Yazılanların bir kısmını okudum,ama bu kadarı bile bana yetti çok sinirlendim,bi kadın helede ekonomik özgürlüğü olan bir kadın nasıl böyle hareket eder ve bunu Allahın bir sınavı bana diye düşünür,Allah kullarını böyle çirkinliklerle sınamaz, bu çirkinliğin içinde bulunmayın ,diye size akıl ve irade vermiştir,psikolojiniz bozulmuş bence hiç sağlıklı düşünceler içinde değilsiniz,ne yazıkki ekonomik özgürlüğü ve gidecek yeri olmayan kadınlar mecbur kalıyor ,eşlerinin onları aldatmasına ses çıkaramıyorlar ,onları anlıyorum çaresizliklerini,ama okumuş işi gücü olan ve aldatılmayı kabul eden ve birde napim kocamı seviyorum diyen kadınları, anlayamıyorum..Gece gece içim sıkıldı...
evet arkadaşlar beni kınayan; acıyan,empati kurup yerime kendini koyan; herkeze duyurulur RABBİM çok büyük sonunda beklenen oldu bitti ayrıldılar eşim bana geri gelldi yaralarını sarmak bana düşüyo olsun ben o yarayı eskisinden daha sağlam yapmaya hazırım (O) BENİM HALA HERŞEYİM NEFESİMMMM....
evet arkadaşlar beni kınayan; acıyan,empati kurup yerime kendini koyan; herkeze duyurulur RABBİM çok büyük sonunda beklenen oldu bitti ayrıldılar eşim bana geri gelldi yaralarını sarmak bana düşüyo olsun ben o yarayı eskisinden daha sağlam yapmaya hazırım (O) BENİM HALA HERŞEYİM NEFESİMMMM....
Komik misin desem ne desem bilemedim
Yok yok baştan birkere daha okudum nafile !
Ya be kadın (!) yara alan sen, yarayı saran seneşiniz çok yaralanmış mı bari ? merak ettim şimdi...Umarım çok derin değildir yarası, ha ben tek başıma saramam benim adamın gocccaman yarasını dersen kk olarak bizde bi el atalım, sevaptır...
Eh böyle kadına can kurban, ben de erkek olsam bende aldatırdım
zaferinizekaldırmak düşer, yarasın bacım...
ya ben psikopata bağladım
gebe olsam çocugum düşmüştühele bu son bomba ....felaket felaket...
Gı ben konunun açılış tarihine yeni baktım, anacım 1 sene olmuş hâlâ bekliyor muydun sen bu adamı ?
ya hayır 4 sene kabul ediyo susuyo zaten..Adam ikinciyi kabul etmedi diye buna tirp atıyo bu da etmelimiydim ki ay kocamı üzdüm diye şüpheye düşünüyor..Buna İMTİHAN diyor..Çoluğun çocuğun rızkını yedirmiş başka kadına bu adam..senin hakkına girmiş..o kadınında hakkına girmiş..Sen burada hala Allah kitap mı diyorsun arkadaş..Kabul etseymişsn bari yaşardınız kardeş kardeş kocanda kırılmazdı..Ya özür dilerim belki üslubum çok kaba olbilir ama kadınların bu duruma düşmesine dayanamıyorum çıldırıyor insan..!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?