2 dakikada bitirdi..:S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
kızlar önceki konumda sevgilimin bana güvenmediği söylemiştim.. bana güvenmiyordu bu yüzden ayrılmak istiyordu çok acı çektirdi bu yüzden bana bende onun güvenmesi için yapılabilecek herşeyi yaptım.. son 2 haftada çok çok iyiydik meleğim bebeğim vs.. bütün kelimeleri kullanıyordu yanındayken güldürmek için elinden geleni yapıodu..dün gün içinde 3 kere aradım diye arkadaşlarımlayken rahatsız ediyosun diye bağırmaya başladı.. oysa ben ders kayıt işlerinde çıkan sorunları halledip halletmediğini merak edip endişelenip aramıştım.. akşamüzeri mesajlaştık yine..gece 22 30 civarı yine güzel sözlü bi mesaj attı ama yatarken küs yatmayalım diye aradım onu o ise saçma yerlerden eski konuları açıp sen bunu yaptın sen şunu yaptın açıklama yapma sus vs. BİTTİ dedi..bende dedim yüzyüze konuşalım bitcekse öyle bitsin dedim dinlemedi.. BİTTİ yüzünü görmek istemiyorum dedi..çok fevri davranışları vardır ani tepkiler verir.. ani sinirle aynaya yumruk atıp elini kestirdi..biliyorum güven olmazsa olmaz ama biz bununla mutlu bir an yaşıyosak hemen duygusal müzik açar aklına olumsuz günleri getirir o anı mahvederdi..tuhaf bi insandı acı çekmeyi kendi kaderi gibi görüp kurtlar vadisindeki adamlar gibi kalbime gömerim gibi tarzda onları örnek alıyordu..1 ay boyunca katlandım inanın herkes çok sabırlısın çok sabrettin dedi ilk sevgili ilk aşkı bendim dedim ilk olduğu için yaşadığı acıyı en büyük aşk acısı sanıyo sabret dedim kendime ilk olduğu için tecrübesiz ..ama iyice havalanmış bana ben sana karışırım sen karışamazsın demeye başladı.. bütün arkadaşlarım geri döncek sana diyo fevri davranmış arama sorma dedi kimse ona bu kadar tahammül edemez dedi insan 5 ay yanında taşıdığı eşyasını bile kaybolduğunda yokluğu hisseder bide sen sevgilisi aşkısın seni çok arıcak falan dediler bilmiyorum.. içim ne acıyo ne kanıyo ne de mutluyum anılar biraz üzüyo birde aniden bitmesi kabullenemiyorum...nolur destek olun bana:çok üzgünüm:

bizimde güven sorunumuz vardı
vede inan bitmesi hayırlı olmuş çünkü güven olmadan olmuyo
bi daha barışmak istesede barışma bence
çünkü bunlar hep tekrarlanıcak ve yine aynı acı
hep acı çekmektense bir kere acı çek hiç değilse bi amacın olsun bu acıyı çekerken oda unutmak !

bıtmesı cok ıı olmmus..hatta sukredın,anlattıklarınız kosullarda ılerıye dönuk hayale kapılmadınız ınsaallah..cunku boyle bır adamla yasamak ımkansız gıbı bır sey..ha yasanır da sende sen kalır mı bılmem...yalnız sunu hıssettım konusmandan..o fevrı bırıymıs anı kararlar verırmıs..anı karar veren kısıler hemen ardna da pısman olurlar ve dönuş yolu ararlar..sımdı o sana gelse yalvarsa yakarsa sen kabul eder ve kaldınızgınız yerden devam edeckmıssın gıbı sankı...o sebeple tesellıden cok oturup ılerıyı gerıyı adam akıllı dusunmen gerek ınancındayım..kolay gelsın

Ayrıldıktan sonra senin değerini anlasa ne anlamasa ne.
Pişman olsa ne olmasa ne.
Hiç ikinci kez başlayan bir ilişkide sorunlu tarafın düzeldiğini gördün mü?
İkinci kez başlayana kadar düzelmiş numarası yaparlar anca.
Bırakıp gitmiş de madem, sevmiyormuş işte ötesi var mı.

üzüldüm canım ya Allah sabır versin bence artık ne ara ne sor unutmaya çalış demesi kolay ama bende senin yaşadıklarını yaşadım ve ne durumda olduğunu çok iyi anlıyorum kendisini bulunmaz hint kumaşı mı sanıyor nedir gerçi erkeklerin hepsi öyle çok ilgi sevgi görünce hemen şımarıyorlar ve onlarsız yapamayacağımızı düşünüyorlar.erkek arkadaşın zaten aniden parlayan sinirli bir insanın tekiymiş ileride daha çok yara almadan kurtul derim.bu devirde çok seven her zaman üzülüyor kimseye haddinden çok fazla değer vermeyeceksin yeteri kadar değil ederi kadar vereceksin ben bunu çok iyi anladım.bu dönemi atlatmak içinde yalnız kalma arklarınla gez dolaş onu hayatına hiç girmemiş farzet yok say onunla ilgili her anını yok etmeye çalış değilse hep üzülürsün canım...

Umarım bu dönemi kolaylıkla atlatabilirsin.
Bence kalbini sadece çok kısa bir süreliğine bir kenara bırak.
Düşün ben böyle bir insanla hayatım boyunca yapabilir miydim eğer sevdiğim insan olmasaydı bu kişi? Sana bir arkadaşın bu ilişkiyi anlatsaydı ona nasıl yapdımcı olurdun bunları düşün.
Sonra bu içindeki sevginin kolay bir şekilde bitmeyeceğini kabullen ama hayatını etkilemesine izin verme

geçmişine bu kadar takıntılı bi insan görmedim cidden görmedim...
sevgilimin verdiği tepki aldatmada bile verilmez ya..
ben onu aldatmadım sevgimden aşkımdan bi an şüphe etmedim ona karşı..
bugün konuşmak için yer belirledik ben yüzyüze ayrılmak istiyorum..
halimi hatrımı sordu bende sordum nasılsın dedim mutlu musun iyi hissediyo musun o da dedi şu an mutsuzum ama mutlu olacağım ileride elbet dedi..
başka birini bulurum belki dedi... sonuçta artık özgür bi insanım bakarım ederim bugün seni arkadaş gibi görüyorum gibi çocukca laflar ediyo..
bende dedim ne bu dedim dün sevgilim bugün arkadaşım yarın kardeşin olarak mı göreceksin saçmalama dedim.. tamam istemiyo olabilirsin ama çocukça arkadaşımsın arkadaşımsın deme dedim..

eski sevgilim akrabam...onun kuzeninin sünneti vardı benimde gitmemem mümkün değildi çok göze batardı...
bende gittim ertesi gün çocuk gezdirmeye gitti 15 civarı genç kuzenim ısrar etti tamam dedim dönüp gelcektik arabalarla söylemeyeyim dedim zaten sünnetten dolayı çok gergindi en ufak şeyden patlıyordu. trip atıp üzülüyodu hemde..neyse çocuk gezdirirken diğer araba piknik alanına gitti bizim arabada girdi bizim haberimiz yoktu öndeki arabanın ani kararıyla ama içlerinde eski sevgilim yoktu daha sonradan çağırmışlar o geldi ben bişey uydurup kalktım ama eski sevgilimin kuzeni olmaz piknik alanı tenha biz bırakırız çıkışa dedi piknik alanını bilen biriydi bizde mecburen tamam dedik ama yolda tek kelime etmedim onunla kız kardeşiyle havadan sudan konuştuk sonra geride kalan gençlerde kuzenim vardı gitmiş annesine ablam onla çıkıyo vs.. halam köpürdü dinlemiyo normalde şeker gibi kadın bana resmen eziyet etti halamda eski sevgilimn yengesi şakacıdır normalde eski sevgilimi aradım şaka yapma sakın böyle muhabbet olursa konu büyüyo başka yerlere doğru gitmeye başladı dikkat et fln dicektim müsait değilim konuşamam dedi ama yarın işimiz var kuzenle 5 dk sizin okulun oraya geliriz anlatırsın dedi tamam dedim ertesi gün sevgilime söylücem 6 yaşındaki erkek kuzenimin yer olmadığı için benimle uyuduğunu söylediğimde köpürdü dövcekti nerdeyse ben nasıl söylerdim durumu kendim halletmeye çalıştım ama yolda yakaladı giderken durumu anlattım ama konuşmaya gitmedim sonra eve gittim...zaten olayda büyüdü diğer tarafta da...

Son düzenleme:
Daha önce böyle bir konun vardı sanırım değil mi? Anladığım kadarıyla oldukça kıskanç birisi sevgilin.. Çok haksız diyemiyorum açıkçası ben de benden habersiz böyle bir durum olsa çok kızardım ama o olay kapanmış sonuçta bir anda böyle çıkışları hiç hoş değil.

yaptığım hoş değildi evet bende kızardım.. başka bi alternatifim yoktu işte..
hattımı değiştirdim o hattımda 10 kişi anca ekli düşünün diğer hattı taktı baktı arada bakıyordu..bide ben ondan gizli evde açsam ona mesaj gidiyodu açtı diye açmadım da.. bütün şifrelerimi biliyo ya zaten çok seviyorsun biliyorum diyodu.. yaptığı şey havalanma.. bana diyoki ben mesajlarına bakarım ama sen benimkilere bakamzsın bana soru soramazsın sorgulayamazsın.. yaptığı şey şımarıklık bence...sıkılmışmış işleri ters gidiyo suçu hop bana sen sinir ettin.. sen sıktın...sıkıldım...vs vs...

az önce kız arkadaşıma facebooktan yazmış smyl'iyi sakinleştirmişsin bugün sağol destek ol ona teselli et onu falan...

canım senin öz verilerin için üzüldüm ama ister istemez ilerisi varmıydı bu ilişkinin diye düşünüyorum.dün dünde kaldı gelecekde daha gelmedi sabır kuvvetini dağıtıp bu günü kaybetmenin akla sığan bir yanı var mı .yapacak bir şeyimiz olmayan olaylarda geçmişe ah vah demenin yıpranmakdan ve yıpratmakdan başka verdiği bir şey yok .zaman herşeyin ilacıdır.sende geçmişi düşünüp elem çekme inşaallah kıymetini bilen yanar döner birisi olmayan çok değerli bir insanla karşılaşırsın.fevrilik başka köprüleri pervasızca yakak başka.duygusallığını bir kenara bırak mantığınla karar ver

ben hayatımda bu kadar karamsar insan görmedim..
herkes kötü anları unutup geleceğe bakar ama tam tersi mutlu anımıza kendi kendine çomak sokuyodu..
dinleyip efkarlandıüı şarkıyı açar zorla efkarlanırdı bi kere kızdım nasıl insansın sen mutlu olmayı bilsene hayatın keyfini çıkarmayı..
ama mantık şu ilk olduğum için benden önceki hayatı aynen devam etcek sanıyo bensizken.. hiç yaşanmamış gibi olacak sanıyo.. kendi ağzıyla dedi bunu...

Son düzenleme:
6 yasindaki kuzeninin seninle uyumasina kopuren insan icin sakin bahaneler uretme... hastalikli bir kafa yapisi var. ileride ben evde yokken kapiyi kime actin diye seni tekme tokat dovmeyecegini nereden biliyorsun? hicbirsey iyiye gitmez zamanla, gidebilecegi tek yer asagisidir. degisecegini, duzelecegini dusunerek vakit kaybetme. sen yoluna gittiginde oyle pisman olacak ki... ama dedigim gibi sakin kafanda onun icin bahaneler uretme, degismistir deme. sevgilin vahim bir paranoyak ve obsesif derecede kiskanc. bence ondan sen ayrilmak zorunda kalmadan kurtulduguna sevin, sana buyuk bir iyilik etmis.

zaten çok takıntılı nasıl senaryolar üretir bi bilseniz... benden önce yana yakıla sevgili aramış ailesi bile bul bitane diye ısrar eder hale gelmiş..şimdi ise sen bittin başkasını bulurum diyo...dua ediyorum Allahım bulamasın kalsın öyle tek başına... benim hatalarım var kabul ediyorum ama yapılmaz bu kadar işkence 35 gün memleketinde kan kusturdu bana resmen.. otobüse bindiği an senden ayrılcam sevmiyorum vs. ailesine oradaki arkadaşlarına güvendi bakalım 1 hafta sonra yine özledim vs. burada da 2 hafta çok iyiydik ben memleketimde alıp geldim kararımı diyo...o zaman niye 2 hafta çok iyiyydin bana neden ayrılık lafını açmıcaz dedin.. Benim duygularımla oynadın bide dalga geçer gibi halin var yaa Allahım büyük yaptığını çekersin... sevenin ahhı tutarmış...

Bu söylediğine inanırım
Biliyorum tamamen bencillik ama ...
Bir ayrılığın olduğu zamandan çok daha öncesinde almıştır erkek kararı(istisnalar tabiki vardır)
Kendisini tamamen hazırlayana kadar beklemiştir.
Sana bir şey belli etmeden, her şey güzelmiş gibi
Kendini hazırladığında ise sana söylemiştir ...

çok güçsüz hissediyorum kendimi..
çok yorgun... onun bensiz mutlu olduğunu bilmek en azından kendinin böyle demesi üzüyo beni...

eski sevgilinde akrabanmış galiba. bence çok tehlikeli şeyler bunlar. yazdıklarından pek bi şey anlamadım şöyle kötü şöyle kötü diyorsun sonrada beni terk etti felan diye üzülüyorsun. bence ne istediğine karar ver.

takıntılı dengesiz belki biraz sorunlu... ama onu seviyorum:gitme:..

Sevgilinin verdiği tepkilerin nedeni seni sevmemesinden kaynaklanıyor.
Bir şekilde bunu bahane edip uzaklaşmaya çalışmış işte. Yoksa seven insan 2 dakikada bitti der mi hiç?
Mümkün değil... Bunlar sadece bahane. Sen yoluna bak, hayır gelmez bundan. Dönse ne olacak ayrıca...
Boşlukta falan hissettiğinde belki yaklaşır yeniden ve öyle bir durumda sonuç yine aynı olur. Yine bırakır seni. Güçlü ol, başın dik olsun... Sana erkek mi yok... Karşılıklı olmalı her şey. Tek tarflı yürütemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…