- 10 Nisan 2014
- 43.405
- 115.678
- 798
- Konu Sahibi portakalkeki
-
aa o kremi ben de sattım.çocuğa almıştım sadece birkaç kez kullandı kaldı.neden evde tarihi geçsin?pahalı bir kremdi.çok uyguna ihtiyacı olana sattım.bence harika bir uygulama.pırlanta elmas bile aldım oradan.kötü enerjiye falan asla inanmam.öyle olsa kimsenin evini arabasını da almamamız lazım.onlar kullanılmıyor mu?çoğu kişi istemeyerek satıyor .Bana aynı ürüne 3 te 1 fiyat vermek mantıklı geliyor alamayacağımdan yooo gayette alırım ama gerek yokki şu da çok avantajlı mesela indirim zamanı elinde paran olmuyor alamiyorsun içinde kalıyor sonra aynısını gidip alıyorsun. Mesela contractubex diye bir merhem var piyasa fiyatı çok pahalıydi bütçemin çok çok üstündeydi hem de merhemi geçici süre kullanmam gerekecek diye ikinci elini aldım çokta iyi yaptım. Ama makyaj malzemesi dedorant parfüm falan alınmaz bence ikinci el.
Boşverin, her konuda aşağı çekmeye meraklı bir insan herkesin arkadaş ortamında vardır. Siz nasıl mutlu oluyorsanız öyle giyinin.Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
Ben pırlanta elmasa falsn güvenemezdim orijinallik konusunda. Mesela Nike ayakkabı alacaktım faturayi oyalayanlar falan oldu onun yerine gidip sıfır Kinetix aldim. Bence spor ayakkabida sıfır almak paraya kıymak gerekiyor. Ama bu sezon meşhur olan bej botları falan uyguna orjinal bulursam acimayip alacağımaa o kremi ben de sattım.çocuğa almıştım sadece birkaç kez kullandı kaldı.neden evde tarihi geçsin?pahalı bir kremdi.çok uyguna ihtiyacı olana sattım.bence harika bir uygulama.pırlanta elmas bile aldım oradan.kötü enerjiye falan asla inanmam.öyle olsa kimsenin evini arabasını da almamamız lazım.onlar kullanılmıyor mu?çoğu kişi istemeyerek satıyor .
daha yeni cat bot aldım.mağazada 1700 küsür tl idi nasıl alayım?biri almış giymemiş etiketli bana sattı 700 tl ye.kargoyla 800 e yaklaştı ama olsun gene karlıyım.satan da istemediği üründen kurtuldu o da mutlu.Ben pırlanta elmasa falsn güvenemezdim orijinallik konusunda. Mesela Nike ayakkabı alacaktım faturayi oyalayanlar falan oldu onun yerine gidip sıfır Kinetix aldim. Bence spor ayakkabida sıfır almak paraya kıymak gerekiyor. Ama bu sezon meşhur olan bej botları falan uyguna orjinal bulursam acimayip alacağım
İkinci elin ne olduğuna göre değişirKızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
Ben her şeyi ilk ben acmaliyim insanlarini bekaret takıntılı insanlara benzetiyorum
bende dolap ve gardrops uygulamalarını kullanıyorum. bence çok faydalı ve işe yarar uygulamalar. enerjiye inanan kişiler eşyanın enerjisi arındırılabiliyor. hijyen desek oda yıkayıp ütülenerek temizlenebiliyor. ve orda satılan birçok ürün hiç giyilmemiş bile bazıları alıyor hiç giymeden dolapta boş boş bekliyor diye satanda bir çok insan var… hemde çok fazla… ve bence haklısınız yani arkadaşınızın sürekli sizi dolaba yönlendirmesi saçma bence sonuçta canınız isterse ordan alırsınız canınız isterse başka yerden alırsınız. bence o arkadaşınıza bir daha hiç link atmayın ve o attığında da geçiştirinKızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
En azından giymediklerinizi birine veriyorsunuz bu güzel bir davranış..Birde en iyilerini yipranmamislari diyorsunuz.Verdiginiz insanlar şanslıBen hiç almadım alana saygı duyarım .ama başkasının giydiğini giyemem hiç . Kendi arkadaşlarımın kıyafetlerini bile giymem .
Satmadım da genelde sağa sola sorarım isteyene veririm . Verdiklerimde genelde kullanılmış değil alıp beğenmediklerimdir.
Bu tercih meselesi. Kimi insan hayatta almaz kimi insan çok rahat alır.. doğrusu ya da yanlışı yok. Özetle 2. El alışveriş yapmanızda sorun yok ama bunu çevrenize anlatmanızda sorun var . Tr de Egosu olan çok insan var çünkü. Yurtdışında çok olağan bu durum. Söylemeyin kimseye olsun bitsin. Kimseyi ilgilendirmez çünkü. Arkadaşınız bu cümlelerle ya sizi küçümsüyor ya da ezmeye çalışıyor. Bunda kesinlikle iyi niyet yok. ama siz niye cevap veremiyorsunuz onu anlamadım. Ya mesafe kayocaksınız ya da açık açık rahatsız olduğunuzu söyleyeceksiniz.Kızlar ben 2. Ele karşı biri değilim daha önce etiketli ya da kullanılmış ürünleri çok uygun fiyatlara aldım fakat bir arkadaşım bu durumu bildiği için mesela Zara link atıyorum beğendiğim bişi Dolap da yok mu diyor , sanki ordan alamayacak mışım gibi hissettiriyor bana maddi olarak da kötü bir durumda değilim ama bir kez ordan almam hep ordan alıyorum imajı mı oluşturdu ve rahatsız olmaya başladım sizce ben mi alıngan mıyım eklemeyi unutmuşum geçen sene de bu arkadaşım Zara sitesinden bi takım atmıştı bana oğlu için sen de dolaptan bak çok güzel demişti ikisi birleşince doldum iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?