2. El kıyafet almak

Birde parfüm alıyor musunuz? Orijinalliginden emin olabiliyorlar musunuz?
Ben alıyorum zaten yılalrıdr sadece Zara'nın parfumlerini kullanırım onlarda malum fiyatları uctu 2li kombine kutuyu 100 er milim.80 TL'ye alırdım suan sadece 30 mlmi 160 TL. Dolaptan almaya başladım gayet güzel geliyor ama almadan ne zaman aldıgını falan soruyorum

Yaz başı pazardan 2. el yazlık bir pantolon aldım . Olmazsa verecek insan çok dedim.

ayağımdan çıkarmadım yaz boyu sanki başka pantolonum yokmuş gibi.

Terzi dikse bu kadar üzerime oturmaz sanki.

Kendi giymediklerimi ya 2. el olarak satıyorum ya da çocukluk arkadaşıma gönderiyorum o da bana verir.

2. elde sadece ayakkabı konusunda hassasım hiç almadım.

ayakkabı benim için çok önemli giymeden , görmeden almak istemiyorum.

kıyafetin enerjisi falan olmaz.

Yıka pakla iyi günlerde giyin.

İyi de enerji olaylarına girersek,kimse eski evde oturmamalı,ikinci el araca binmemeli gibi sonuçlar da çıkıyor ortaya.
Alınabilir pekala, neden alınmasın.
İyi durumda olan bebek arabası vb büyük parçaları sattım cevremde kullanabilecek biri yoktu. Yerine oğluma/kızıma baska eksiklerini aldım. 2.el uygun fiyata bulsaydım sattığım uygulamadan pekala alabilirdim ama iyi durumda olanlar fiyat olarak sıfıra yakındı diye almadim. İtmeli bisiklet aldım mesela sattığım bebek arabasının yerine(oglum yürumeye başladıktan sonra oturmadı asla bebek arabasına) letgodan alacaktım bir iki soru sordum teslimatla ilgili,iyi durumda görünüyordu,alacaktım adam satmaktan vazgeçti,bende haşim işcan geçidine gidip aynı fiyata sıfırını aldım.
Bizde 2.el kültürü tam oturmamış bence. Iyi durumda olan şeyleri kendi aldıkları sıfır fiyatına satmaya çalışıyor çoğu insan(fiyatlar sürekli artıyor malum) bu sebeple almıyorum acıkçası ama dediğim gibi iyi durumda ve uygun fiyatlı olduğunu düşünseydim alırdım.
Sizde sorun etmeyin bence
Ha gelen tepkiler hoşunuza gitmiyorsa söylemeyin oradan aldığınızı.

ben de uygulamalardan hep alışveriş yaparım.mağaza fiyatlarının çok altına etiketli ürünler var.hatta çocuğun tüm okul kıyafetlerini oradan aldım.en son da kendime bot aldım etiketli ama şu an mağazadaki fiyatın yarısını ödedim.alan memnun saten memnun.keşke eski yıllarda da olsaydı bu uygulama.2. el takı oyuncak kitap da aldım.kıyafet ayakkabı çanta vs almadım.ama ihtiyacım olsa çekinmeden alırdım.kendim satıyorum 2. el orada.alanlar o kadar mutlu ki.
Çok normal çünkü neden yapmayasın? 🤗Ben mesela bebeğim olsa özellikle, heves ettiğim birkaç şey dışında her şeyini sıfır almam. Çok çabuk büyüyen, mecbur kısacık kullanım ömrü olan kıyafetlere bir ton para dökülmesi saçma. Kullandığım kıyafetleri de kullanılması için tekrar veririm. Avrupa’da çok yaygın bu dediğim gibi grupları var çok aktif. Bebekler çocuklar bilmem kaçıncı el giyiyor.

Kendime de birçok ürün aldım. Çantadan parfüme kadar. Beğenirsem ve gözüme çarparsa yine alırım. Benim kıyafetlerimden kardeşimin eşine de verdim. Bana büyük gelenleri ben ona veriyorum, ona küçük gelenleri o bana veriyor. Ben zayıfım o tombiş😂 Muhtemelen çocuklarımız olursa birbirlerinin kıyafetlerini giyerek büyüyecekler. Çok normal, hiç gurur yapılacak bir durum değil.

Back
X