2 dakikada bitirdi..:S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar yüzyüze konuşmak için bugün sözleşmiştik.. ama önemli bi işi çıktı bende tamam dedim ama öyle çok almazdım dakikanı dedim telefonda konuşuyoruz bu arada.. bitti bitti anlıyo musun bitti dedi...bende dön demiyorum sana yalvarmıyorum sadece yüzyüze bitirmek istemiştim dedim.. bana sen iyi olan hiçbişeye layık değilsin dedi..kötülere layıksın haketmiyorsun iyi olan hiçbişeyi dedi...bütün suç senin bu ilişkinin bitmesinde dedi.. herşeyi üzerime yıktı.. ben telefonda bitiyorum canım böyle istiyo sen debelen dur kendi başına dedi..nasıl üzüldüm anlatamam..şu an nasıl yandı canım..mafoldumben

destek olun kızlar çok kötü oldummafoldumben toparlanamıyorum..

çok güçsüz hissediyorum kendimi..
çok yorgun... onun bensiz mutlu olduğunu bilmek en azından kendinin böyle demesi üzüyo beni...

Seni anlıyorum hissettiklerini biliyorum ama kendini güçsüz hissettikçe inadına böyle olmadığını çabalamak için uğraş derim ... Kendini yorabildiğin kadar yor ki gece uyumak istediğinde gözlerini kapatmanla uyuyabil. Gündüz de sürekli başka şeylerle ilgilenmeye çalış bence ...

ben sadece iyi ayrılmak istemiştim.. ama noldu herşey karıştı..biraz sakin olup konuşabilseydik.. ama inatsın koç burcu değil misin inatttttt

valla bunun kocla bogayla bir ilgisi yok... benim sevgilim de koc ama boyle davrandigini gormedim... dedigim gibi sen kafayi yemis anormal bir erkekten kurtulduguna sevin.
olgunluk desen yok. istikrar desen yok. nezaket desen yok. surdurmeye deger ne var? seviyor olabilirsin, saygi duymak gerek ama aradan birkac ay gecse nasil bir hoduk oldugunu sen de farkedeceksin.
sana abla tavsiyesi, sakin ona geri donme. pisman da olsa, debelense de donme.
Allah insanin hayatindan birini cikariyorsa, daha iyi birine yer aciyor demektir, unutma.

kendine gel önce ne bu ya !
çocuk farkında senin ne kadar çaresiz olduğunu için kan ağlasada dik dur
bak ona seviyosa bile (?) nasılda sevmiyomuş gibi davranıyo
tamamen senin suçun mu ilişkinin bitmesi
ilişki bu elbette bitmesinde 2 tarafında rolü vardır
madem tek hatalı sen değilsin onunda hatalrı var
ama onun umrunda değilsen
sende toparlan sakın ona belli etme bu kadar canının yandığını !
unutma kaçan kovalanır

ben dedim ben bittiğini biliyorum dön diye yalvarmıyorum sana dedim..
ama bu düşmanlık ne.. ne diye bağırıyosun bana dedim..
bitti artık anla uğraşma boşuna dedi..bende ben dön fln demiyorum tek isteğim yüzyüze ayrılmaktı ne var bunda kızılcak güzelce söyle yaa ne var bunda bitti dediğin an düşman mı olacağız dedim..
ama çok kırıldım...

Yüzyüze ayrılınca içiniz daha çok acımıcak sizce?
Neden bunu yapıyorsunuz kendinize?
Yazık günah değil mi,hiç mi acımazsınız kendinize?

Adam dengesiz kabul,ayrılmak istemiş kabul!
Şu saatten sonra düşman olsanız ne yazar dost olsanız kaç yazar?

Aynı ortamdayız rast geliyor bazen o yüzden düşmanca ayrılmak istememiştim...
Ama o düşünmüyorsa bunu ben neden düşüneyim ki..
Zaten tanıyamıyorum 2 gün önce bebeğim aşkım kıyamam.. Şimdi git uzak dur...
2 gün içinde de hiçbişey olmadı...Anlamıyorum eşekten düşmüşe döndüm kaba tabiriyle..

bence böyle bir dengesiz birinden kurtulduğun için sevinmelisin kısa ve öz...........

1 aylığına memlekete gitti..orda kavga ettik beni arama mesaj atma kesin olarak arama dedi tatil dönüşüne kadar yaklaşık 12 gün...
bende 4 gün sonra bayramda suratımdan düşen bin parça olduğu için aradım bu sürede hiç görüşmedik 4gün.. aradığımda gayet napıyosun nasılsın iyi ol tamam mı kendine iyi bak neler yaptın konuşuruz mesajlaşırız dedi bana uzun uzun mutlu edecek mesajlar yazdı gayet sakin ve içtendi.. ben dedim hani sen beni arama sorma demiştin kızmıştın.. öyle mi demiştim hatırlamıyorum dedi...

saglikli bir insanla duzgun bir iliskin oldugu zaman anlam vermeye ve cozmeye calismaktan vazgececeksin... su an onun dengesizliklerini anlamak sana cok onemli geliyor, sanki bu sirra vakif olursan yuregine biraz su serpilecekmis gibi... ama serpilmiyor hicbir zaman. cunku tepeden tirnaga yanlis bir insan. iliski yasamak icin olgun degil, tecrubesiz, cocuk, kendini mukemmel saniyor, simarik... onun on firin ekmek yemesi lazim, ancak ondan sonra belki davranislari altinda bir anlam aramak mantikli olabilir.
sana tavsiyem, soyle yapmisti boyle yapmisti neden dusuncelerinin icinde debelenme. al kendine saygini, cek git. birak senin onu aramani, bir daha sana ulasamasin bile.

bundan sonraki hayatına yanlız devam etmek istiyormuş...
madem yalnızlığı seviyordun neden çıktın benimle..
zoruma gidiyo hiç iyi bi an yaşatmamışım gibi kötü anlarımızı öne sürmesi...
elime bişey geçmeyecek ama onun da özlemesini üzülmesini istiyorum bensiz olduğu için..
bana bu acıyı saçma sapan nedenlerle yaşattığı için... bencilce davrandığı için...
üzülür mü özler mi..

Eğer artık hiç bir şekilde aramazsan mesaj atmazsan üzülebilir

Ama durmadan arar beddua edersen,iyiki terk etmişim bile der

Üzülecek insan zaten bırakmazdı

Artık özlemediğini fark etti ki terketti

Sağlık olsun...

kızlar bu sabah bi olay oldu...
bu sabah aradı sana sen hiçbişeyin iyisini haketmiyorsun dediğim için özür dilerim dedi..
ben şok halde kaldım tamam dedim sadece..
bunu söylemek için aramıştım kolya gelsin dedi bende sağol dedim kapattı..

Son düzenleme:
evet dün sabaha kadar haberleşioduk onunda kararıyla..dün sabah tartıştık işte bana kırıcı sözler söyledi asla arama sorma dedi ondan beri aramamıştım..kendisi aradı sabah

hayatından çıkarmak istedi hemde sonra özür diliyo dediğim o laf ağır oldu diye anlamadım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…