2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Konumuza yorum olarak da artık dolap uygulamasından almıyorum diyin.Gercekten öyle çok pahalıya geliyor.Bu şekilde cvp verebilirsiniz bir daha kıyas yapacağını düşünmüyorum.

Bazı markanın ürünleri beğenilince millet stok yapıp pahalıya satıyor, bir de dolapta kimsenin herhangi bir kıyafeti üc seferden fazla giydiğini görmedim nedense

Mesela pentinin bir büstiyeri vardı bu sene ürün satışa çıktığı gibi toplayıp 400 liradan falan satıyorlar ama normalde 200 lira.

Ülkede herkes herkesi kazıklama peşinde

Bizim burda da cuma ve Pazar günü yagdi kimin nişanı ,düğünü vardı acaba

Ben severim ikinci el. Tüketici çılgınlığının yaşandığı bu devirde sürdürülebilirlik önemli.
Ben de daha çok letgo kullanıyorum. Bebek arabası, hamile pantalonu, akıllı saat,bisiklet kaskı, laptop vs. Aldık hep.

Makineye ekliyordum zaten sirke. Farketmeden yapıyormuşum demek ki enerji temizliğini

Bedende olmayan kıyafetleride arkadşıma verip kadın sığınma evine gidiyor hayır işleniyor en azından ne kıyafetler verdim öyle.
Aaaa çok mantıklı. 2 bavul gıcır gıcır elbisem var. Annem kızın olursa o giyer diye verdirmedi kimseye. Ama sanmıyorum. Kızım olursa modası geçmiş şeyleri giyinsin.

Eşya eşyadır.
Temiz olduğu sürece bir başka insanın kullanmış olması sorun değil benim için.
Ev, araba alırken ikinci el sorun değilse diğer şeylerde sorun değil benim için.
Ben o uygulamayı kullanıyorum.
Artık kullanmadığım ve hala kullanılabilecek temizlikte olan şeyleri etrafımda verebilecek olduğum varsa veriyorum yoksa da uygulama ile satıyorum.
İhtiyacı olana verince sorun olmuyor da parayla satın alınca neden sorun oluyor ki?
Yıkandığında kiri pası gidecek bir bez parçasını metalaştırıp buna farklı bakanları da çok anlayamıyorum ben.
Bana da alternatifi olduğu halde bazı şartlarda illa yeni olsun diye diretmek tüketim çılgınlığı olarak deliyor.
Bence arkadaşınız kötü niyetle belirtmemiştir ama biraz siz bu konuda içten içe rahatsızsınız gibi geliyor.

Aldığınız şeylerden memnunsanız takmayın.

Böyle seyleri hangi akla hizmet yapıyorlar bilmiyorm.
400 tl olan bebeği 750 tl ye satıyor kutulu 0 diye.
E 400 tl trendyolda flaan indirimde suan.
AMa ben 750 ye aldım diyor:)

Ay ordan bakarsak cıplak oturmamız lazım zaten:)

Aaaa çok mantıklı. 2 bavul gıcır gıcır elbisem var. Annem kızın olursa o giyer diye verdirmedi kimseye. Ama sanmıyorum. Kızım olursa modası geçmiş şeyleri giyinsin.
Moda döner dolaşır geri gelir. Lisede bir arkadaşımın annesi saklamıştı kıyafetlerini, bayılırdık giydiklerine. Annemin fotoğraflarında gençliğinde giydiklerini görüp deliriyorum bunları niye saklamadın diye. Deri etekler, kürklü mantolar, ipek gömlekler

İkinci el sitesinden iyi para kazandım. Bence mikemmel bi uygulama

Kesinlikle bazı şeyler çok daha yüksek örneğin geçende nevresim satıyordu bi yer lcw istediğim model mağazanın sitesinde kalmamış oradan baktım hatta yazdım şaka mısınınz kendi sitesinde veya trendyolda üstelik kargo ücretsiz daha uygun bu neyin kafası diye

Neydi adresi benim de perde ihtiyacım var

2. El alıyorum satıyorum.
Şimdi LCW koton da 23 nisan için 100 lira olan eteği 1 kez giyimis 20 liraya koymuşlar gidip neden 100 liraya alayım. Alt tarafı 3-4 dk lik bir gosteride giyilecek. Alırken kimseye sormak link atmak zorunda değilsiniz beğendiniz mi al gitsin

Hayır oluyor en azından yetiştirme yurtlarından çıkan genç kızlarımızada gidiyor erkek kıyafetide veriyorum eşimin giymedikleri oluyor.
Artık eskşye dönüş var kıyafetlerde .

Esya aliyorum bence iyi birsey. Ama kıyafet almiyorum. Ozellikle şu uyuz hastaligı konularini okudukn sonra

İspark yanından üst geçidin altından gidiliyor önceden imam hatipin önünden gidiş vardı oradaki kapı kapandı daha ileriden giriş varda yol uzar o zamanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…