Ne belli diyom 3.kız olacağı Artı garanti olsa bile maddi manevi yapımam diyorum kafayı yemiş millet tek doğurmak yetiyor sankiSize vahiy mi indi diyin gerçekten lafı hakediyorlar.
Evlatla ara kötü olur mu hiç dünya bir yana evlatlarım bir yana Allah iki farklı cinsiyeti de tattirsin isterdim ama olduktan sonra hiç kimseyle değişmem canım ciğerim benimŞuan nasıl peki çocuklarla aranız yada kızım olsa diyormusunuz
Ne belli diyom 3.kız olacağı Artı garanti olsa bile maddi manevi yapımam diyorum kafayı yemiş millet tek doğurmak yetiyor sanki
İyi dileklerinizin için teşekkür ederim Lakin ben sizin kadar yakın yapmak istemedim çünkü bakımları zor hasta oluyorlar vs şuan oğlumun tuvalet sorunu yok kreşe gidiyor yani bakımı kolay açıkçası yardım edenimde olunca kardeşsiz kalmasın dedik ve bençe hayatta her çocuğun bir kardeşi olmalıBen ikinciyi planlarken cocuk psikiyatristi ve cocuk gelisimci iki ayri uzmana danismistim.
Ikiside ya 2 yasini bitirmeden yada 7 yasindan sonra kardes plani yapin demisti.
Ben yasim geregi 2 yasini bitirmeden yaptim, simdi aralari 23 ay olan 2 kizim var, son 2 senemde ben benlikten ciktim, belimdeki sapsari saclarimi kestirdim cunku dus almaya vaktim olmuyor, halen yalniz basima tuvalete bile gidemiyorum (43 aydir), kendi basima plan kurduğumda ailemden izin almak zorunda kaliyorum, cunku onlara birakmak zorundayim.
Sizde buna benzer seyler yasayacaksiniz, simdiden gazaniz mubarek olsun, saglicakla buyutun iki kuzuyuda.
Evet bende sizin gibi düşünüyorum bide benim ilk çocuğum kızdı karnımda öldü ve cok uzun süre rüyalarıma girdi aşırı üzülüyorum böyle şeyler duyuncaEvlatla ara kötü olur mu hiç dünya bir yana evlatlarım bir yana Allah iki farklı cinsiyeti de tattirsin isterdim ama olduktan sonra hiç kimseyle değişmem canım ciğerim benim
Aynı seyleri yaşadım,hiç takma bana hiç cinsiyet fark etmez şu an 2.oğlum evimizin neşesi, şu an geçmişte kız çocuklarına yapılan zorbalik erkek çocuklarına yapılıyor ben halimden memnunum iyi ki oğullarım olmuş diyorum...Kızı olan ha bire erkeği kötülüyorİyi geceler kızlar belki bazılarına saçma gelebilir konu ama o kadar bunaldım ki rahatlamaya ihtiyacım var 2.oğlum oluyor şükür sağlıklı doğumada az kaldı gerçekten çok mutluyum abi kardeş iyi bir ikili olacaklar bence gel gelelim millet 2.nin erkek olacağını duyunca hep bir olumsuz yinemi erkek 3.kız olur olsun bilmem ne o kadar sıkıldım ki ve cevap vermekten yoruldum millete neyse belki ben kız cocuk istemiyorum şükür ki öyle bir takıntım yok olsa fena olmazdı ama içimde en ufak bir ukte yok 3.çocukta düşünmüyorum istesem şansımı da denerim ağzından hayırlı bşy çıkan yok bu erkek çocukları öcümü ya evet cok hareketliler ama alışkınım
Çocuk doğunca bu yorumlar biter inşBende bir kız var sanırsın evde dört erkek çocuk var. Herkes her şeyi söylüyor. Bana da hııı olsun demişlerdi.
Hiçte gereksiz değil son 5 aydır herğün aynı şeyleri duyunca hamilelik psikolojini etkiliyor....Bence gereksiz bi alınganlık, ilk çocuk kız olsa ve ikinci kız olsa bu sefer üçüncü belki erkek olur diyeceklerdi. Zaten oğlunuz olduğu için farklı olur diye geliyo o yorumlar yoksa neden erkek diye olsun. Benzer örneğin kız versiyonunu da çok duydum.
Bi kız bi erkek olanda mesela duymuyoruz bunu ikiside var diye.
Bence kız çocuğuda erkek çocuğuda farklı. Kızlarda şöyle erkeklerde böyle diye kötülemekte sağlıklı bi psikoloji değil. Anne kız/anne oğul ilişkisi apayrı tadlar. Allah isteyene ikisinide tattırsın
Evet bunuda fark ettim Allaha havale ediyorum Allah hayırlı evlat versin bana göreAynı seyleri yaşadım,hiç takma bana hiç cinsiyet fark etmez şu an 2.oğlum evimizin neşesi, şu an geçmişte kız çocuklarına yapılan zorbalik erkek çocuklarına yapılıyor ben halimden memnunum iyi ki oğullarım olmuş diyorum...Kızı olan ha bire erkeği kötülüyor
Bosverin ya hiç üzülmeyin kız olsa yine densiz yorum yapacaklar olacaktı bizim insanımız üstüne vazife olmayan şeyleri konuşmayı sever herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet bende sizin gibi düşünüyorum bide benim ilk çocuğum kızdı karnımda öldü ve cok uzun süre rüyalarıma girdi aşırı üzülüyorum böyle şeyler duyunca
Amin tşk ederimBosverin ya hiç üzülmeyin kız olsa yine densiz yorum yapacaklar olacaktı bizim insanımız üstüne vazife olmayan şeyleri konuşmayı sever herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dedim bunu birine ama cahile laf almak boşa kürek çekmek gibi bşyDirek söyle ki: aynen, cinsiyetini ben belirliyorum zaten.
Gerçekten cahiller ya, ciddi bir şekilde cevap verin. Asağılayıp yani, gerekirse kavga da edin. Bir de değil, birkaç kişi diyor. Şaka gibiler. Evladın kızı erkeği mi olur, sağlıklı olsun yeter ya.Dedim bunu birine ama cahile laf almak boşa kürek çekmek gibi bşy
Evet takmıyorum aslında sanırım çok doldum konuşup iyi hissetmeye paylaşmaya ihtiyaç duydumÇevreyi dinlemeyin 2 kızınız olsaydı aman neyse 3. de erkek olur derler..
Millet kafayı yemiş konuşmuş olmak için konuşuyorlar
Takmayın, dinlemeyin siz bebelerinize bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?