2 dakikada bitirdi..:S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım hiçbişey sormadım..
zaten çok şaşkındım...
donakaldım hiç ama hiç cevap bile veremedim hiçbişey yapamadım...

kızlar bugün karşılaştık bakıştık bi ara saçım rüzgardan önüme geldi onu çekti.. amacı ne ne yapmaya çalışıyor.. yaa bi tuhaf yaa

Ne kötü olmuştur kimbilir o ufacık dokunuş ... Yapabiliyorsan yüz verme soğuk ol konuşma ..

saçım bahanesiyle yüzüme dokundu yüzü duyguluydu.. bende kötü oldum o da...bi inat uğruna yapılır mı bu.. iki gönül boşuna üzülüyo..sırf o öfkesinden..

O sinir çok kötü bir şey ... Seni de kendini de üzdüğünü bile bile hem de ...

resmen şımarıklık yaptığı :) üstüne gittikçe geri çekiyor kendini vurdumduymaz ol, arama sorma bak nasıl tıpış tıpış dönüyor :) zaten dank etmiş gibi.. aslına bakarsan tek erkeklerde yok bu olay ben de gayet kendimden emin ayrılık msjları atıp canını acıtabiliyorum, sevmedim sevmiyorum gibi cocukca sözler sarfedebiliyorum üstüme geldikçe kalbini kırıyorum sonra 2 saat bile ara verse aramaya sormaya hemen dönüyorum lafımdan (genelde özür dilemekle başlıyorum) :) bu ne perhiz bu ne lahana turşusu işte.. dengesizlik var hamurumuzda (sözüm meclisten dışarııı) :)))

erkekler bizim için sizi anlamak mümkün değil.derler ama onları anlamak daha imkansız kendilerini anlatmaya bile çabalamıyorlar.biz onları çözmek için gayret ediyoruz.çünkü
kadınlar emekcidir hazırcı değil:teselli:

arkadaşlar biz barışır gibi olduk hatta çok güzel 4 gün geçirdik ama bugün sinirle yine bitirdi...hemde barışmayı kendi istemişti... bu sefer kesin bitti... ben üzgünüm çok üzüldüm çünkü dönmeyi istediğinde umutlanmıştım.. bu aralar sinirliydim biraz trip attım diye yapamıyorum deyip bitirdi yine.. çekemiyor zoruna gitti beni alttan almak biraz anlayış istemiştim şu günlerde ona da demiştim .. bu sefer itekledi hatta beni..bana sert temaslarda bulundu...bağırdı çağırdı çok zoruma gitti.. sadece sevgimi vermiştim ben..

Neden kabul ettin dönmek isteyince
O seni kaybetmeyi göze alabiliyor
Sen de emin ol kendinden
Dik dur lütfen

karşıma geçip ağladı dizlerime kapandı.. beni çok kırdı ondan önce sonra dizlerime kapandı ağladı... inanmıyorum artık hiçbişeye.. onun yaptığı hata yüzünden arkadaşlarımla arama mesafe girdi o yanımda olacaktı.. söz vermişti.. nasıl affettin sözlerinizi duyar gibiyim.. o anki halini silemiyorum aklımdan ama oscarlık oyun sergilemiş... tebrik ederim onu... çok kızgınım ona ve çok kırgınım... Allahım büyük dediği lafları yaşayacektır elbet...

Sakın sakın sakın
Tekrar aynı hatayı yapıp kabul etme
Dövcem bak en sonunda seni :)

yok aynı hatayı yapmaktan değil...
istediğim şey yokluğumla acı çekmesi...beni çook özlerken benim hayatımı yaşamam...
eşekten düşmüşe dönsün istiyorum bensiz...
bir nevi onunda canı yansın istiyorum..

kızlar dün onda olan eşyalarımı getirdi sevgilim..
aldım ayrılık anı o kadar acıydı ki..
benim içinde çok acı dedi..
baktık birbirmize.. çok kötü olduk o da kötüydü..
aldım eşylarımı ayrıldık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…