• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2 emriyo 9. gün değer39.4 11.gün11.4 olupta hamile olan varmı acil yardım

balance88

sabırla bekliyorum......
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
591
1
96
İstanbul
arkadaşlar ben çok kötüyüm değer düşünce doktorumu aradım bana iğnene devam belki biri gitti diğeri duruyodur cumartesi testi tekrarla dedi.şimdi arkadaşlar ben umutlanıyımmı 11. gün değer 11.4 bu değerle hamile olanı duydunuzmu allah rızası için yardım. senağlama

canım ya ...........tekrar yaptınmı testını..........inş yukselmıştır yukselmesuı onemlı.................inş.........ve doktorunu aradınnmı...ara bakalım ne dıcek canımmmmmmm
ama uzme kendını ....bılıyorum çook zor................

dün doktorla görüştüm belki öteki duruyodur dedi ama değer az birtaneye bile bende umut kalmadı çok üzgünüm

inş yukselme olur.......bekle bakalım.............ya işte hiç bellı olmuoyyo canım bu ımtıhanın her aşaması zor rabbım kolaylık versın canım sana..........

Balance'çığım,

Canım, lütfen doktorunun dediğini düşün. Belki biri duruyordur demiş, ne olursun buna odaklan. Seni merak ettiğim için girdim ben de. Lütfen ne olursun, ümitsizliğe kapılmak için erken. ınşallah bir sonraki değerin yüksek çıkacak, biraz moral. Üzülmek için erken.

canım çok doğru söylüyorsun erken sevinmeye gelmiyor.benim 12.değerim 278 di,14.gittiğimde değer 34 e düşmüştü dr.ilaçlarımı kesti kimyasal gebelik olduğunu söylemişti.2 gün hamileyim diye dolaştım ortalıkda 2 gün sonra sen hamile değilsin dedi dr.tedavi süreci çok sitresli birde çok erken öğreniyoruz hamile olduğumuzu tam yerleşme olana kadar ömrümüz eksiliyor valla.canım inşallah hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.

canım çok doğru söylüyorsun erken sevinmeye gelmiyor.benim 12.değerim 278 di,14.gittiğimde değer 34 e düşmüştü dr.ilaçlarımı kesti kimyasal gebelik olduğunu söylemişti.2 gün hamileyim diye dolaştım ortalıkda 2 gün sonra sen hamile değilsin dedi dr.tedavi süreci çok sitresli birde çok erken öğreniyoruz hamile olduğumuzu tam yerleşme olana kadar ömrümüz eksiliyor valla.canım inşallah hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.

offff seninki dahada yüksekmiş canım geçmiş olsun rabbim birdaha böyle yaşatmasın.çok kötü bir duygu doktor 2 gün önce tebrik ediyor hamilesiniz diyor o duygu çok güzel 2 gün sonra değer düşüyo berbat bir duygu ben ne yapacağımı şaşırdım mafoldumben

Balance'çığım,

Canım, lütfen doktorunun dediğini düşün. Belki biri duruyordur demiş, ne olursun buna odaklan. Seni merak ettiğim için girdim ben de. Lütfen ne olursun, ümitsizliğe kapılmak için erken. İnşallah bir sonraki değerin yüksek çıkacak, biraz moral. Üzülmek için erken.

ahhhhhhh canım umutlanmak istememmi akşam hep kendime ALLAHIM BU BİR RÜYA OLSUN KABUS OLSUN.dedim dedim durdum ama bu değerle ben hiç yükselipte hamile olanı duymadım

ahhhhhhh canım umutlanmak istememmi akşam hep kendime ALLAHIM BU BİR RÜYA OLSUN KABUS OLSUN.dedim dedim durdum ama bu değerle ben hiç yükselipte hamile olanı duymadım

Hiç belli olmaz arkadaşım yahu. Doktorun tecrübesinin yanında senin ya da benim duyduklarımız devede kulak bence. Eh o da sana belki biri duruyordur demiş, bence doktorun dediğine inanmalı ve bundan güç almalısın.

balance bugün yaptırsana şu testi. aynı lab olmasa da olur. ben 20 yi aldığımda cumartesiydi. pazar günü karşıya geçmiştim yaptırayım da kurtulayım dedim ama yol üstü pazar açık büyük hastane yoktu. zaten pazartesi 4 e düşmüştü ve ben de bunu bekliyordum. senin durumunda doktorun dediği ile beklemek çok kötü. labaratuardan labaratuara çok fark olmaz. büyük ve iyi bir yerde yaptırıver canım 1 saat içinde cevabı alırsın. aldırırken kanı cevabı alma zamanını sor öyle aldır. bekleme eziyetinden kurtul canım. ben ümidini kırmak için söylemiyorum doktorun bir bildiği vardır demek istiyorum ama hiç değeri bu kadar düşüp sonra yükselen görmedim. inşallah sen bir istisna olursun hepimizi sevindirirsin ama testi yaptır kurtul derim allahın izniyle

Son düzenleme:
bilmiyorum ne yapsam açıkçası korkuyorum başka merkez yine acabalar belki olacak tam neticeyi alsam offfffff kafam çok karışıkk

canım değer düşmeleri genelde kimyasal gebelik olarak kabul ediliyor malesef. çok üzüldüm gerçekten...

cok uzuldum ne diyecegimi bilemiyorum canim
evet aynisini ablamda yasadi gecen ay kimyasal dediler onunda 46 dan 9 a dusmustu

benimde bugün 10. günümdü kanda değer 16 çıktı doktor cumartesi yenilememi istedi ama bende umut yok

canım bence 10.gün değerin gayet iyialkisalkisalkis,önemli olan değerin 2 ye katlaması.inşallah değerin artar emeklerinin karşılığını alırsın:Saruboceq::Saruboceq:

Back
X