Sen varya acayip cahil bi insansin. Hemde kör kutuk cahil.
Cocuk psikolojisi okuman seni bilgili yapmiyo, aciyorum senden yardim alacak insanlara.
Milletin fikrine kulp takacaktin, onemsemeyecektin madem
Ne diye konu actin.
Seni alkislamamizi mi bekliyosun?
COK BEKLERSIN!!!
Bosuna tubatuba arkadasima saldirma!
Esinin yaptiklarinin acisini burdaki bayanlardan cikaramazsin.
allah başınıza vermesin ama verirse beni o zman anlarsınız
allah başınıza vermesin ama verirse beni o zman anlarsınız
evet arkadaşlar beni kınayan; acıyan,empati kurup yerime kendini koyan; herkeze duyurulur RABBİM çok büyük sonunda beklenen oldu bitti ayrıldılar eşim bana geri gelldi yaralarını sarmak bana düşüyo olsun ben o yarayı eskisinden daha sağlam yapmaya hazırım (O) BENİM HALA HERŞEYİM NEFESİMMMM....
neyine güvenip boşandın ha boşandın niye hönkürüyosun ben kendime güvenemediğim için boşanmadım ahkam kesmekle olmuyo sen değil o seni boşamıştır öyle gözüküyo canımmm
Kesinlikle haklısınız, göz göre göre aldatıldıkları halde "çocuğum var" diye ayrılmaya yanaşmayan arkadaşların konusuna hep yazıyorum bunu, "çocuğunuz o adamı örnek alarak büyüse daha mı iyi, bazen asıl çocuk var diye ayrılmak gerekir" diye. Zira huylu huyundan vazgeçmiyor.
arkadaşlar ben çocuklarımın geleceği için boşandım.bu hayatta babası ölen hiç mi çocuk yok.hiç üzülmeyin daha iyi yetişiyorlar
Şu yoruma çok güldüm kusura bakma
O arkadaşa neden hönkürüyosun diyene kadar şuna cevap versene, senin gibi ezik olmayan en azından gururlu olan insanlara sen neden çemkiriyorsun?
ne ikinci eşi burası muz cumhuriyeti mi.
bu yaşanılanlar rezillik ahlaksızlık.
sen de bütün bu yaşanılanları normal karşılıyorsun ve herkesten öyle yorumlar bekliyorsun.
geri döndü diye fazla sevinme adamın karakteri kokuşmuş düşünceleri ortada yarın başka birisini bulursa da hiç şaşırma.
eminim pişmandır keşke herşeyini kabul edipte otursaydım şimdi ağlamazdım diyen arkadaşlarımda var benimde ortada kalıp çocuklarından ayrılan babasının evinde huzuru olmayan kızlar kızlar kendinize gelin kalbinizden geçenle ağzınızdan çıkanlara bir bakın hangisi doğru
BENDE BOŞANDIMMM....çok mutluyum çocuklarımda bende sadece biraz fazla koşturuyorum.huzurluyum.kafam çok rahat.istediğimizi yapıyoruz.
yeter ki insan ne istediğini bilsin. bir daha da onlara köle olamam... daha bu hf 2 tane evlilik teklifi aldım...hiç te umurumda değiller kkadınları sadece kullanırlar keyiflerine göre
eminim pişmandır keşke herşeyini kabul edipte otursaydım şimdi ağlamazdım diyen arkadaşlarımda var benimde ortada kalıp çocuklarından ayrılan babasının evinde huzuru olmayan kızlar kızlar kendinize gelin kalbinizden geçenle ağzınızdan çıkanlara bir bakın hangisi doğru
gı sahilli sen gerçek misin bacı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?