- 18 Eylül 2007
- 2.061
- 2.184
- 658
- Konu Sahibi portakalkeki
-
Bazı markanın ürünleri beğenilince millet stok yapıp pahalıya satıyor, bir de dolapta kimsenin herhangi bir kıyafeti üc seferden fazla giydiğini görmedim nedenseya cidden bi tek benim mi “iyi” anlayisim cok farkli acaba? mesela ben bir cizme begenmistim magazada 2000 tlydi ve numaram yoktu. dolaba baktim benim istedigim cizmenin aynisini 2100 tlye yuklemisler, ve iki kez giyildi yazmis. yani iki kez giyilen seye magazadan fazla para vermek de hic icime sinmedi almadim sonucta iki kez giyildigini nereden bilecegim.
onun disinda atiyorum 3 sezon eski zara trikoyu koymus 50 liraya ama onun trikoluk hali kalmamis belli giyilmekten bir hal olmus. buna 50 lira verecegine gider kotondan alir alacak olan. gercekten bu dolapta da mining mi yapmak gerekiyor ben mi hicbir sey bulamiyorumcok iyi olsaydi herhalde bu kadar ucuza koymazdi diye dusunuyorum hep.
Bizim burda da cuma ve Pazar günü yagdi kimin nişanı ,düğünü vardı acabaDün oldu nişanım hiç sorma yaa anamın dediği çıktı gece başladı kar durmadı yağdı sürekli. Kuaföre giderken, çıkarken, çekime giderken, gelirken, salona giderken, salondan çıkarken hep kar yağdı. Çoğu kişi de gelmedi. Evde dünden beri şanssızlığımız konuşuluyor ben de sinirden gülüyorum artık ve inancım ne yazıkki o yönde. Bugün yağmadı her nedense isteme ve nişanın olduğu cuma-cumartesi yağdı
aynen sirkeli suyla yıkanacak silenecek kıyafetler ve diğer eşyalar
dayım maden teknik arama da müdür taştan iyi anlar değerli taşlar ve enerjilerini bilir bana o demişti taşları akan suda yıka veya suda beklet diye ,biz kendimiz kullanırkende biriken enerjiyi boşaltmak temizlemek gerekirmiş bu şekilde önermişti
bazı taşlarıda toprağa gömüp 1 gün bekletmek gerekiyordu ayrıntıları vardı taşına göre ...enerji temizliği diyerek araştırabilirsiniz yani kendi kullandığınız taşlarıda arada bu yöntemle enerji arındırma yapmak gerekiyor
Aaaa çok mantıklı. 2 bavul gıcır gıcır elbisem var. Annem kızın olursa o giyer diye verdirmedi kimseye. Ama sanmıyorum. Kızım olursa modası geçmiş şeyleri giyinsin.Bedende olmayan kıyafetleride arkadşıma verip kadın sığınma evine gidiyor hayır işleniyor en azından ne kıyafetler verdim öyle.
Böyle seyleri hangi akla hizmet yapıyorlar bilmiyorm.Aynen ben de aynı sekilde düşünüyorum, hayrına vermek benim benimsedigim ve içinde büyüdüğüm bir düşünce şekli.
Şimdi size örnekliyim abla bide başka merak edenler için güncel bir ürün atıyorum.
Eki Görüntüle 3029607
Bu indirimde olup sadece XL bedeni kalan mangonun sitesinden bir palto
Eki Görüntüle 3029608
Buda dolaptan satılan aynı ürün.
Ay ordan bakarsak cıplak oturmamız lazım zaten:)evet eşyalar kullanan kişilerin enerjilerini yüklenirler fakat;
o enerji vitrinde bakıp geçenlerinde enerjisiyle yüklenir,
almak için deneyip parası olamadığı için alamayıp gözü kalanlarında enerjisiyle yüklenir ,
hatta kıyafeti bile alıp etiketiyle 3-5 gün giyip değişim iadeye getirenler var mağazada onlarında enerjisiyle yüklenir ve bilmeden alır mis gibi giyersiniz enerjik enerjik :)
o sebeple ayy ikinci el kullanmam enerjisi sinmiştir onun diyenlere önerim var enerji temizliği yapmayı öğrenebilirsiniz en azından aldığınız sıfır ürünlerin bile ne derece sıfır olduğunu bilmediğinizden hiç değilse onlara da uygulayabilirsiniz ve haberiniz olsun sıfır aldığınız çamaşır makinaları bile fabrikasında daha mağazalara gelmeden çalıştırılır kullanılır bakılır falan.... düşünün her şeyi siz almadan önce birileri ellemiş bakmış dokunmuş kullanmış olabilir aldığınız beyaz eşyayı bile sizden önce biri almış kullanmış ve bir sebepten iade etmiş olabilir
ilk benim olmalıyı ilki ben olmalıyım diye eşyada bekaret aramıyorum ben, eşyalara saydığım sebeplerle çok anlam yüklemem, ha bazı şeyler vardır assslaaa satmam anıdır onlar ayrı , ama çocuğumun bazı oyuncakları bazı eşyalar bazı kıyafetler ihtiyaç sahibine verilemeyecek şekilde olabiliyor mesela ihtiyaç sahibi akülü arabayı ne yapsın ipek gömleği ne yapsın ihtiyacını görmez e bizde kullanmıyoruz haliyle satıyorum ve bu şekilde ikinci el üründe alıyorum ...
hatta daha etiketi üstünde fakat yarı fiyatına ürünler var örneğin hediye gelmiş değişimi yokmuş beğenmemiş veya üstüne olmamış satıyor e bende beğenmişim niye almayayım ki gidip 2 katı para verip almak akıl karı olmaz bu durumda daha uygunu ve temizi varken, önemli olan işe yaraması
önyargıları yıkalım arkadaşlar önyargı iyi birşey değil...
Moda döner dolaşır geri gelir. Lisede bir arkadaşımın annesi saklamıştı kıyafetlerini, bayılırdık giydiklerine. Annemin fotoğraflarında gençliğinde giydiklerini görüp deliriyorum bunları niye saklamadın diye. Deri etekler, kürklü mantolar, ipek gömleklerAaaa çok mantıklı. 2 bavul gıcır gıcır elbisem var. Annem kızın olursa o giyer diye verdirmedi kimseye. Ama sanmıyorum. Kızım olursa modası geçmiş şeyleri giyinsin.
Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
Kesinlikle bazı şeyler çok daha yüksek örneğin geçende nevresim satıyordu bi yer lcw istediğim model mağazanın sitesinde kalmamış oradan baktım hatta yazdım şaka mısınınz kendi sitesinde veya trendyolda üstelik kargo ücretsiz daha uygun bu neyin kafası diyeya cidden bi tek benim mi “iyi” anlayisim cok farkli acaba? mesela ben bir cizme begenmistim magazada 2000 tlydi ve numaram yoktu. dolaba baktim benim istedigim cizmenin aynisini 2100 tlye yuklemisler, ve iki kez giyildi yazmis. yani iki kez giyilen seye magazadan fazla para vermek de hic icime sinmedi almadim sonucta iki kez giyildigini nereden bilecegim.
onun disinda atiyorum 3 sezon eski zara trikoyu koymus 50 liraya ama onun trikoluk hali kalmamis belli giyilmekten bir hal olmus. buna 50 lira verecegine gider kotondan alir alacak olan. gercekten bu dolapta da mining mi yapmak gerekiyor ben mi hicbir sey bulamiyorumcok iyi olsaydi herhalde bu kadar ucuza koymazdi diye dusunuyorum hep.
Neydi adresi benim de perde ihtiyacım varBen internetten salonuma tul perde diktirmistim mune:)
Cok guzel cok muntazamdi fakat verdigim olcuden 2cm kisaydi,ozur dileyerek iade etmemi istediler,dogru olcuyle yapacaklardi,ben iade ettim fakat ayni urunu baska saticidan diktirdim,mukemmel oldu
Simdi gerekse yine onlardan diktiririm,disarida 3 misli fiyatlar vallahi..
Ozelden yazayim,burada yazmak reklama giriyor sanirim.Tanimam etmem,ilk defa diktirdim memnun kaldim,daire alirsam orada yaptiracagim yine.Neydi adresi benim de perde ihtiyacım var
Hayır oluyor en azından yetiştirme yurtlarından çıkan genç kızlarımızada gidiyor erkek kıyafetide veriyorum eşimin giymedikleri oluyor.Aaaa çok mantıklı. 2 bavul gıcır gıcır elbisem var. Annem kızın olursa o giyer diye verdirmedi kimseye. Ama sanmıyorum. Kızım olursa modası geçmiş şeyleri giyinsin.
Şanssız birinin vardır kendimden biliyorumBizim burda da cuma ve Pazar günü yagdi kimin nişanı ,düğünü vardı acaba
Hala var onlardan çok iyi aramak lazım tezgahta ,network ceket bile bulmuştum2015 2016 yıllarında parça 1 liraya ne kıyafetler almıştım ah ahhh o günleri hatırladım bershka lar zaralar mudolar
İspark yanından üst geçidin altından gidiliyor önceden imam hatipin önünden gidiş vardı oradaki kapı kapandı daha ileriden giriş varda yol uzar o zamanda.Kartal tarafindan gelince metrodan iniste 8-10 dk idi sanirim,ben de pandemi olmasa planlamistim ama oyle kaldi..
Ya bazi insanlar da cok garip ama.Dolap filan yoktu kizim kucukken.Cok guzel ve az giyilmis kiyafetleri vardi.Hep gonderdim verilecek insanlari bilen kisilere hurclarla.
Bir akrabamin komsusu vardi,evleri kat kat,arabalari keza.
Beni gorunce yapisti,senin kizinin kiyafetlerini bana ver benim kiza olur,ne yapiyorsun onlari vs.Dedim abla senin kizin iri,sanmiyorum olacagini,ben onlari dagitan birine gonderiyorum,veriyorlar.
Yok benim kiza ver olur onlar sen bana ver.
Tamam satilik olur,dolap vs isteyen alsin da varlik icindeyken israrla istemek.
Dolap gibi uygulamalari cok faydali buluyorum,eskisi gibi yirtilinca yamayarak kim giyiyor,esyalar dogmadan ölüyor,el degistirerek yasamasi cok mantikli bana gore..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?