2. Ele bakış açınız nedir samimi olarak

Evet öyle mi görüyor diye düşündüm özellikle aynı ürüne sen de dolaptan bak dediği için , ama çoğu da siz alınganlık yapmışsınız diyor bilemedim valla belki de benim niyetim kötüdür

yok bence değil.size sen de dolaptan bak deme hakkı yok.ister ordan alırsınız ister mağazadan.bunu devamlı söylemesinde art niyet var

yok aksine düşünüyor bence Yani biz arkadaş arasında dolap, gardropstan da link atıyoruz bershka zaradanda hangisi uygun olursa. Bence alınganlık yapmışsın takılma

Halaa eski yerinde mi

Eski yerinde mi yine ? En son bi taşınmıştı tasindiktan sonra da aynı zevki vermemişti bana..eski yerine geri gelecek diyorlardı o zaman..benim için de gezin
Şöyle söyleyim çok eski yeri hasanpaşa tarafındaydı sonra yeni yerine geçti,üstü açıktı sonra göztepe metrosunun oraya geldi uzuzn bir süre kaldı.Sonra tekrar değişti kapalı pazar oldu açık olan yerde şimdi.
Fırsat olursa gitmeyi düşünüyorum,tabiki gezerim sizin yerinizede.

Kızlar bu fotoğraf tam buraya uygun bence:) Daha bu hafta aldım sol taraftakini, ikea ya gittim elindekini aynısından bir tane daha alayım diye çok pahalıydı ve kapak modeli de değişmiş aynı olmayacaklardı. Neyse letgo dan baktım tam da istediğim gibi dolap buldum hem de 450₺. Hem param cebimde kaldı, hem ihtiyacım görüldü hem de tl yurtdışına çıkmadı :)) dünyaya olan katkımla daha fazla ovunmeyecegim :)) mutluluğum 2000 liramin cebimde kalışı ile de alakalı olabilir bilemiyorum :)

harika güle güle kullansın minik.bende de masa sandalyesi var fırsat bulunca satışa koyacağım.bir çocuğun işini görür

harika güle güle kullansın minik.bende de masa sandalyesi var fırsat bulunca satışa koyacağım.bir çocuğun işini görür
Çok teşekkür ederiz.
Mutlaka koyun, işimize yaramayan eşyaları uygun fiyattan satmak dünyamız için en iyisi, öyle alıştırılmışız ki tüketim toplumu olmaya...
Kızımın bir tane küçük evi vardı bu hafta onu sattık, uygun bir fiyattan. Kızım diyor ki hepinizi tatile götüreceğim, ben ödeyeceğim parasını :)) yetiştiriyorum şimdiden :))

Ben alıyorum hiç kullanılmamış veya yeni durumda giyilmedi diyorsa güvenilir satıcıdan alıyorum ama söylemiyorum kimseye bu arada aldıklarım da marka değil ama insanlar tuhaf duysalar lafını yaparlar gerek yok

Hic almadim satmadim da.esya degilse kiyafet falan asla alamam icim almaz.sifir olsun ama biraz pahali olsun.kiyafet ayakkabi bana hic hijyenik gelmiyor.
Mağazada da birçok kişinin denediği şeyleri alabiliyoruz yıkadıktan sonra sorun olmaz bence,tabi bende giyilmiş bir ayakkabıyı almıyorum sadece kıyafet

sadece 1 saat avm de giyilmiş sıfır denilebilecek barbie botu 49 tl teklifi kabul edip sattım dün de kargoladım.bize küçük geldi giyemedi kızım ama bir çocuk çok uygun fiyata bot sahibi oldu hem de markalı.benim de bugün aldığım yoğurt ekmek kabak param çıkmış olduuu

Ben ikinci el almam öğrenciliğimdeki ev eşyaları hariç hiç ikinci el birşey almadım .Küçümsemem de bana ne herkes neyi beğenir neyi isterse alsın bütcesi neye yetiyorsa ama ben kendi adıma istemem.Bence alıngansınız belki de dolapta bulur daha ucuza alırsın mantıgında arkadasınız ona gereksiz geliyor sıfır esya almak ondan bu öneri.Sonuçta karşımızdaki insanlara öneride yada tavsıyede bulunurken genelde kendı yapacaklarımızı söyleriz.Bana ikinci el bir kıyafet gösterse arkadaşım cok begendım dıye sıfırı yok mu kı neden bu derım mesela; kendı yapacagım odur karsımdakıne de onu onerırım .

Bana aynı ürüne 3 te 1 fiyat vermek mantıklı geliyor alamayacağımdan yooo gayette alırım ama gerek yok ki şu da çok avantajlı mesela indirim zamanı elinde paran olmuyor alamiyorsun içinde kalıyor sonra aynısını gidip alıyorsun. Mesela contractubex diye bir merhem var piyasa fiyatı çok pahalıydi bütçemin çok çok üstündeydi hem de merhemi geçici süre kullanmam gerekecek diye ikinci elini aldım çokta iyi yaptım. Ama makyaj malzemesi dedorant parfüm falan alınmaz bence ikinci el.

Sahibinden az sevilmiş kedi

Ay millette ne alıngan.
Ben arkadaşım kendine olmayan eski kıyafetlerini verince mutlu oluyorum
Herşeyi alırım bedava olunca daha güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…