2.erkek çocuk meselesi

Hiçte gereksiz değil son 5 aydır herğün aynı şeyleri duyunca hamilelik psikolojini etkiliyor....

Hiçte gereksiz değil son 5 aydır herğün aynı şeyleri duyunca hamilelik psikolojini etkiliyor....
Bence gereksiz çünkü bu söylenen saçmalık ciddiye alınacak bi yanı yok. Zaten annesiniz evlat ne biliyosunuz evlattan öte ne var şu dünyada da kızı erkeği diye ayrılsın. Size bunu hergün diyen kişilerin amacı farklıdır, alındığınızı anlıyolarsa bilerek sinirlendirmek üzmek için yapıyolardır.

Vay arkadaş milletin çocuğunun cinsiyetine bile karışıyorlar hadsizlik hatsafhada neye karışacağını şaşırmışlarla dolu etraf. Öyle diyenlere sizde kız doğuruverin madem deyip geçin direkt

Gerçekten cahiller ya, ciddi bir şekilde cevap verin. Asağılayıp yani, gerekirse kavga da edin. Bir de değil, birkaç kişi diyor. Şaka gibiler. Evladın kızı erkeği mi olur, sağlıklı olsun yeter ya.
Ciddi veriyorum artık bir değil iki değilbunu bana 60 yaşında hiç evlenmemiş biride dedi dedim keşke sende birini doğuraydın ama zor tuttum o kdr acımasız olamadım

Cok üzüldüm sizin adınıza Allah sabrınızı versin mekanları cennet olsun inşallah

Ciddi veriyorum artık bir değil iki değilbunu bana 60 yaşında hiç evlenmemiş biride dedi dedim keşke sende birini doğuraydın ama zor tuttum o kdr acımasız olamadım
Keşke deseydiniz ya, gerçekten korkunç. Kafalarının içinde ne taşıyorlar bilmiyorum da ayıp denilen bir şey var be.

Çok uzun süre alınmadım son 1-2 haftadır bıktım duymaktan sadece bu

Keşke deseydiniz ya, gerçekten korkunç. Kafalarının içinde ne taşıyorlar bilmiyorum da ayıp denilen bir şey var be.
Valla diyemedim çünkü ben insanların zayıf yanlarının yada ne biliyim hassas noktalarının üzerine gitmeyi sevmem herkes kendine yakışanı yapar ben çocuklarımla mutlu olayım gerisi boş nihayetinde

Bu tip olaylarda neden kız çocuk hayırsızlığı ya da erkek çocuk hayırsızlığı örnek olarak anlatılır ki insanlar kız çocuk da isteyebilir erkek çocuk da isteyebilir istemeyebilir de ben erkek istiyorum erkek olmasından dolayı da memnunum diyip kestirip atmak varken dıdının dıdısının hayırsız evlat örnekleriyle ikna olmak bana çok afaki geliyor.

Valla diyemedim çünkü ben insanların zayıf yanlarının yada ne biliyim hassas noktalarının üzerine gitmeyi sevmem herkes kendine yakışanı yapar ben çocuklarımla mutlu olayım gerisi boş nihayetinde
Ben de eskiden öyleydim, ama bazı insanlar gerçekten nerede durması gerektiğini ne konuşması gerektiğini bilmiyor. Bir kere bozmak lazım ki bir dahakine oturup düşünsün. Ben kimseyi olduğu gibi kabul edemem, ben nasıl ki konuşmadan elli kere düşünüyorsam, davranışlarıma dikkat ediyorsam onlar da edecek.

Kız çocukları hayırlı olur deyip bastırdıkları için olabilir mi

Bilmiyor bilmiyor maalesef o yüzden patladım artık bende

Siparişi yanlış vermişsiniz demek ki.
Cinsiyet belirlemeye gücünüz olmadığına göre niye takıyorsunuz ki.

Yani çok anlamsız sanki bulaşık makinası beyaz olmasa inox olsa der gibi sıradan, elinizde olan bir tercihten bahseder gibi

Mizaha dökün. Alaya alın. Hayatta yersiz veya can sıkıcı anları kırabilecek en yumuşak ve nötr tepki bir gülümseme veya kahkahadır. Etkisi sadece karşı tarafa değil sizede akseder.

Hem anlamayacak hemde fikrinde ısrar eden biri olsaydı; "Tamam " derdim gülerek. "Bir dahakine öyle sipariş ederiz "
"Seni mi kıracağım. Elimize ulaşınca aldığımız yere geri götürür değiştiririz." diyebilirsiniz. Güle güle söyleyin ve konuyu kapatın.

Evet evet bence bu uslup süper çok beğendim teşekkür ederim artık bunu kullanmaya karar verdim

Evet evet bence bu uslup süper çok beğendim teşekkür ederim artık bunu kullanmaya karar verdim
Hayatta bazı açıklamalar için vakit harcamaya değmiyor.
Hani alaya alın derken; küçümseyen ve alaycı bir tavırla değil espri yaparak söyleyin. Biraz anlayışı olan mesajı alır zaten. Güler geçersiniz

Bence ardı ardına kız/erkek farketmez aynı cinsiyette olmaları büyük şans. Benimde iki oğlum var. İlk hamileliğimde oğlan olsun çok istemiştim çünkü bizim ailede erkek çocuğu hiç yoktu. Bana farklı geliyordu. İkincisi kız olsun istedim dedim bir de kız anası olayım. Ama biri dedi ki aynı cinsiyet olursa ilgi alanları da aynı olur, beraber oynamaları kolaylaşır, güç açısından tedirgin olmazsın. Şöyle ki erkek çocukları daha hareketli pata küte oynadıkları için kızı daha bi kollaman hep tetikte olman gerekir.

Eşimin de kız kardeşi var biz top oynarken sitede hiç kız yoktu oynayamazdı bizimle minvalinde bir laf etmişti. Gerçekten öyle. Arkadaşımın iki kızı var beraber evlilik oynuyorlar cici cici hareket ediyorlar. Benim oğlan onlardan küçük patküt oynuyor. Kızlar tedirgin oluyor ister istemez. İki oğlan beraber patırdarlar.

Aslında farklı cinsiyeti biz kendimiz için istiyoruz. İkisindende görelim hem oğlan büyütelim hem kız büyütelim istiyoruz. Bez bağlama tipleri bile farklı, herşeyleri farklı, oyunları farklı. Ama çocuk açısından aynı cinsiyet daha mantıklı aslında. Bence Allah ona göre veriyor kime ne uygunsa o.

Evet anlamayana zaten nefes harcamak bile zaman kaybı ama işte takılacak bşy değilde çok fazla olunca hamilelik psikolojisi bir araya geliyor sinirleniyorsun benim çok riskli bir gebeliğim var cinsiyet umrumda bile değil o yüzden

Milletçe bir şeyde ortamız yok. Eskiden kız çocuk değersizdi diye iade-i itibar olarak Twitter’da sosyal medyada erkek çocuk gömme Moda oldu ya, millet de o yarışta. Biri benim çocuğumla ilgili cinsiyetiyle ilgili memnuniyetsiz yorum yapıcak anasının bi tarafına geri sokarım onu.

Hislerime tercüman oldunuz biz kendimiz için istiyoruz farklı meyveleri zaten cocuk acısından kesinlikle aynı cinsiyet bana görede o yüzden benimde içim rahat çünkü çocuklarımı kendimden fazla düşünüyorum birde evlat ya ne bileyim cinsiyeti ayıramazsınki canından parça 2 cocuk düşündüğümüz için birbirlerine destek olurlar ilerde sosyal olarak beraber plan yaparlar valla çok mutluyum evim 2 Artı 1di büyüktü odalarım farklı cinsiyet olsaydı odayı bölecektik onada gerek kalmadı herşeyden avantaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…