2.erkek çocuk meselesi

Bende bir kız var sanırsın evde dört erkek çocuk var. Herkes her şeyi söylüyor. Bana da hııı olsun demişlerdi.

İyi dileklerinizin için teşekkür ederim Lakin ben sizin kadar yakın yapmak istemedim çünkü bakımları zor hasta oluyorlar vs şuan oğlumun tuvalet sorunu yok kreşe gidiyor yani bakımı kolay açıkçası yardım edenimde olunca kardeşsiz kalmasın dedik ve bençe hayatta her çocuğun bir kardeşi olmalı

Evlatla ara kötü olur mu hiç dünya bir yana evlatlarım bir yana Allah iki farklı cinsiyeti de tattirsin isterdim ama olduktan sonra hiç kimseyle değişmem canım ciğerim benim
Evet bende sizin gibi düşünüyorum bide benim ilk çocuğum kızdı karnımda öldü ve cok uzun süre rüyalarıma girdi aşırı üzülüyorum böyle şeyler duyunca

Bence gereksiz bi alınganlık, ilk çocuk kız olsa ve ikinci kız olsa bu sefer üçüncü belki erkek olur diyeceklerdi. Zaten oğlunuz olduğu için farklı olur diye geliyo o yorumlar yoksa neden erkek diye olsun. Benzer örneğin kız versiyonunu da çok duydum.
Bi kız bi erkek olanda mesela duymuyoruz bunu ikiside var diye.
Bence kız çocuğuda erkek çocuğuda farklı. Kızlarda şöyle erkeklerde böyle diye kötülemekte sağlıklı bi psikoloji değil. Anne kız/anne oğul ilişkisi apayrı tadlar. Allah isteyene ikisinide tattırsın

Aynı seyleri yaşadım,hiç takma bana hiç cinsiyet fark etmez şu an 2.oğlum evimizin neşesi, şu an geçmişte kız çocuklarına yapılan zorbalik erkek çocuklarına yapılıyor ben halimden memnunum iyi ki oğullarım olmuş diyorum...Kızı olan ha bire erkeği kötülüyor

Hiçte gereksiz değil son 5 aydır herğün aynı şeyleri duyunca hamilelik psikolojini etkiliyor....

Evet bunuda fark ettim Allaha havale ediyorum Allah hayırlı evlat versin bana göre

Evet bende sizin gibi düşünüyorum bide benim ilk çocuğum kızdı karnımda öldü ve cok uzun süre rüyalarıma girdi aşırı üzülüyorum böyle şeyler duyunca
Bosverin ya hiç üzülmeyin kız olsa yine densiz yorum yapacaklar olacaktı bizim insanımız üstüne vazife olmayan şeyleri konuşmayı sever herşeyin hayırlısını versin Allah sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Dedim bunu birine ama cahile laf almak boşa kürek çekmek gibi bşy
Gerçekten cahiller ya, ciddi bir şekilde cevap verin. Asağılayıp yani, gerekirse kavga da edin. Bir de değil, birkaç kişi diyor. Şaka gibiler. Evladın kızı erkeği mi olur, sağlıklı olsun yeter ya.

Çevreyi dinlemeyin 2 kızınız olsaydı aman neyse 3. de erkek olur derler..

Millet kafayı yemiş konuşmuş olmak için konuşuyorlar

Takmayın, dinlemeyin siz bebelerinize bakın
Evet takmıyorum aslında sanırım çok doldum konuşup iyi hissetmeye paylaşmaya ihtiyaç duydum

Bacım Allah başka dert vermesin be. Ne güzel sağlıklıymış evladın rabbim iki evlat nasip etmiş sanane milletin ne dediğine? Bak benimde iki oğlum var ikiside mezarda. Boşversene kim ne demiş ne yorum yapmış sizene siz Allah mısınız de geç

Konunun erkek çocuğu ile ilgisi olduğunu sanmıyorum boş yere kız çocukları ile ilgili örnek vermeyin sinir etmek için.
Tam tersi olsa bu sefer ikinci de mi kız artık üçüncüye erkek olur,derlerdi.
Millet konuşmayı seviyor çünkü.
Karşılık olarak bir şey deseniz de bir kulağından giriyor öbüründen çıkıyor.
Böyle arsızca yorum yapanları karşılık vererek alt etmek çok zor.
Alınmıyorlar çünkü.
Olaya böyle bakın,onlar kız çocuk güzellemesi yapmıyor illa tek ve en sevdikleri eleştiri ve gönül yıkma işini yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…