Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok doğru söylüyorsun erken sevinmeye gelmiyor.benim 12.değerim 278 di,14.gittiğimde değer 34 e düşmüştü dr.ilaçlarımı kesti kimyasal gebelik olduğunu söylemişti.2 gün hamileyim diye dolaştım ortalıkda 2 gün sonra sen hamile değilsin dedi dr.tedavi süreci çok sitresli birde çok erken öğreniyoruz hamile olduğumuzu tam yerleşme olana kadar ömrümüz eksiliyor valla.canım inşallah hakkında hayırlısı olsun dualarım seninle.
Balance'çığım,
Canım, lütfen doktorunun dediğini düşün. Belki biri duruyordur demiş, ne olursun buna odaklan. Seni merak ettiğim için girdim ben de. Lütfen ne olursun, ümitsizliğe kapılmak için erken. İnşallah bir sonraki değerin yüksek çıkacak, biraz moral. Üzülmek için erken.
ahhhhhhh canım umutlanmak istememmi akşam hep kendime ALLAHIM BU BİR RÜYA OLSUN KABUS OLSUN.dedim dedim durdum ama bu değerle ben hiç yükselipte hamile olanı duymadım
benimde bugün 10. günümdü kanda değer 16 çıktı doktor cumartesi yenilememi istedi ama bende umut yok