? ?
Dul deyince ben direk eşi ölmüş sandım. 24 yaşında ki hiç evlenmemiş bayan da herhalde Allah rızası kazanmak için bu çocuklara kucak açmak istiyor diye kendinden 8 yaş büyük, 2 çocuklu bir adamla evlenmek istiyor diye düşündüm."dul" kelimesi kadın için ne kadar nahoşsa erkek için de böyle, kullanmayın bu kelimeyi artık.. çocuk konusu ise bence de gerek yok 2 mi 3 mü anlayamadım ama farketmez yaşınız daha çok küçük, yeğenimle birlikte sadece 3 gün geçirmem bana çocuk yapma fikrini sorgulattı , aceleniz yok, illa evlenmeliyim psikolojisine girmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?